Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Miles

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
7.7

The girl is an amazing receptionist, but there is this weir old guy who was really rude

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • samanthalear8499
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Sie 2017
8.9

Our room was right next to the Check in desk, so I felt security was pretty good for where we stayed. Air con was a massive saviour! It was VERY warm when we stayed so as soon as we walked into our room it was a cool temperature and made it easy to sleep at night. The bathroom situation was good, pretty clean most of the time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
10.0

The hostel location is really good ,15 min to the center of the city.The bedrooms and common rooms are very good distributed and the kitchen and bathrooms are in good conditions.The best of the hostel was the people who works in there, specially the receptionist, she always had a very good disposition to help everyone and she carried a lot that everybody feel comfortable and like if they were at home.If I give ten points to the hostel is because of her. Andrés, from Argentina

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2017
8.3

Uno de los que atienden la recepción del edificio no me dejó subir para dejar las maletas a pesar de que el hostal da ese servicio antes del check-in. El resto estuvo bien, uno de los encargados es muy amable y habla español.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
21 Lip 2017
6.9

Um bom lugar para dormir, com ar condicionado. Cama confortável. Mas entraram várias vezes em nosso quarto, sempre pedindo permissão, mas às vezes pela manhã. Tem um depósito dentro do quarto. As camas de cima nos beliches eram meio soltas. Os banheiros precisam de um ajuste ou outro para não vazar tanta água do banho, mantendo a limpeza por mais tempo. Os lockers sob as camas são espaçosos. Podia ter mais tomadas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Lip 2017
7.1

The hostel is very well located. It's just a place to sleep and take a shower

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Lip 2017
8.6

Really great location! Right at a tram stop and next to a train station, but easy short walk to Old Town anyway (10 min maybe?). Decent clean rooms, pretty comfortable beds, hot water, lockers in the rooms. No complaints but nothing fancy. Wifi was a little spotty in the room but worked fine in halls and public areas. Good value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
6.3

Le personnel est... très désagréable... Tous ? non. C'était un peu la catastrophe au début, heureusement, d'autres membres de l'équipe sont très sympas. Petit hostel, bien placé. Pratique pour le quotidien. Par contre la cuisine est toute petite. Par contre, même après le check-out on peut rester dans les locaux, ce qui est très agréable. Alors disons, je recommande : pourquoi pas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lip 2017
8.9

Extrêmement bien placé! Auberge plus pour les gens recherchant uniquement un endroit où dormir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lip 2017
6.3

Very slow check in...! Toilets weren't that clean and were few and far between but overall good value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.