Hostelworld.com

Hostel Mondpalast

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 594 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 594 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
Hostel Mondpalast Located at Louisenstrasse 77, 01099, Dresden.
Hostel Mondpalast
Germany
Dresden Louisenstrasse 77, 01099
88% 594
51.0656370 13.7566170
Hostel Mondpalast
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Kwi 2016
6.0

1박에 City tax1유로, bed tax?였나 암튼 1유로씩 해서 2박예약했었는데 4유로나 더 내라고했어서 황당했어요.. 홈페이지에서 예약한것과 별개로요.. 직원도 어쩔수 없다는 듯 말하고... 암튼, 위치도 가장 가까운 역에서부터 20분쯤은 걸어야하고 좀 멀었어요.. 시설도 별로..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Kwi 2016
10.0

Sehr schönes und sauberes Hostel mit individuellem Flair und Ambiente in einem alternativen Viertel. Die Mitarbeiter sind sehr nett und hilfsbereit. Bei der nächsten Übernachtung in Dresden auf jeden Fall wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
9.7

This hostel has a great personal, especially the Rumanian, that girl is really kind. It's well-located and they offers you a excellent environment. The only problem is the WiFi connection, I had to relog it in once again to have a good connection.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
8.3

Really unhappy about the extra money paid for sheets. Haven't been charged for clean sheets before! Except for that, everything is fine.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
10.0

Super gelegen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Mar 2016
8.6

Very well located, best place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • parkdooyong
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
19 Mar 2016
7.4

깨끗하다 좋앗디만 추가금액이잇다 시트가 3유로??차지된다

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja, zaledwie 5 minut jazdy tramwajem od Altstadt! Personel jest bardzo przyjazny! Jedynym haczykiem jest to, że znajduje się w odległości 10-15 minut od najbliższego przystanku tramwajowego, który zabierze Cię do Neustadt i Altstadt. Wybór na śniadanie był dobry-oc koledzy byli fantastyczni i bardzo przyjazny! Nie pożałujesz pobytu tutaj w ogóle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Kocham ten hostel! To ma doskonałą lokalizację, w samym środku Neustadt (wiele barów i pubów i chłodnym sztuki ulicznej), a nie daleko od zbyt Altstadt (10 minut spacerem). Wszystko jest czysty i schludny i nie dostaniesz żadnego hałasu ani z ulicy, ani z innych pomieszczeń. Pracownik był bardzo miły i przyjazny i dał mi wiele wskazówek itp I nie jest to prawy słupek wewnątrz schroniska (parteru), a otrzymasz zniżkę na napoje! Absolutnie doskonały pod uwagę jak tani jest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sty 2016
9.1

Bei mir ließ das Hostel keine offenen Wünsche zurück. Eine preiswerte Übernachtung solte es sein, und die habe ich bekommen, ohne dass ich etwas vermissen würde. Das Hostel ist direkt im Szeneviertel der Dresdner Neustadt gelegen, dennoch ruhig mit Wohlfühlcharakter. Von daher, besten Dank - ich kann Euch mit ruhigem Gewissen bestens weiterempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.