Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Marker Dubrovnik Old Town

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,699 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,699 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
Hostel Marker Dubrovnik Old Town Located at Svetog Djurdja 6, , Dubrovnik.
Hostel Marker Dubrovnik Old Town
Croatia
Dubrovnik Svetog Djurdja 6
86% 1699
42.6417724 18.1055760
Hostel Marker Dubrovnik Old Town
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Paź 2016
8.9

This is an excellent hostel. Igor was absolutely great he couldn't have been more helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Paź 2016
8.3

Great location!!! Not much in terms of common areas or atmosphere- but that's not why you stay here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Paź 2016
9.1

Great location opposite the entrance to the old town - perfect base for exploring the city! The hostel itself was clean and comfortable and had a nice chilled out atmosphere. Staff were friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Paź 2016
10.0

great,very friendly, helpful, staff and owner, even though I decided to stay 1 extra night and i want to pay the owner said I can pay tomorrow I thought the is great and they are very kind, THANK YOU;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Paź 2016
10.0

They do everything they can to make sure you feel comfortable, happy, have everything you need and the location CANNOT be beat! I love this hostel and you will too! Thanks for everything guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
26 Wrz 2016
7.7

위치 정말 좋고 스태프도 정말 엄청 친절합니다. 리셉션에서 좀 떨어진 건물 방으로 배정받았는데, 거기까지 안내해주고 짐도 다 들어주고, 물어보는 거 정말 자세히 대답해 주십니다. 다만 시설이...피크시즌이라 그랬던건지 가격대비 시설이 너무 별로였어요.. 그리고 수건도 주시는데 냄새가 너무 심해서 그냥 제꺼 썼습니다. 구시가에서 1-2박 정도로는 괜찮은 숙소입니다. 혼자 야경보고 들어가도 위험하지 않은 곳에 있는 숙소 :D

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
8.6

A great hostel! Staff is very friendly and accomadating would absolutely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
10.0

Great Hostel in a fantastic location less than 2 minutes from Old Town. Staff freindly and great facilities. Would go back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
4.9

No real common room. Kitchen facilities are awful. Result: nowhere to congregate. Nowhere to meet other tenants. Only 2 bathrooms, both with toilet and shower in one room. Result: If two people are having showers, there are no toilets. The staff show no flexibility or friendliness. Reception didn't even open yesterday until 0935 but must checkout by 10. Check this sign in hostel: https://goo.gl/photos/SAYGLUrb8cEdcfVC8 The ONLY good thing about this place is location. Very disappointed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
21 Wrz 2016
5.4

This property is ideal for trips into the old town. It is very close to the pile gate. The room I was in was tiny. I could barely stand up in it because the roof was sloped. The bed was a fold out seat with a huge dip in the middle and was significantly shorter than a normal bed.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.