Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Miles

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
Hostel Miles Located at Vodickova 38, , Prague.
Hostel Miles
Czech Republic
Prague Czech Republic 11000 Vodickova 38
80% 1234
50.0815545 14.4255208
Hostel Miles
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lis 2016
2.0

El personal de la tarde fue muy mal educado y poco amable conmigo! En la habitación había un hombre bebiendo y otro desnudo mirando todo, cuando pedí cambio de habitación aún pagando más solo se sonrió y me dijo que no. Me tuve que ir a otro hostal en la noche, horrible experiencia. No me devolvieron el dinero que pague por no usar la habitación

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Lis 2016
8.3

great location, great facilities appreciate if you would add some labels for labelling food to be put in the fridge

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lis 2016
7.4

Todo bueno. Las habitaciones limpias con baño privado, cerca a un centro comercial, supermercado, estación de metro y tranvia. Pero esta lejos del centro si te gusta caminar bien. Más o menos 40 min al centro , cerca de baldevere. No tiene lockers. Wifi bueno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Lis 2016
6.6

El hostel está bien ubicado, pero si quer´és conocer gente o tener un es`pacio común donde charlar o hacer algo, este no es el lugar indicado. Las habitaciones son de tamaño mediano y los baños están bien. La mina que atiende es una tarada que ante cualquier consulta que le hacés te dice que lo busques en Google. Ya se que lo puedo buscar en Google flaca, pero si te pregunto por algo es. Hay un tipo de seguridad en el edificio, lo cual te da tranquilidad y seguridad. Cumple, pero nada más.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
8.0

Nice place where to stay, very cheap and very central. The general cleanness is very good, and there are very spacious lockers for each bed in the rooms. Did not really see many people around in the hostel and the staff, although kind, is not particularly engaging and friendly. Overall I would definitely recommend it and I would go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lis 2016
8.3

La chica de limpieza es muy poco amable. Llego la hora de mi check out y yo aun sentada en mi cama comenzó a quitar las sabanas. La actitud del personal podria mejorar. Muy buena ubicacion, instalaciones y relacion calidad precio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
1 Lis 2016
8.9

Ubicación perfecta, muy cerca al centro y a todo lo que uno debe conocer en Praga ... las habitaciones acogedoras, si buscas fiesta este no es el lugar ya que no cuenta con bar en el hostal... el ambiente no se da tanto para conocer e interactuar con otros viajeros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
6.9

일단 카운터 계신분 영어발음이 안좋아요. 가끔 몇단어를 못알아들어요 . 오히려 영어못하냐고 답답해하고 짜증내더라구요ㅋㅋㅋㅋ 옆에서 다른분이 영어로 다시설명해주셔서 소통가능했네요. 위치는 정말 좋은것같아요. 음료 물. 수건은 돈내고 사고 빌릴수 있고 드라이기는 무료대여가능합니다. 베드버그 조심하세요. 물리진않았지만... 체크아웃할때 같은방 사람들 베드버그 죽이고 보고 물려서 옮기더라구요...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Paź 2016
6.6

Нет простыней, мебель староватая, полы скрипят. Из плюсов: расположение и wi-fi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Paź 2016
9.4

You have to get buzzed in to the building every time you want to enter which is comforting. The beds are surprisingly soft and the sheets are clean! The kitchen is small and busy in the morning but it's functional. Showers are clean. The common room is spacious. It's right at the start of Wencesclas Square so it's about a ten to twenty minute walk to the main attractions. Well worth the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.