Hostelworld.com

Hostel Meeting Point

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,001 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,001 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
Hostel Meeting Point Located at Calle Factor 5, , Madrid.
Hostel Meeting Point
Spain
Madrid Madrid 28013 Calle Factor 5
83% 1001
40.4161765 -3.7126679
Hostel Meeting Point
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Kwi 2016
8.9

Bigger recreation area would be better

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
8.3

It was a issue for me to check in. The room wasn't free and I was waiting 1hour. However the staff is very helpful and friendly. I was offered use of the facillities. After I checked in everything was alright. The location of the hostel is amazing. And lets be honest it's really cheap and great value for money. I really enjoyed my staying qat the hostel ☺

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • EthanSmith97
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Kwi 2016
8.3

Meeting Point was an okay hostel. Little things like having to press the light switch in the bathrooms every 5 seconds, poor showers, and a weird smell really hurt the rating for me. The beds were okay; the kitchen was so-so. The location, right beside the cathedral and the palace, was pretty nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your comments. We strive day by day to provide a good service and hope you visit us again soon.

  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
2.0

Just don't go there

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sorry you have not a pleasant stay in our hostel . We strive to provide good service and hope you visit us again soon. Regards

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
6.9

You get what you pay for here. Not too bad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
4.3

Necesario un cambio en la dirección del Hostel . Los baños pocos y mal acondicionados. Retraso en la hora de entrada. Ninguna información sobre restaurantes. No lo recomendaría a nadie.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sentimos que tu estancia en nuestro establecimiento no fuera lo que esperabas. En cuanto a los baños, tenemos los suficientes establecidos por ley. La entrada es entre las 12h y 13h. Posiblemente no recibirias la informacion requerida si no preguntaste al personal de recepcion. Gracias a vuestros comentarios mejoramos nuestro establecimiento y los servicios que ofrecemos. Esperamos vuelvas a visitarnos. Saludos

16 Kwi 2016
8.9

Really nice Hostel in the center of Madrid!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2016
9.7

The hostel is in a great location, the move in was easy , the facilities are clean and the staff is very friendly. They remembered my name and they offer dinner. No breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
8.6

Very comfortable and clean, free locker space with your bed. The location is amazing, right across the road from the Palacio Real and 5 minutes from Plaza Mayor. I would definitely go back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
10.0

perfect location. I had a private room and loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.