Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Mondpalast

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 725 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 725 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Maj 2017
8.0

Questa struttura sebbene sia abbastanza distante dal centro, è sicuramente ben servita (per chi viaggia zaino-in-spalla come me forse è utile sapere che attraversando la strada c'è una lavanderia a gettoni non sempre semplice da trovare) e molto accogliente. Le stanze sono pulite, spaziose e ben attrezzate. La pulizia è ottima.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2017
5.7

Mala relacion calidad precio. Sobre el precio que aparece van apareciendo cargos adicionales. No ofrecen cafe de cortesia.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.4

Clean. Good location. Cheap. What more do you need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
7.1

10人部屋に泊まりました。トラムから離れたところにあって、少々見つけるのに手間がかかりました。周囲には食べ物屋はたくさんありましたが、クレジットカードを使えたり、8時以降もやっているお店はほとんどありませんでした。部屋はあまりきれいとはいいがたく、人が少ないにもかかわらず部屋の中はこもった汗のようなにおいがしました。 ただ、レセプションの人はとても親切でした。私がeチケットを印刷できなくて困っているときにレセプションの人にダメもとで聞いてみたら、快く印刷を引き受けてくださり、とても感動いたしました。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • erikknabben1631
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
17 Kwi 2017
6.6

Nice enough place but not really my kind of hostel. Price for linnen was not included in the price which always annoys me a bit.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2017
8.3

Rooms were really big and had lockers and a table. In a quirky part of town with lots of cafes and street art with tram stop nearby. Overall great hostel would definitely stay here again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
8.0

Value for money :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Kwi 2017
10.0

I must highly recommend this Hostel!!!!! I left the hostel in the early morning, and leave the key to check out, but I totally forgot to take back of the deposit. Just that day I received the email from the staff, and they told me about the deposit and was willing to transfer for me. And extremely efficiently finish the transfer! Also the atmosphere inside was nice, and equipped with kitchen and big social room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
2 Kwi 2017
9.4

EVERYTHING WAS OK, COOL NEIGHBORHOOD

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
8.0

Cute hostel in a cute city. Not very much atmosphere, although I was there in the off season so there was either a big group of students occupying the common space or no one at all. Not easy to meet people if you are traveling alone, but a fine place to spend a couple nights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.