Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Meeting Point

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Lip 2017
9.4

Excelente ubicación, instalaciones agradables, personal atento. Una experiencia genial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Lip 2017
8.9

Nice Location. Friendly Staff. The beds linen was kind of gross

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2017
7.1

The hostel is very centrally located, close to a lot of the tourist attractions. The staff was helpful and nice and the wifi was good too. The only thing that turned me off of this hostel was that there was someone's old, chewed gum stuck to the railing on my bed. It was quite dusty and dirty as well.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2017
10.0

Hostel Meeting Point was a really great find. Definitely one of the nicest hostels I have stayed in. The staff were great, really friendly and helpful. Fantastic central location overlooking the Royal Palace. Very clean and secure with 24 hour reception. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Lip 2017
6.6

Bastante peronista. No incluye desayuno, había que caminar un par de cuadras y de subida. Personal muy bueno. No hay cargadores cerca de las camas. Alquilan las toallas. Lockers en malas condiciones. Muy mala ventilación en las habitaciones.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lip 2017
6.6

Terrible hostel. No activities organized besides a nightly pub crawl which was exepensive. Rooms poorly organized and dirty - no wifi in rooms, limited power points in rooms not close to each bed. Location only redeeming quality of this hostel. Would not recommend

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
8.6

좋아요 아침, 저녁 안준다는가 빼고는 조용하고 괜찮았어요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Lip 2017
8.6

Very good for meeting new people, staff were friendly and there was a good vibe, only problem was that the shower facilities were a bit of a walk from the dorm room

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2017
9.4

Staying here was awesome! The atmosphere is great and the location is great. Definitely would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Cze 2017
9.1

Imagine this: You walk out the hostel, take 10 steps, look left and see the Royal Palace. Breathtaking! This hostel is from now on my only choice for Madrid and I will recommend it to my friends also! They organize a free walking tour every day and other activities.. The kitchen is well equipped, the rooms have lockers, AC. Overall, I had a Great Experience! PS. It's easy to get there from the airport (using the metro).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.