Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Meeting Point

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
Hostel Meeting Point Located at Calle Factor 5, , Madrid.
Hostel Meeting Point
Spain
Madrid Madrid 28013 Calle Factor 5
86% 1242
40.4161765 -3.7126679
Hostel Meeting Point
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sty 2017
2.9

La estadía no fue para nada agradable. Imponen mínimo de tarjeta de crédito sin previo aviso(50€). Las sabanas son más chicas que la cama y están muy gastadas. Las habitaciones son heladas, apagan las estufas de noche. El personal no dio soluciones y el trato no fue correcto. El precio no está acorde para lo que es. No era lo que esperábamos. NO lo recomiendo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

I had an awesome stay at Hostel Meeting Point! The staff was especially friendly and had a very low-key homemade dinner on Friday night for themselves but invited the guests to join them! The organized various fun events (such as a pub crawl) for each night and day as well. The fellow guests were also very friendly. The location was perfect-out of the way enough to be quiet and relaxed but still a very easy walk to all of the big landmarks in the city such as San Miguel Market. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
9.7

Excelente lugar, gran personal, acogedor, limpio y tiene todo lo necesario. Lo único es que el wifi solo funciona en el lobby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2016
6.9

El hostel está muy buen ubicado, de eso no hay dudas. No me gusto mucho la atmósfera, no hay muy buen clima. Las áreas en común no están bien pensadas. El comedor es bastante oscuro y queda en el subsuelo. Nunca hay nadie y hay feo olor. Tiran un perfume en todo el hostel que marea. En cuanto a las habitaciones están bien, el baño también bien. Es un hostel que cumple, pero no encontré lo que fui a buscar

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
24 Gru 2016
8.0

나쁘지않음. 궁전근처여서 위치가 솔광장이랑은 멀지만, 궁전 매일볼수있음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Gru 2016
10.0

Exellent place no comments!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
9.7

merci, continuez : Bruno

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2016
9.4

Buen trato, buen comportamiento y gente trabajadora.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Gru 2016
6.0

Old hotel, noisy, crowded. Towels cost 2 euro extra. Baggage storage cost another 3 euro extra (if you pick it up after 4pm). Internet wasn't working the night I arrived and the clerk was unhelfpul and blamed it on me (by the next day, it just worked, confirming my theory they just needed to reset their modem).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
8.3

Me parece un sitio centrico y tranquilo, lo unico a mejorar seria las taquillas de las habitaciones comunes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.