Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Mondpalast

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 692 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 692 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
7.7

... der Ungang mit eMail Adressen ist fragwürdig, seit meinem Aufenthalt bekomme ich jede Menge fremde Fake eMails ?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lut 2017
8.0

The hostel is really nice, the location is quite interesting even thought far from the center (but the bus stop is close). The only negative poin is that there isn't the elevator.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
8.3

Sehr schöne und saubere Zimmer, genügend Bäder und Toiletten für die Gemeinschaftsnutzung. Der "Wohnbereich" ist sehr nett, wenn auch klein Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und hilfsbereit. Manko: im Eingangsbereich, der zugleich auch Aufenthalts- und Frühstücksbereich ist wurde geraucht. Lage direkt im Herzen der wirklich supercoolen Neustadt hat mich überzeugt.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
10.0

Nuestra estancia súper bien. Muy limpio, súper seguro y el personal amable! Definitivamente recomendado!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
9.7

I like the little details, like a place to charge your phone right next to each bed! Free, good lockers! The wifi in some areas of the building is a bit crapy. Staff was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
6.3

Ho scelto questo ostello per il prezzo, per poi scoprire che le lenzuola erano obbligatorie e non ti lasciavano usare le tue (2 euro in più). I bagni erano puliti, le camere e la cucina meno. La posizione è veramente buona, soprattutto se si passa la sera (...la notte) in giro per i locali in cui vanno di solito gli studenti. Se dovessi andare di nuovo in un ostello a Dresda ne cercherei un altro nella Neustadt.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
6.9

Hostels in Dresden are expensive (compared to other similar hostel Quality in Europe). My room was on the second floor almost the last one at the end of the Corridor (I counted 3 doors from the lobby). Fortunately I can sleep trough almost anything, I could hear the music from the bar. I am a tall person and my room had 2 very small twin beds with small sheets. I would not go back to this Hostel I’ll pay more for a little more comfort.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.1

Ótimo ambiente, perto de muitos lugares úteis, ótimo staff. Eu voltaria. O wi-fi é instável.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Paź 2016
10.0

베리베리베리베리굿

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2016
9.7

The staff were really nice and helpful, the kitchen had everything we need, even an oven and a dishwasher, and the shower was really clean. For the price we expected that the breakfast was included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.