Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Mostel Veliko Tarnovo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 975 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 975 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • eodtnflek
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Mar 2017
7.7

주긴 스탭 매우 친절함 이쁨 야간 스탭은 사람들이 거실공간에서 새벽3시까지 술쳐먹고 웃고 떠드는데 통제를 안한다 차베레츠 성이 코 앞인건 좋다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Mar 2017
10.0

Such a Great and Magical place iside of a magical town... highly recomended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lut 2017
10.0

Great little hostel in Veliko Tărnovo. The atmosphere was incredible, it felt more like staying with family or friends. The food was tasty and the staff was exceptional. Nataliya went out of her way to make sure we had a great time. I would definitely recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
10.0

Cannot fault this hostel at all, stayed both in dorm and private room. Both were impeccable. All facilities were up to scratch and clean. The manager Randy was particularly helpful, the food for dinner was great. Good kitchen. Good Wi-Fi. Nice building.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

Nice place! Cute atmósfera, clean, beautiful, confortable and with a great staff. We stayied two nights there, the breakfast it's so good for a cheep price, also the dinner it's a nice option for people who wants to chill in the hostel after 7:00 (very usefull specialy in winter). :) we'll recomend it to another travalers!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Sty 2017
9.4

The girl on the reception was kind enough to call the taxi when I arrived by train. If you arrived by train from Bucharest late at night, either get the taxi quickly cause the train station is not in the center so not many traffic, or male sure you know how to take the bus. Breakfast and dinner was basic but enough and filling. Staff are always happy to help. Room was quite cold at night. Blankets were available but the fabric of the blanket didn't agree with me skin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Sty 2017
8.6

Family, cozy atmosphere. Very close to historical fortress. Nice staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • henryyjr
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 77 Recenzje
29 Gru 2016
10.0

this hostel is really great ! staff very friendly and breakfast is massive !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • XRP
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
28 Gru 2016
8.6

Proche du centre-ville et de la forteresse mais assez éloigné des transports (gare routière et ferroviaire). Personnel très agréable et qui donne de bons conseils. Par contre, l'AJ est extrêmement bruyante (personne qui téléphone ou discute à 2am) et la literie est très inconfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Gru 2016
9.4

Very nice & cosy hostel, nice staff - all at a great price! Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.