Hostelworld.com

Hostel Mostel Veliko Tarnovo

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
Hostel Mostel Veliko Tarnovo Located at 10, Iordan Indjeto str., , Veliko Tarnovo.
Hostel Mostel Veliko Tarnovo
Bulgaria
Veliko Tarnovo 5000 10, Iordan Indjeto str.
93% 803
43.0797107 25.6451797
Hostel Mostel Veliko Tarnovo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

pretty good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
10.0

What an amazing stay here. I was able to meet several people who I have kept in contact with, due to the friendly atmosphere at the hostel. The staff were very helpful and actually arranged a ride share for me to my next destination! Great breakfast and dinner prepared for you, beautiful property 5 minutes from all the best sights, and truly wonderful people made this an unforgettable stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
9.7

I had never stayed in a hostel in my own country before. I decided I'd give Hostel Mostel in Veliko Tarnovo a try and I'm happy I did! It's the most comfortable, cozy, old Bulgarian house turned into a hostel that offers the best prices and facilities in the city! It's at about 15 minutes walking distance from the city center, but I loved sleeping with the sound of the river running on the background. And what's more, you'd be two minutes away from the ancient hill Tsarevets! Staff w

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
9.1

We loved the common room and the atmosphere of both the hostel and that the staff provided. The staff was knowledgeable about places to visit in Veliko Turnavo. We really want to go back for longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
8.3

Es una casa muy bonita con unas habitaciones agradables Aparcamos el coche en la calle del hostel y nos robaron los tapa cubos del coche

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Mar 2016
9.1

The location is not exactly in the center but this hostel is great. Very clean, new, good staff and the breakfast is very taste. I recommend you this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Hugo_Pena
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Mar 2016
9.1

Muy buen hostels para visitar esta pequeña ciudad. Fuimos en temporada baja, por lo que estaba bastante vacío. Mi pareja y yo gastamos una única noche allí, pero todo el personal fue amable y dispuestos a recomendarnos lugares y actividades en la ciudad. Las habitaciones muy buenas, y el edificio es increíblemente bonito. Las únicas pegas, por buscar, son que el wifi podría ser mejor, y la localización es algo alejada del centro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sophiadavidson6863
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Mar 2016
10.0

Loved this hostel! They really look after you here, advice on where to go, what to see, everything! Definitely get in on the breakfasts and dinners which will save you lots of money and fill you up 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Mar 2016
8.9

Nice friendly hostel. I especially liked the dimmer switch on the light so that you didn't need to put the light on full when going into the room at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Lut 2016
9.4

Auberge en pierre très agréable et très près de la forteresse. Les repas sont excellant et compris dans le prix de la chambre! Très relax et convivial comme ambiance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.