Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Mancini

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1431 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2017
8.0

De buurt is een minpunt, maar het hostel zelf voelt als een tweede thuis. Het personeel is erg vriendelijk en staan open om je alles uit te leggen en hun aanbevelingen te geven. Onze douche was verstopt, maar er is een extra douche op de gang wat de perfecte oplossing was. Een fijn hostel, en dus wat ik al eerder zei, alleen de buurt waarin het ligt is niet echt een prettige buurt. Wel heel dichtbij het station, wat weer een pluspunt is

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Maj 2017
8.3

Non avendo altre esperienze a Napoli con le quali confortare il pernottamento al ostello Mancini la mia valutazione è incompleta. Nonostante ciò posso dire che mi sono trovato bene. Punti forti: accoglienza calorosa e personale molto di aiuto, colazione molto buona e posizione perfetta sia per visitare Napoli che i suoi dintorni. Punti deboli: camera mista piccola e un po' affollata quando piena, i dintorni del ostello non sembrano tra i più sicuri di Napoli, basta però non attardarsi in giro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Maj 2017
7.7

It's just around the square where the main train station is located. However, Naples as a whole feels very unsafe and dangerous. There are many sketchy people hanging out in the street where the hostel is. The Brazilian girl receptionist is very nice and friendly though. There's free breakfast every morning. The room is very clean and neat. The hostel has good facilities. The wifi was very unstable when we were there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
9.4

Muy atentos el personal !! Es medio rara la zona pero creo que solo es la primera inprecion , pero súper accesible para moverte en metro o caminando !! Lo recomendaría

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
6.6

The place is ok but you have to take care on the neighborhood. It's kind of dangerous and violent.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
6.9

The location is near Napoli Central Station but this area is a sketchy part of town. After we got off the Alibus and walked following the direction that hostel said on their website, we had to walk pass like a small market that people sell stuffs on the paveway. It was so hard to walk with the luggage and the worse thing was one guy tried to pick pocket my husband. Luckily my hisband was hiding his wallet in his small backpack and put his coat over it. So that guy couldn't took it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Maj 2017
8.6

중앙역이랑 가까워서 걱정했지만 뒤에 바로 구시가지러 시내 나갈때 역 언거쳐도 되서 좋았음. 화장실이 좁고 길어서 좀 별로 였는데 그래도 청소 매일매일해서 깨끗하고 직원들이 진짜 짱 친절해서 좋았음 조식도 무료 였는데 시리얼이랑 빵 요거트 잼 등등 생각보다 푸짐해서 좋았음!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • copsds
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
2 Maj 2017
9.4

기차역과 가깝고 깜끔하고 직원분이 친절하시고 광관지에대한 길을 설명잘해주십니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • BethMurray
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Maj 2017
7.1

The location seemed very 'dodgy' but once in the hostel you were away from it. The free breakfast was fantastic though, so much to choose from. Although some of the staff seemed as if they were suspicious of you which made me feel on edge... Had a private room which was lovely so unable to comment on the dorm rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2017
6.6

Personnel désagréable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.