Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Lozanni

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 949 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 949 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Kwi 2017
7.4

Un super accueil, des gens chouettes, bien placé mais vraiment pas propre. Pas adapté aux princesses mais très bien pour les petits budgets pas exigeants.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
5.4

There were rat poop trails on top of the dresser. The doors of the shower were broken.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
2.0

The location of this hostel is extremely unsafe, there were prostitutes and dirty needles outside. Building was not secure and the front doors were left open all day and night. Staff wasn't welcoming. Room was fucking disgusting. Bloodstains on floor sheets and blankets (nothing was clean). Towels were super small, mattresses were disgusting. Super dirty all around. Wish I didn't stay here.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
9.4

very charming old house, renovated but still with the old character, nice people and flexible. I would come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Kwi 2017
7.4

ottima posizione! personale gentile e disponibile, abbiamo avuto qualche problema con le camere ma sono stati risolti con gentilezza e immediatezza buon rapporto qualità prezzo!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Mar 2017
8.0

Staff were very helpful and accommodating although the location in Athens is about a 20 minute walk from the Acropolis and is situated next to sex shops and did not feel comfortable venturing out alone at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
5.7

You are City Center but in the worst neighborhood of Athens. The people are nice but the rooms are falling apart. I'm pretty sure there are issues because I got sick whenever I was actually in the room. Don't stay more than 2 nights.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Mar 2017
6.9

Si buscas un lugar solo para dormir, este es un buen hostel, por la cercanía a zonas turísticas casi no tube que usar el transporte público, aunque hay una estación de metro a 5 minutos caminando. Eso si, la zona es un poco insegura, por lo que no recomiendo regresar tarde o solo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.4

Fueron siempre muy amables, supieron indicarme facilmente como llegar a todos mis puntos de interés, incluso fuera de la ciudad (ahorrandome mucho dinero!).En general una estadía muy agradable! Volvería!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sty 2017
8.0

This hostel is in a beautiful old palace near the centre. You can go by feet to visit numerous tourist attractions. Rooms are modest but the staff is very kind and the reception is open 24 h. We had a little problem in our room but they solved it immediately doing their best to make us feel at home.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.