Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Marker Dubrovnik Old Town

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
10.0

One of the best hostel experiences I've had. The staff were extremely helpful, friendly, and welcoming. They even helped us book several day trips and gave us directions and great recommendations. Great customer service and reasonable value for dubrovnik. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mjleemex1430
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lip 2017
10.0

위치가 구시가지 바로 옆이라서 정말 좋아요! 리셉션이랑 다른 건물에 묵었는데 가는골목에 보이는 뷰가 굳!! 바로 옆에 카약투어 출발하는 곳이라 카약투어하기도 좋아요. 시설도 깨끗했습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
9.4

Very good Hostel! Staff where excellent and very helpful. Location was perfect. Met loads of interesting people here. Would 100% visit again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lip 2017
5.1

No common area, air con in the room didn't work. Beds are rickerty. Serious lack of atmosphere . location is meters from the old town gate

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ksheedy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
10.0

Thanks Igor!! You were the best. I will always come back from Australia!!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • johandole
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Lip 2017
6.6

To few bathrooms and no common aerea. During the day they close down the hostel to clean, mot allowed to get back inside.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lip 2017
10.0

Fantastic location, the staff were excellent, helpful and friendly and the hostel is clean! Would highly recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2017
9.1

La localización es muy buena: justo al lado del old town y a un minuto de una playa tranquila. La limpieza buena, el staff me hizo sentir atendida y cuidada. Hay cocina, por lo que te puedes ahorrar bastante. Lockers y toallas sin cargo alguno. Cerca de restaurantes y bares. Consiste de tres pisos y lo único malo es que sólo hay un baño por piso, así que a veces te tocaba esperar. El internet y la seguridad bien. Lo malo es que hubo noches en las que hacía mucho calor y el aire no era suficiente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Lip 2017
6.6

Les gens réservent cet hostel uniquement pour l'emplacement et les bas prix. Le personnel me regardait comme s'il voulait se débarrasser de moi au plus vite. Le casier était minuscule et je ne pouvais pas y mettre mon sac. La cuisine, qui est, en réalité, le seul espace public, était fermée à partir de 23h. Les gens se demandaient où ils devaient aller et ont fini par aller dans les dortoirs. Il faut préciser que mon dortoir était à quelques minutes de marche de l'accueil.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Lip 2017
6.0

Location and staff were very good. Shower after check out was not good at all, no room to change or dry, shower head not attached to wall and was no in between of boiling hot or freezing cold. Not good security for bags. Shared bathroom we were given for our stay was always flooded and had a soaking crusty towel on the floor and shower was sometimes cold. Room just standard but fine. Air con good. Was the most expensive hostel of our trip but had the worst facilities and was the least clean.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.