Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Like Quijote

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Kwi 2017
8.6

The people that work here are super nice and gave us great advice for trekking around Bariloche. There's a lot of stuff to cook and all and the breakfast us good Just super cold inside, except for the reception room Nice hostel :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Kwi 2017
7.1

You could do worse. But you could also do much better.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Mar 2017
9.7

Great, spacious hostel, walking distance to the main center and bus stops, bus terminal is 50 minute walk or a taxi is about $100 . Great kitchen, breakfast is tea, coffee, bread with condiments as much as you like. Rooms are basic but fine for a few nights.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2017
8.0

Hostel très agreable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • fuuuvale
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Mar 2017
9.4

Such a cozy hostel! The reception and living room is beautiful, with wooden tables and benches, graffities, very big kitchen (finally!)The staff is lovely and extremely helpful. It's not even five minutes walk from the centre, but still in a quiet place. The room had a private toilet, but the shower was weird, I didn't know how to use it and ended up taking a cold shower (and the can was constantly losing water even when it was closed :( ). Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
8.9

Muy buena onda en este hostel!! You want to stay to meet more people. The main room and the kitchen are well equipated and user-friendly. Good breakfeats and confortable bedrooms also.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
22 Lut 2017
8.0

Personal muy atento y voluntarios muy agradables, en general, aceptable aunque con algunas mejoras, solo dos baños para un hostel tan grande es poco, además faltaba limpieza, los lockers estaba en muy mal estado y el primer día nos dieron las camas sin saber si nos tocaban esas, la habitación muy pequeña para poner 3 literas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Lut 2017
9.4

Been there for 1 night but I wish I could stay more. Very nice staff, helped us plan a day hike in bariloche. Rooms were excellent,clean, shower is a bit small though. Overall had a very positive experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
8.3

Just not enough bathrooms and showers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lut 2017
6.9

Good location, the room for four people had only one locker, alredy used by someone. The bunk bed was very bad, so my boyfriend had to put the mattress on the floor and sleep there. Personel really friendly, breakfast average.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.