Hostelworld.com

Hostel Marker Dubrovnik Old Town

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
Hostel Marker Dubrovnik Old Town Located at Svetog Djurdja 6, , Dubrovnik.
Hostel Marker Dubrovnik Old Town
Croatia
Dubrovnik Svetog Djurdja 6
86% 1265
42.6417724 18.1055760
Hostel Marker Dubrovnik Old Town
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • matthew_lambert6666073
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Wrz 2015
8.0

I travelled out of season and was expecting a quiet hostel but this was excessively quiet with no apparent common area. If all you want is a quiet hostel then it's fine and the staff were great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Wrz 2015
6.0

No common room, 3 stools in an aisle are not a common room, sorry. Expensive but next to old town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Wrz 2015
8.3

Location could not have been better, a minute from Pile Gate, and the staff were extremely friendly and helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Wrz 2015
9.4

Very kind, helpful staff. Fantastic location close to great swimming cove & to Pile Gate! It is also next to where kayaking trips start!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2015
8.0

Good location, although it can be a bit loud in the evening and early in the morning. Also, no A/C, so it can get quite warm during the summer/fall.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2015
8.3

Hostel is in central location. Right outside of the old city. Everything is pretty much in the walking distance. Hostel is clean and secure. Rooms have lockers. Staffs and owners are very helpful and provide good travel tips and are friendly. Only thing is hostel does not have a good room to socialize with other travelers. They do have a place where people can hang out but it is just a hallway with few chairs. If they add common room, that would be great. They do have free wifi. So,that was grea

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 49 Recenzje
13 Wrz 2015
9.1

Expensive. Perfect location. Good stuff. Clean. No space for socialising.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Wrz 2015
9.1

Brilliant location right by the Pile gate, close to a small beach and near the bus stop to take you to the main bus station. The staff upgraded our room as well free of charge.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2015
8.3

In an expensive city that has become so commercialized due to its grandeur, this hostel is a beacon of authenticity. The owner and the staff were very nice and you can`t get a better location: the gates of the Old Town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo mi się podobało tutaj. Po przyjeździe zostaliśmy przywitani i mile widziane przez niesamowity i bardzo przyjazna recepcjonistka, który wyjaśnił wszystko naprawdę po prostu! To było takie wspaniałe miejsce, tak blisko do wszystkich starych miejscach miasta i plaży, a mój pokój był tak niesamowite! Kocham ten hostel i na pewno wrócimy w przyszłości.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.