Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Meeting Point

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
Hostel Meeting Point Located at Calle Factor 5, , Madrid.
Hostel Meeting Point
Spain
Madrid Madrid 28013 Calle Factor 5
87% 1219
40.4161765 -3.7126679
Hostel Meeting Point
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
9.4

Lo pasamos perfecto, el hostel es muy funcional y agradable, con personal muy simpático.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
8.6

Hotel sans chichis mais très bien pour loger quelques jours sans se ruiner et en étant bien localisé. Nous étions dans un grande chambre donc l'espace était génial mais il m'a paru que certains dortoirs pouvaient être exiguës. Les petits-déjeuners ne sont pas compris et sont fort chers si on les prend à l'hôtel (4€ pour pas grand chose) mais il y a une cuisine bien équipée donc c'est parfait pour aller faire quelques courses et manger là à petit prix. Le personnel est aimable et accueillant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
10.0

Really great hostel in a really great locaion. I would stay here against I return to Madrid

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you for the review looking to see you back at our hostel for some more fun times.

20 Paź 2016
7.4

el hostel esta muy bien ubicado, me senti un poco maltratada por una recepcionista no tenia una buena actitud

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Paź 2016
8.0

The ubication is nice but the rooms doesn't have toilet and shower it's outside the rooms and doesn't have many toilets only one for men.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias David for your time and rating. To your knowlegde we have ensuite and shared dormitories. You should noticed when booking on-line. There are toilets (3 on the main flor and 1 in the second flor). Regards

13 Paź 2016
8.3

Great location, right at the center. Helpful and friendly staff, comfy beds, clean bathrooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
9.7

La ubicación e instalaciones excelentes!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias Vanesa por tu tiempo en puntuarnos. Deseamos vuelvas a visitarnos en otra ocasion. Saludos del equipo de MeetingPoint

8 Paź 2016
10.0

Very cool time at Madrid in this hostel. Nice and happy staff. Very well located in the center. If i return to Madrid i would not hesitate for my accommodation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are happy that u enjoyed your stay and hope to see you again at our hostel. Enjoy your travel

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
6.0

El hostel sirvió para dormir básicamente, pero los compañeros de cuarto no colaboraban en nada. Cuando quisimos dejar en la recepción unos libros para que lo retire alguien al día siguiente que nos ibamos, nos quisieron cobrar (algo que nunca me paso en ningún hotel o hostel). La ubicación es perfecta, tenes todo cerca

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sentimos que tu estancia no fuera del todo agradable. Tenemos habitaciones dobles con baño privado que posiblemente se ajuste mas a lo que buscas aunque tienen diferente tarifa. En las compartidas puedes dar con gente maja o no tan maja. Eso esta fuera de nuestro alcance. No entiendo muy bien a lo que te refieres con que os quisieron cobrar, por dejar unos libros?. Seguro que hubo un mal entendido. Tenemos una biblioteca mayormente de libros de clientes. Deseamos que puedas volver a visitarnos en otra ocasion. Saludos del equipo

  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Paź 2016
7.7

Todo bien muchas gracias.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias a ti por dedicarnos tu tiempo en puntuarnos. Esperamos vuelvas a visitarnos muy pronto. Saludos

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.