Hostelworld.com

Hostel Marinero

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.1
Hostel Marinero Located at 9 Sveti Marak, , Hvar.
Hostel Marinero
Croatia
Hvar 21450 9 Sveti Marak
85% 202
43.1725876 16.4402246
Hostel Marinero
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Wrz 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Choć nie istnieje wspólna przestrzeń, klatka schodowa jest naprawdę przyjemne miejsce na odpoczynek i okazał się być dość społecznego. Bar na dole jest oczywiście głośno, ale nie starają się ukryć ten fakt, to zamyka prawo o 2:00 i jest idealnie cicho po tym. Łóżka są wygodne, lokalizacja jest nierealne. Na pewno wrócimy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Wrz 2015
9.4

The Marinero Hostel is amazng! Althought there isn't a kitchen, it has a good resutairant!! The staff is so helpful!!! It doesn't have comum area, but everyona stays in the steps and the atmosphere is so cool!! Hvar is incredible 😊😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2015
7.7

La ubicación y las piezas es lo mejor del hostal. Lamentablemente, no cuenta con un espacio común para compartir con otras personas que se alojan en él y el WiFi sólo funciona en la escalera, no llega a las piezas; lo que incomoda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2015
8.0

Great location ! Right in the center of everything. No kitchen. Bathrooms and rooms were clean with AC in dorms. No common area besides the stairs literally. Right next to a very popular bar that plays great music but if your trying to sleep you won't get any.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Wrz 2015
8.0

Lovely helpful staff. Nowhere to hang out other than the stairway, in fact if your bed is not on level 1, you have to sit on the stairs to use the wifi. Towel like sand paper!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2015
9.4

Had a great stay with 2 friends! Made a lot of new friends there who were absolutely brilliant!! Looking forward to going back already!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2015
10.0

Great Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2015
8.6

The hostel is great, although I think a common room would be really useful in helping people to mix.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2015
9.7

Super auberge situer vraiment près du port de Hvar, avec un bar et restaurant a proximité donc pour faire la fete on est proche de tout, personnel irréprochable chambre bien sympathique

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2015
10.0

What an awesome hostel! The location is the best in town - right in the heart of the nightlife and only a few short steps away from the main square. I was travelling solo and got to meet so many cool people here! Staff were amazing and helped me arrange some fantastic activities - renting a boat for the day with a group that I met at the hostel was a highlight! I can't wait to come back again soon!! Thanks again for having me Marinero :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.