Hostelworld.com

Hostel Mostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 5163 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 5163 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Lut 2017
9.4

Buena ubicación, ambiente súper agradable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Lut 2017
10.0

Fantastic hostel. Everything about this hostel is why we love staying in Hostels. Lovely helpful staff, clean rooms, a great communal area and to top it off this amazing breakfast and even a small dinner. We would all 100% stay next time I go to Sofia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
8.9

Bien située, l'auberge est parfaite pour visiter la ville de Sofia. L'ambiance est bonne, les dortoirs sont propres et l'établissement propose un free tour, un free Pub crawl, ainsi qu'un petit déjeuner complet avec un large choix.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Lut 2017
4.9

Breakfast not included in the 18 "basic" bed. Just tea & coffe free. Room a bit dirty

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
8.9

I had a really enjoyable stay! Everyone was very friendly and the atmosphere was very social. I would definitely recommend, especially if you're traveling alone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • unwisetraveller
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Lut 2017
10.0

Alexandrina was my favourite, she hung out with us, played backgammon and was great conversation! X

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Lut 2017
10.0

I give 10/10. But I have a problem with the room very cool. Maybe my bed far from the heater. I can not tolerate with the coldness.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
10.0

It's always good to stay in Mostel, best staff and also the best waffles in the morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
10.0

Great!! Very clean and the breakfast is good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
10.0

Awesome place Amazing staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.