Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Meeting Point

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1347 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1347 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
10.0

I loved this hostel! The location is the best in the city, the staff is friendly and helpful, the wifi is fast and reliable and the rooms and common spaces are lovely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
9.4

Necessita atualizar o valor do táxi aeroporto/hostel nas informações consta 25 euros mas na verdade são 30 euros.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2017
7.4

Muy buena ubicación. Personal atento e intenta ayudarte. Él hostel no esta limpio, los baños están sucios. Para dejar las maletas luego de las 5 te cobran 3 euros. él ambiente normal. Falta luz en todo él hostel. Las duchas tardan mucho en calentar. Él precio/calidad esta bastante bien pero no volvería a hospedarme.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Maj 2017
7.1

El hostel está caro a lo quente ofrecen pues seria mejor que las literas estuvieran de dos en dos y no de tres en tres, parecía que personas ya vivían ahí desde hace tiempo, eso de no tener baño en la misma habitación está mal pues el más cercano está muy lejos, la ubicación está muy buena a media calle se un supermercado y de la estación de tren Russell square,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2017
9.4

It 's a very good hostel if you want to spend some nights in Madrid. It 's very close to the city centre and everything was perfect, especially the atmosphere and the staff. The only thing about which I wasn 't enthusiased was the breakfast, which was good but I think a little bit expensive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Maj 2017
9.7

The beds were a bit shaky and old but apart of that it was a super nice hostel, great location, nice staff and perfect to meet new people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
10.0

Nice hostel facing Royal Palace,clean and comfy bed...don't miss the pubcrawl great fun Thanks guys wii be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
9.7

-Welcoming hosts -A relaxed and friendly atmosphere -Central location -Great for solo travellers: Daily free walking tours and a pubcrawl in conjunction with other hostels, in order to make friends and meet new people -Clean facilities, plenty of showers etc. -Reasonably priced

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
10.0

The hostel was really nice, and so cheap! The room were clean and it had everything you could expect from the hostel. This included super nice staff that always helped us with everything we asked.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2017
10.0

Place was nice. location was beyond good. staff was helpful and friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.