Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Miles

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,250 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,250 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
Hostel Miles Located at Vodickova 38, , Prague.
Hostel Miles
Czech Republic
Prague Czech Republic 11000 Vodickova 38
81% 1250
50.0815545 14.4255208
Hostel Miles
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
9.7

We stayed in hostel miles during the freezing month of January. We couldn't have asked for a better location or friendlier staff. All the facilities were great. The room was bright, clean and always nice and warm. I can't recommend this hostel highly enough, it's perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Gru 2016
6.9

Sinceramente nos esperábamos algo mejor. Lo mejor del hostel es su excelente ubicación en pleno centro y cerca de todo lo importante. Pero el personal no nos gusto demasiado. En la recepción no hay nadie gran parte del día y la limpieza dejaba mucho que desear sin contar que la cocina es muy chica. Lo que menos nos gustó fue que nos hicieran cambiar de habitación el ultimo día y que nos hicieran levantar temprano y que la habitación nueva no esté lista en tiempo y forma. Creo que no volveríamo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Gru 2016
9.1

It is well located and the stuff is really nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Gru 2016
9.4

The place was located in a prime location and had many restaurants and very close to the Metro station. The only thing we found here bad was that the kitchen was very small and less number of bathrooms. We were 5 students but managed our bath timings. It was clean, quiet and organized. The receptionists were always there to assist us and even gave us a heads up before Christmas about the shops and restaurants being closed. Luckily we were prepared. We were in a 7-bed dorm with 2 bunk beds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2016
8.9

Nice hostel, great and secure location.Clean place and the beds was very comfort.The only negative was when you walk the floor was very noisy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Gru 2016
8.3

Zimmer waren sauber und die Küche war relativ gut ausgestattet:) Für den Preis wirklich ein gutes Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
6.3

싸고 위치땜에 그나마 괜찮은 숙소. 근데 워낙 물가가 싸서 이게 싼건지 만건지 직원은 복불복. 첫날 체크인할때 있었던 아저씨는 매우 친절 그 다음 어린 남자는 그냥저냥 그 다음 마르고 키큰 여자는 진짜ㅡㅡ 대화가 안 됨 하루종일 전화통 붙들고 있음. 여기서 6박을 해서 중간에 시트랑 이불커버 바꿔달라고 얘기하는데 잠깐 기다리라고 하더니 1시간 넘게 통화함 빡쳐서 그냥 나옴. 들어올때도 계속 통화중. 자리 자주 비움 짜증남

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Lis 2016
2.0

El personal de la tarde fue muy mal educado y poco amable conmigo! En la habitación había un hombre bebiendo y otro desnudo mirando todo, cuando pedí cambio de habitación aún pagando más solo se sonrió y me dijo que no. Me tuve que ir a otro hostal en la noche, horrible experiencia. No me devolvieron el dinero que pague por no usar la habitación

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Lis 2016
8.3

great location, great facilities appreciate if you would add some labels for labelling food to be put in the fridge

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lis 2016
7.4

Todo bueno. Las habitaciones limpias con baño privado, cerca a un centro comercial, supermercado, estación de metro y tranvia. Pero esta lejos del centro si te gusta caminar bien. Más o menos 40 min al centro , cerca de baldevere. No tiene lockers. Wifi bueno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.