Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Miles

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1281 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1281 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
18 Kwi 2017
9.4

todo exelente en este hostal con buen precio y ubicacion

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
6.3

No particular heavy cons, but not brilliant either. Overall, staff and price are mediocre. I’ve seen much better at less.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • rodriguethecat1969
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
9 Kwi 2017
9.1

Auberge très agréable et très bien située place Wenceslas. On n'y est en sécurité, au calme. Je recommande à 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2017
9.1

Great location, really central. Hostel is very clean and everyone gets their own locker. Staff were friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • miladealmeida2564
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Mar 2017
8.9

The only complaint is the Wifi which did not work

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
10.0

Perfect location in the city centre - walking distance to all the main attractions. Stayed in a spacious 7-person dorm with huge lockers under the beds. The hostel has a small kitchen and a large common room with 3 tables and a couch. The staff members were always friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
6.6

Cannot fault the hostel on its location, and really cheap price. We had a private room for two with shared bathroom. Hostel is old, and feels dingy. Very few bathrooms dotted all over. Hard to find a working shower. Would only recommend if you are on a really tight budget. On the plus side, we arrived at 1am, and had communicated with the hostel before. Our keys were waiting at the security guard downstairs and we were able to check in the next morning no problem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Mar 2017
8.6

Really good hostel ! The location is perfect, you won't find a hostel of the same price nearest the center, you just have to walk like 8 minutes to the center. The staff is really nice all the time. The beds are comfortable sand the rooms are nice. The cleanest is not the best one but is good. If you go alone the atmosphere is not the best one to meet new people but you have all the clubs that you want around it, for the rest of it is really good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
8.6

L'emplacement était parfait, donc toutes les visites ont pu se faire à pieds. La chambre et la literie étaient confortables et propres. En revanche il n'y a que 3 sdb pour toutes les chambres donc cela compliquait l'organisation du matin...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
6.3

같이 사용하던 이탈리아 사람들이 너무 시끄러웟음.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.