Hostelworld.com

Hostel Miles

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,153 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,153 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
Hostel Miles Located at Vodickova 38, , Prague.
Hostel Miles
Czech Republic
Prague Czech Republic 11000 Vodickova 38
83% 1153
50.0815545 14.4255208
Hostel Miles
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2016
8.9

It was a great place to stay. The bed was great, the drawer style locker was great. The lady at the desk was very nice and helpful. It was nice and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
8.0

Very central you don't need any public transport . staff were friendly and polite, everything was in order expect the bathrooms were not clean and all the hand showers were broken ! All the curtains in the rooms were undone and falling down? They were not that many people staying there perhaps of the cold season! The best time to go to Prague is May which you see the real Spring . It would be nice if they would provide some breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Kwi 2016
7.1

Es hostel muy bien ubicado. La limpieza de los baños no es buena. La cocina es chica. Estuve en una habitacion de 4 y no habia espacio para 4 personas con valijas y demas. Los lockers en los cuartos estan buenos, son grandes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Kwi 2016
8.0

Wifi was spotty at times. Good location but streets were a bit noisy. Staff was attentive and nice. Good storage lockers underneath beds and they provide the keys/locks. Not really a good place if you're looking to meet people. Let us store luggage for free after check out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Mar 2016
10.0

The best hostel I've ever been! The price is fair and everything is very clean! And the staff is very kind, I love it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
10.0

It is so close to the city centre and it is really advantage if you don't have much time in the city. And also the drawer that we put all our stuff in, was free, so you do not need to pay extra money for it. Thank you Hostel Miles ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2016
6.3

- unfreundliches Personal - Probleme bei der Zahlung in Euro, obwohl vorher zugesichert wurde, dass man in Euro zahlen könne - Fenster kaputt, kalte Luft kam dauerhaft rein, laute Geräusche von der Straße (vor allem nachts störend) - Zimmer sauber (mit Teppich) - Schließfächer unterm Bett (groß genug für Koffer), die man mit einem Schlüssel zuschließt, den man vom Hostel bekommt - Zustand der Bäder etwas unhygienisch - WLAN mangelhaft, nicht wie angegeben "stable and fast" - recht zentrale Lage

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Mar 2016
8.0

Good place to just go to sleep. If your looking to meet new people while you travel, I don't recommend to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2016
8.0

Located in the city centre, just near the metro station. Hostel was small and quiet, proper place to just go to sleep. Staff was really nice and shared rooms and kitchen were clean. Wifi was good. I recommend this hostel to travelers on a budget.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2016
7.7

Cool place, cheap and good location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.