Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel M

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 70 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 70 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Bośnia i Hercegowina, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
6.9

I stayed at the hostel for the two nights. Biggest downfall is no common hostel area. Also the old hostel owners do not speak English language. Kitchen is small and was occupied all the time when I was planning to use it. Price I paid is good considering that you pay for the sleep over and using the toilet and the shower. Also the good thing is the AC in the 6 bed dorm since I was the guest there during the hot summer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • byrmatsy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
7.7

Cok az ingilizce bildikleri icin bazi konularda anlasilmasi güç olabiliyor

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Lip 2017
9.4

Personale semplicemente fantastico, due anziani signori pronti ad aiutarti per tutto. Pulizia eccellente, molto vicino al centro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Lip 2017
7.7

Not a bad hostel if all you want is a bed. BUT there is no common room and the wifi kept having trouble. The owners don't speak English but are very nice. The toilet/bathrooms are very clean and there is a kitchen to prepare food which is good. Overall a very basic hostel- you definitely get what you pay for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Cze 2017
9.1

The owners speak minimum English but very kind and I had no problem. The location is good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
15 Maj 2017
10.0

Super! Très accueillant

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Kwi 2017
7.4

Sólo aceptan efectivo. Only cash

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2017
8.6

Dont let the first impression get you. It was really a good room and besides some small water dripping also pretty clean. An older couple is running the Hostel, their english knowledge is limited. But we communicated with hand and feet very well:) The parking is basically street parking. Would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
2.0

Just pay 2 euro more and go to another hostel , there is a old woman runs place she is angry all the time and charges extra for everything , swares at you in serbian language you can feel it , worst hostel i stayed of all time

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
28 Mar 2017
9.4

Por fuera no tiene la mejor impresión pero en relación al costo la verdad lo vale, los dueños son muy amables

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.