Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Ljubicica

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1071 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1071 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • BrigidaHermosilla
  • Chile, dwójka, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
5 Lip 2017
8.0

Las paredes lo hacen ver un poquito feo , pero todos los días la limpieza era my bien en los baños ,excelente señal de Internet , ropa de cama limpia

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Lip 2017
7.4

Our actual room was not located at the address of the hostel but on the other side of the river, up a steep hill. Considering the price this policy is definitely alright, but don't be surprised when everything is a bit simple.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Cze 2017
8.3

The stay was good but nothing special. We were only a bit confused because there was no water from Midnight to 5 in the morning. But it is managable. For the price it is good and clean so only for sleeping perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Cze 2017
7.1

in general the Hostel is good, I really loved the location and the staff, two things I didn't like about it, 1-they allowed the smokers to somke inside the Hostel, which makes you uncomfortable!! 2- they don't have a hangers in the shower places, and I find it difficult!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Cze 2017
8.0

Good stay here, nice staff and pleasant guests with a cosy atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Maj 2017
8.6

Friendly and helpful 24/7 receptionist. Small shower with no hooks/ledges Old stove that needs separate lighter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
7.1

Good not bad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Maj 2017
5.4

The place os Just not very nice... The bathrooms are terrible and the common area is a little bit too dark. The location is good, right in front of the old market, but a reasonable walk from the bus station. The kitchen is ok and the lockers are small. There were no enough plugs to all people in my room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Maj 2017
5.1

Very grungy and not a nice place to stay. The location is great and the few times I did interact with staff, they were pleasant. However, the hostel itself just feels dirty, there is water all over the bathroom floor all the time, and I woke up with bite marks all over my arms (I can't say what from, but still not a great feeling). Would not recommend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Mar 2017
7.7

Hostel does the job for the money you pay. It was quiet and felt kinda empty. Mattresses were quite thin and the lockers weren't big. There was also only one outlet to charge for a room with 6 bed. Location was right across the street from the old town which was convenient

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.