Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Meeting Point

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2017
6.6

Overall we were quite unimpressed with the hostel. The room was OK, but the pictures on the website make the rooms look nicer than they are. Bathroom situation is strange; there is no lock on the main door so someone could walk in when you are showering (there is a lock on the toilet door though). There was an odd atmosphere in the hostel and the staff were quite rude - we didn't feel particularly welcome here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
8.3

I had a problem with shower timetable and space for that, for a short holiday it could be ok.. I recommend it for the staff&location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Wrz 2017
10.0

Very nice place, well located and with amazing guys working there. I truly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2017
8.3

Very comfortable beds, and a great location! I needed to be at the airport early in the morning and the staff was very helpful with assisting me in arranging for a taxi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
5.7

Bed sheets and rooms were smelly. There is no ability to store your luggage. Bunk beds are shaky. Nice location in the city ... you can reach everything within walking distance.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
10.0

Totalmente recomendable. Con vistas a la Almudena. Céntrico. El trato del personal fue estupendo. Lo recomendamos a todo aquél q nos pregunta x un alojamiento en Madrid. No tenemos ninguna queja de ninguna de las veces q hemos estado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2017
8.6

Awesome location. Very helpful staff, Juliano is a plus for Brazilians. Poor breakfast, for 4 euros the hostel should try to offer more than bread, cereal and juice. The 4-bed room is too small.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
9.1

Oso ondo hartu gintuzten hostalean. Zortzi laguneko kuadrila bat sartu ginen gela batean eta gela txukuna zen. Giro lasaia eta egokia. Hiri erdian geratzen da eta lasai ederrean ibili ginen batetik bestera. Eskerrik asko.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2017
10.0

Los de personal fueron muy amables, me ayudaron con la ubicacion, nunca tuvieron problema en darme una mano.. a la noche se descansa perfecto. La ubicacion del hostel es la mejor, se puede acceder a pie a todos los puntos más importantes de la ciudad.. excelente estadia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2017
10.0

Simplemente genial, lo recomiendo totalmente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×