Hostelworld.com

Hostel Marker Dubrovnik Old Town

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1,280 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1,280 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.0
Hostel Marker Dubrovnik Old Town Located at Svetog Djurdja 6, , Dubrovnik.
Hostel Marker Dubrovnik Old Town
Croatia
Dubrovnik Svetog Djurdja 6
94% 1280
42.6417724 18.1055760
Hostel Marker Dubrovnik Old Town
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2016
10.0

I stayed here for 1 night and loved it. My favourite hostel in my 3 months of travelling. The staff are so welcoming & helpful. The kitchen is really homely. The location cannot be beaten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • liannepeterson95531
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Maj 2016
9.7

Hostel is in a great location, just outside the city walls, with very few stairs (rare for Dubrovnik). Everything was clean and the staff was excellent. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Maj 2016
9.1

Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2016
8.6

Hostel Marker's location can not be beat, it is steps away from the bus drop off and main Pile Gate, which is why I was surprised that the hostel was so empty although it is so close to the summer season. Other hostels where people I met were fully booked each day of my stay. The Hostel staff is very accomodating, friendly and helpful. There are plenty of toilets and rooms are not too crammed. Experience would have been more enjoyable if more people to meet had been at the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

ABSOLUTLY PERFECTTTTT

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
9.1

Muy lindo Hostel! Hermosa ubicación! Divina ciudad!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Maj 2016
5.7

This hostel had a great location however for the price we paid, not many facilities(Hot plate, sink and a mini bar fridge for the kitchen, "common area" was a hallway with a few high chairs and a thin counter), we were given a list of tourist locations to eat instead of good local places, which are all near the new harbour, didn't live up to all the ratings seen on HostelWorld

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
10.0

Their location is the best ever! It was hard to find at first because it is too close to the old town and tourist information center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
10.0

Cute nice and clean hostel, I felt really comfortable. Marko is awsome.Definitely recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
10.0

Next to the well known Game of Thrones spots: Pile Gate, Minceta Tower, Fort Lovrijenac, Gradac Park. A stone throw away is the beautiful bay, you often saw in GOT. Hostel was clean and safe. Marco is a very kind host. Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.