Hostelworld.com

Hostel Mandala

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 52 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 52 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.6
Hostel Mandala Located at Los Maitenes y Amancay, , El Bolson.
Hostel Mandala
Argentina
El Bolson San Carlos de Bariloche, Rio Negro 8430 Los Maitenes y Amancay
94% 52
-41.9431319 -71.5297830
Hostel Mandala
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2016
8.6

I was the only backpacker at hostel so hard to comment on atmosphere but friendly and helpful staff. Only stayed 1 night as hostel bit too far away from town for my liking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Mar 2016
9.7

It is an awesome place to stay. We planned to stay 3 nights ended up 6 and still didn`t want to leave. It is a walk out of town, but you get used to it and you do not really have to leave the hostel. The Hostel is a great place to relax, meet new people and start walking to the nature and some farms. We definitly recommend you to go there. We have been in a lot of places on our trip, but this one will definitly stay in our mind.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2016
9.4

Muy bueno como siempre. Como estar en casa . Linda energía buena onda nada mas se puede pedir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
10.0

Hostel incrível, muito bom, ótimas acomodações, local fácil acesso e o pessoal muito amigável. Não poderíamos ter escolhido melhor lugar para ficar. Parabéns a todos, vai ficar em nossa memoria! Abraço.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2016
9.7

Hostel Mandala es un lugar mágico, sus dueños, son responsables, amables, buenas personas y muy dedicados. Es 100% recomendable, el desayuno, riquísimo, casero y la información turística brindada muy buena! Dan Ganas de volver siempre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Sty 2016
10.0

Highly recommend staying at Mandala - the owners and all of the staff are very friendly / helpful. Great atmosphere with a very chilled out vibe. The rooms are really nice and have balconies that all offer excellent views of the beautiful area. We enjoyed our time for 4 nights and it was a shame to leave!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2016
9.7

Todo fue excelente, lo unico que no queda cerca del centro pero es hermoso y altamente recomendable!! Adriana y Alejandro dos genios con muy buena onda. Me senti como en mi casa!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pricecode
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Sty 2016
9.4

Hostel Mandala was a great place to stay in El Bolson. At first it seemed a far walk out of town but once you get there you appreciate the tranquility and beautiful mountain backdrop. The owners are amazing, and the hostel itself is really comfortable with great facilities. They went out of their way to help us when we realised we left our passports in Bariloche, saving us both time and money. I highly recommend this hostel... And make sure you do the kayak day trip!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2016
10.0

El lugar es lindisimo, muy comodo, limpio, y el ambiente es super tranquilo y amigable. Los dueños no solo son muy atentos sino que ademas sirven un desayuno casero riquisimo. Esta un poco lejos del centro, pero el camino hasta alla es agradable y la ubicacion esta buena como punto de partida para algunas cascadas y otras caminatas. Definitivamente recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2016
9.7

El hostel es muy bello, agradable, limpio y cómodo. Es un ambiente tranquilo para estar y descansar.El personal es muy atento y hospitalario. El desayuno es completo y delicioso con productos caseros y organicos. Realmente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.