Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Like Quijote

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 96 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 96 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.5
Hostel Like Quijote Located at Pasaje Gutierrez 905, , Bariloche.
Hostel Like Quijote
Argentina
Bariloche 8400 Pasaje Gutierrez 905
72% 96
-41.1407381 -71.3135755
Hostel Like Quijote
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
5.4

La habitación tenía un baño en el que la ducha goteaba todo el tiempo así que estaba inundado y además no se podía usar porque solo funcionaba el agua caliente. Nadie se preocupo por arreglarla en los 3 días, demasiado caro para este tipo de problemas.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
4.9

El hostel posee malas camas, los colchones están vencidos y la ropa de cama es de mala calidad. El desayuno es una triateza, café que guardan de un día para el otro y ninguna opción para vegetarianos, se reduce a pan ( ni siquiera tostado) con manteca y dulce de leche. De modo que no pudimos desayunar. El personal es correcto, su mayoría son "voluntarios" (modo quenenplean varioa hostels de no contratar de modo regular personal), que ayudan pero tienen poco conocimiento e información.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Sty 2017
5.7

Ungenügende sanitäre Anlagen, undichte Duschen

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
5.4

We had booked beds in an expensive 4 bed dorm but they put us in what felt like a lumber-room. The walls were mouldy and it smelt damp. The walls are so thin, it feels like everyone is in your room and the sheets had stains. Plugs are only available in the hallway. There's not enough bathrooms for the size of the hostel, they were dirty and the first day we were there, there was no toilet paper. Breakfast is ok but it was served late on our second day which was annoying because we had plans.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Sty 2017
9.4

I just stayed one night, but I liked the place! Has a beautiful and comfortable interior design, the kitchen is not that big, but there are speakers and people always put their music on while cooking so the atmosphere is quite good. My room was also fine and especially the mattress! Two blocks you will find a supermarket and the main street is 5 blocks away, but from the bus terminal its better to take a bus otherwise its 40 min (or more) walking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
7.4

Assez bien située, dix minutes du centre ville même si la montée se fait bien sentir avec le sac sur le dos. Parties communes OK, chambres confortables mais pas toujours de lockers, salles de bain auraient bien besoin de quelques travaux (fuites d'eau et toujours de l'eau par terre, pression faible et pas beaucoup d'eau chaude mais l'auberge était pleine). Personnel très sympa et dispo pour répondre à toutes les questions sur activités ou autres.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • kiwicaz
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
21 Gru 2016
6.9

It was ok, but I think a little overpriced. The staff were really nice but also gave us the wrong advice about buses which turned out to waste one of our days in Bariloche. Cute cat. The shower was just a little dribble

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Lis 2016
10.0

Super auberge ! Personnel très accueillant ainsi que leur chien, ils répondront à toutes vos questions et vous donneront plein de conseils. Petit déjeuner génial fait maison ! Bonne ambiance qui se dégage. Les chambres sont bien équipées. La propreté est irréprochable. Et en prime on est à 5 minutes de la plage, très proche du terminal de bus, supermarché,... On recommande ++++. Et en option coiffeur barbier où vous payerez ce que vous voulez.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lis 2016
9.4

tolles hostel, wahnsinnig nette menschen, lage bisschen ab vom schuss, tolles frühstück

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Wrz 2016
8.6

Great staff. Juan was very helpful with directions and what to do in town and staff were happy to assist. Clean rooms and bathrooms. Wifi was very good. Good security.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.