Hostelworld.com

Hostel Meeting Point

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1266 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1266 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
10.0

Primeiramente gostaria de elogiar os atendentes, todos são simpáticos e atenciosos. Ótima localização perto de vários pontos turísticos, fácil de achar. Os quartos são bem limpos. Banheiros são limpos. Recomendo e voltaria mais vezes. Único probleminha que tive foi na hora do banho, pois a água esquenta muito pouco. Mas dou nota 10 ao Hostel! Muchas Gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
8.9

L'ostello è in una posizione perfetta per girare il centro di Madrid. È a 5 minuti dalla metro e da Puerta del Sol. La sicurezza all'interno della camera è molto buona e il personale molto disponibile.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
9.4

crashed over this hostel as i was looking for a cheap but still good hostel to stay, read reviews before booking, no issues, the guy at reception was cool and answered all my questions about line 8 closed and options to get to the airport, get a cab if you have heavy luggage tho!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
9.7

Este hostal es pequeño comparado con otros a los que fui, pero otras cosas como la amplia cocina y el ambiente en recepcion con otros viajeros los complementa. el internet me fallaba pero despues que fui a preguntar me funciono 10. el palacio real esta tal cual muy cerca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
10.0

My GF and I stayed in an 8 bed mixed dorm for a night here. All 8 beds were occupied--no surprise for a Saturday night. We were each given fresh sheets and duvet cover, both of which were well-worn but clean. The hostel itself is also clean and very welcoming. Cool common area equipped with foosball and music. Pleasant experience overall.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
9.1

The location is fine as well. The rooms are cleaned every day. A safe hostel. I wish there was a breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Aldirris
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Sty 2017
7.7

No está lejos del centro, queda muy céntrico. La cocina es pequeña, el ambiente no es el más apagado, pero tiene muy buena seguridad, los empleados y el personal son excelentes, siempre con agua caliente, los baños estan bien, los cuartos dependen de la limpieza de los usuarios pero no todos los mantienen así. Buena opción.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Sty 2017
8.0

Breackfast was 4 euros and theta just give you bread and butter with coffe. You have to use the regular glasses and Wash them when finished. The mermelade was almost empty.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sty 2017
9.1

Ubicación excelente y personal muy amable. El colchón un poco malo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
10.0

Me gusto la atencion del personal, lo destacable fue que a pesar de ser ocho camas solo chicas - debo admitirlo -, estaba ordenado y el baño privado estaba limpio. He estado en varios hostales y este es sino el mejor hasta hoy! buen precio y volvere el proximo año a madrid, ahora se donde quedarme.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.