Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Mostel Veliko Tarnovo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 953 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 953 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Hostel Mostel Veliko Tarnovo Located at 10, Iordan Indjeto str., , Veliko Tarnovo.
Hostel Mostel Veliko Tarnovo
Bulgaria
Veliko Tarnovo 5000 10, Iordan Indjeto str.
93% 953
43.0797107 25.6451797
Hostel Mostel Veliko Tarnovo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • murikka776723
  • Finlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
26 Lis 2016
10.0

Best in Veliko and workers very good and breakfast and location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Lis 2016
9.4

Super nice staffs, i stayed in a private room but unfortunately it was quite cold even tho i had a heater, and the hot water stopped when i was having shower on the half way so i had to use cold water to finish the rest...except those problems the rest was good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
10.0

Staff very helpful and friendly. .near the fort.a shop near..a rustic village feel about place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2016
9.7

Great, cosy, very homely. Very helpful staff. Loved the cheap home made dinners! Would come back again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Lis 2016
8.9

Can't go wrong staying here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rohan1666
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
28 Paź 2016
10.0

One of the best hostels I have stayed at. Very good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
9.4

CONS: short, uncomfortable beds (very hard with squeaky loud metal springs and shorter than most beds). PROS: breakfast/dinner is free for some people, but not others so read hostel world carefully. pros: super nice staff, wonderful social area, nice kitchen, big bathrooms and in great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
25 Paź 2016
8.6

버스나 기차이용시 걷기엔 조금 먼 거리감이있습니다 조식은 10인 도미토리시 유료이며 가격대비 나쁘지않은 수준입니다 방에있는 락커가 조금 작은편이며 직원들은 언제나 친절했습니다 침대시트가 조금 삐걱거리고 추웠단거 빼면 굉장히 좋은곳입니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Paź 2016
6.3

床很差

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
10.0

Pleasant relaxed atmosphere and amazing value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.