Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Lozanni

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 1023 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 1023 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
7.4

Die Lage des Hostel ist gut, nur eine Metrostation und man ist in der Innenstadt Athens. Die Mitarbeiter am Eingang empfangen einen freundlich und hilfsbereit. Das Zimmer war sauber und war mit einer Klimaanlage die man selbst steuern kann ausgestattet. Leider gab es nur eine Steckdose im Zimmer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sie 2017
6.9

Wir waren in einem nicht sehr sauberen 6er Schlafraum. Die Balkontür stand auch in verschlossenem Zustand einen Spalt offen, also war es sehr laut (Straßenlärm) - definitiv nichts für Leute mit leichtem Schlaf. Die sanitären Einrichtungen waren auch nicht sehr toll, aber alles Gewöhnungssache. Die Mitarbeiter waren aber sehr nett & hilfsbereit & sorgten stets dafür, dass man sich willkommen gefühlt hat. Alles in allem trotzdem eine schöne Atmosphäre & für ein paar Nächte definitiv machbar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • shanjoyes6497
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Sie 2017
8.0

Such a lovely stay! The staff are so friendly and accommodating, always there to answer questions or to help with anything (adaptor plugs and printing ferry tickets in my case). The location is fine (despite previous reviews) only a short walk to the sights. As long as you have common sense and are aware of what's around you there is no need to feel unsafe. Very close to a decent supermarket and restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
5.1

The hostel was in a bad area of Athens but you can uber around. We are two girls on our own so felt more comfortable than walking, especially of an evening. My friends bed was fine (although uncomfortable), but I only realised in the morning that the duvet cover was blood stained (not mine). Showers cold & dirty. The bar also wasn't open during our time there so when we fancied a drink, we couldnt. Staff we're really friendly though and let us leave our luggage there after check out for free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gujana, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
9.1

Very nice, helpful staff. It's in a slightly sketchy area so be sure to be careful when heading to and from the hostel late at night if you are alone. Great rooms, they provide towels, linens, there's AC. Overall nice place and I would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2017
6.9

Es un hostel muy básico. Estabamos en una habitación de cuatro camas y solo teniamos una llave. Los baños normales, se comparten con la gente del mismo piso. Lo positivo a destacar es que la habitación contaba con aire acondicionado y el personal de recepción fue siempre muy amable y nos ayudo en todo lo que preguntamos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
31 Lip 2017
5.1

Surrounding area is scary and not suggested to walk at night.Big rooms comfortable enough as space..BUT very dirty room,linen felt like 20 years old not enough to cover the bed properly.just before we leave we discover a dead cockorouch under the bed

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
10.0

Posizione perfetta, staff disponibilissimo ed estremamente pulito

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • JonasHartmann
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
8.6

Sehr freundliches Personal, welches einem eine Route mit den wichtigsten Sehenswürdigkeiten aushändigt. Die Zimmer waren sauber und die Betten bequem. Auch besaß das Zimmer eine Klimaanlage welche das Zimmer trotz hoher Außentemperaturen auf eine angenehme Temperatur herunter kühlt. Des weiteren besitzt man die Möglichkeit nach dem checkout seine Sachen unter zu stellen und kann somit sogar noch einen Tag in Athen verbringen bevor es dann abends mit dem Zug weitergeht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Lip 2017
7.7

Buena ubicación

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.