Hostelworld.com

Hostel Makarska

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 202 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Hostel Makarska Located at Prvosvibanjska 15 Makarska, , Makarska.
Hostel Makarska
Croatia
Makarska Splitsko dalmatinska 21300 Prvosvibanjska 15 Makarska
91% 202
43.2953243 17.0193672
Hostel Makarska
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Paź 2015
7.4
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja; blisko do ciekawych punktów w starej części miasta i ładne plaże. Mając do wyjścia na zewnątrz w nocy, aby skorzystać z toalety było trochę denerwujące czasami, ale mogę sobie wyobrazić, że jest mniej, więc w sezonie. Personel był bardzo pomocny i przyjazny! Ogólnie świetnie się bawiliśmy i na pewno polecam go, jeśli ludzie planujesz pojechać w lecie!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Wrz 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Dobra lokalizacja (dom oddzielony od domu właściciela) w podwórku w spokoju, ale bardzo centralnej dzielnicy mieszkalnej. Miły gospodarz (drink powitalny, mapa miasta i okolic, przechowalnię bagażu i prysznic po wymeldowaniu możliwe). Prosta kuchnia (tylko dwie płyty kuchenne, mała liczba naczynia, sztućce, itp .; ale lodówka, czajnik, itd. Są tam), na zewnątrz, przed akademiku. Tylko mała liczba gości tam, kiedy zatrzymaliśmy się w schronisku, więc nie przeszkadzał nam żaden hałas z kuchni.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sie 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Personel bardzo przyjazny i dostępny. Przyjazny i czysty hostel z dużym ogrodem i drzewami owocowymi, idealny na spotkania. To dobrze! A 2 minut od centrum miasta na piechotę, więc jest wszystko w pobliżu. Idź do plaży nudystów! Jest to najlepsza plaża: ciche, czyste i bez zahamowań!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Sie 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Świetny hostel najlepszy w Makarska, więc schłodzone, świetna lokalizacja blisko wszystko plaży zajezdni autobusowej i port, na pewno się tam ponownie!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2015
8.9

Jättemysigt ställe! Minus med att det skulle vara tyst efter klockan 22.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Masz wspaniały hostel. Bardzo podobał mi się mój pobyt. Ja również bardzo podobał Athena. Ponieważ robisz remontu, mam jedną sugestię ... Wyposażenie kuchni było tylko trochę duża ograniczona. Byłoby wspaniale, gdyby było więcej gotowania i jedzenia naczynia i więcej kuchenka blaty. Dzięki temu więcej osób może gotować i jeść na raz. Jak powiedziałem, choć, wspaniałe miejsce. Wszystko było super i chciałbym zatrzymać się tam ponownie, tak jak to jest. Życzę Ci wszystkiego najlepszego i powodzenia w twoich renowacji!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2015
4.6
Przetłumaczone przez Google

Zalety 1. Świetna lokalizacja - pomiędzy dworca autobusowego i portu 2. Dobre WiFi 3. Bardzo ładny pies Stożek 1. hostel reklamuje klimatyzację, ale nie ma klimatyzacji. Zapewniają z jednego wentylatora w pokoju dwuosobowym i nazywają to klimatyzacja. Pokój był nie do zniesienia, jak to było 38 stopni. 2. Bezpieczeństwo. Drzwi balkonowe nie ma klucza i bez szafki lub bezpieczne miejsce, aby umieścić ważne dokumenty. 3. Nie personel były dostępne w wyjazd na 08:40. Musieliśmy krzyczeć, a potem dał pieniądze, aby pani Zakładamy mieszkał tam.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Sie 2015
7.4

Fantastic location! Close to the main strip of shops, restaurants and bars. Room was quite comfortable and cosy - would not want to share with anymore people though. Wifi & aircon were also great. Cutest dog, would happily stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Lip 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Świetny hostel, wspaniałe miasto! I całkowicie go polecam! dziękuję Ci za wszystko :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2015
4.6
Przetłumaczone przez Google

Bardzo nierówne powierzchnie wspólne, prysznice i toalety brakuje, brudne łazienki, brakuje największy kasowy

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.