Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Marker Dubrovnik Old Town

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1740 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1740 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Maj 2017
7.7

The room we stayed in smelt very smokey.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Maj 2017
8.6

Amazing location! Between old town and small beach. Also, great staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Maj 2017
8.9

위치와 시설 좋아요. 주인이 아주 친절해요. Very good hostel Thanks

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
13 Maj 2017
9.7

Good place to stay in and have very short walking distance from the center. The kitchen was the place to meet and talk with other trqvellers as it was the common area. Confy place to stay in with cool atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
10.0

Amazing stay at Heart of Old Town Dubrovnik. The location is prime! I would highly recommend and go back again next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
10.0

Love this place ❤

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
10.0

Great location easy to find and get to. Really nice staff. Perfect to do everything we wanted to do in Old Town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
8.6

Such a welcoming and happy place. The kitchen is the communal area where everyone cooks dinner and drinks together.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
10.0

Game of Thrones in real! Great place to stay right in Old Town, comfy beds and safes for your stuff. Next time would definetly stay again here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
10.0

Location perfect, hospitality great! Marco is awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.