Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Ljubicica

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1,030 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1,030 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8
Hostel Ljubicica Located at Mula Mustafe Baseskije 65, , Sarajevo.
Hostel Ljubicica
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 Mula Mustafe Baseskije 65
78% 1030
43.8601591 18.4310594
Hostel Ljubicica
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
19 Wrz 2016
10.0

Great Hostel, right across from the city center with an amazing kind and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
10.0

Everything great lm sure i will be in this hostel as soon i can recomendtion for all travller

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
9.4

The personel is very helpful and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Wrz 2016
8.3

The hostel is just at downtown. Everything is convenient. Staffs were friendly to help me for transportations. The environment of hostel is not clean, but its enough to stay if you have budget .wifi works very well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Wrz 2016
7.4

My stay was fine, but not what I expected. The "4-bed female dorm" I booked was actually a private room in some woman's apartment, a 5 minute walk away from the actual hostel. The "24 hour reception" was not actually staffed 24 hours and I felt bad having to disrupt the staff's sleep to check out in time to make my 6am bus. They also keep your passport as collateral for the keys, instead of a monetary deposit like all other hostels. The staff is very nice. There were just lots of lit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • parkhyejjn
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
26 Sie 2016
8.3

솔직히 보면 시설이 많이 낡아있다 이런느낌 드는데, 트램타고 내리자마자 30초밖에 안걸려서 위치 짱이고 바로앞에 구시가지고 그래서 좋았어요. 위치 진짜 짱! 청소매일 깔끔하게 하니까 싼맛에 가는거 괜찮은것 같아요 ㅋㅋㅋ잘 묵었어요. 사라예보에 또 간다면 또 묵을 정도.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
24 Sie 2016
9.1

Highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
23 Sie 2016
6.9

Very nice hostel in the center. There are some issues related with cleaness, and the atmosphere is somehow dark. The staff is very atencious, and the conditions are average.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

Really great hostel, fantastic atmosphere, clean and the caring staff that will help oraganise transfers and buses to where ever you need to go! Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
9.1

Lovely atmosphere if you want to meet young traveleres and share (more than one) drinks, toilets and showers are ok, kitchen is perfect, internet works good. the people who works there are super friendly and helpfull.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.