Hostelworld.com

Hostel Merlin

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
Hostel Merlin Located at Kajovska 59, , Cesky Krumlov.
Hostel Merlin
Czech Republic
Cesky Krumlov 38101 Kajovska 59
85% 702
48.8097180 14.3144989
Hostel Merlin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Kwi 2016
10.0

One of the best hostel, where I have ever stayed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

Zatrzymałem się w akademiku 6 łóżku i miał to wszystko dla siebie! Pokój był ok, ale nie wszystkie wtyczki działały. Nasz hostel znajduje się w centrum, więc jest bardzo wygodny, zaledwie 5 minut od dworca autobusowego.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2016
6.9

オフシーズンやからか、スタッフは夕方から夜にかけてしかいない。 雰囲気や立地はバツグンだが、6人ドミに泊まって私が行った時には既にひとつうまっていって、ほか5ベットからどれか選ぶのに、どのベットもあきらかにシーツを変えていない匂いがした。 枕とか特に人が使ったあとのにおい。 床も掃除をしていないのかバックパックがホコリまみれになった 既にうまっていたそのひとつも翌日にはチェックアウトしていき、ベッドメイキングされていたが、これまたあきらかに人が使ったあとの臭いしかしなかった。 私はトラベルシーツをもっていたので自分のシーツで寝ましたが。 wi-fiは部屋では使えないが共用スペースでは問題なし

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Lut 2016
6.6

The location was great, considering Cesky Krumlov is very small, and it was fairly clean. There was next to no staff presence. Actually the hostel felt quite deserted. No pressure in the showers, the water literally just drips. The posting said they had laundry facilities but when I asked the receptionist said there was none, so why advertise it? If you stay here I recommend having exact change to pay because they have no change at all. The security system was really flawed as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Sty 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Zatrzymałem się w akademiku 6 łóżku. Było 6 pojedyncze łóżka w dachu domu, który był cool. Dobry hostel bez bycia wielkim. Miał dobre prysznice, kuchnia, WiFi i mnóstwo elektrowni do ładowania telefonów. Pracownicy nie byli tak przyjazny i gościnny.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2016
9.1

とにかく雰囲気が最高でした。決して新しくはないですが、綺麗にしてあって好感が持てました。ステイしている人たちも穏やかな方が多く、落ち着いて過ごせました。スタッフも素敵です。オススメします。 The atmosphere was excellent. The room was clean. People who stayed there were calm and kind, so I could spend my time freely. The staffs are also kind. I recommend you this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2016
9.1

Some language problems which saw us lug our bags up the wrong stairs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2016
8.6

Beautiful location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sty 2016
9.7

Located in the Old Town, along the river. Very charming house and friendly people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Sty 2016
4.0

Staff unfriendly and not too helpful. Beds ok but a bit dirty. Showers awful with water timing out every 45 seconds. Location good as a small town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.