Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1805 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1805 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Cze 2017
7.7

Nice hostel, would stay there again. But bed was very uncomfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Cze 2017
9.7

I love this hostel. The staff is amazing, kind and helpful, as like the owners, and the space is great, you feel like home in this place. It is very close to the bus station, which is very convenient. Many thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
10.0

Ótimo hostel, boa localização, funcionários ótimos ambiente agradável.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
9.1

Really nice hostel in one of the main avenue of Mendoza. The room, the breakfast, the place, the people were really nice. I recommend it with no problems, if you want to do a trip in Mendoza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Cze 2017
10.0

Definitely one of the nicest hostels I have ever visited - can definitely recommend to anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2017
9.7

Hostel Lao was much more than I had exspected. All the staff was lovely and helpful, drawing maps, making calls or me etc. Especially Celeste is a wonderful person. The breakfast was the best I had so far, plentiful with a big variety! Everything was really clean and the 4 bed dorm was spacious. They also had a really pretty backyard with hammocks and tables, a patio (excellent for your yoga mat), a nice living room AND a lobby. I will definitely come back. Thanks for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
10.0

Muy buena estadia, el personal de primera

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sdavidov936047
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Maj 2017
9.1

Great kitchen and awesome breakfast, helpful staff good dorm room. Would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Maj 2017
7.1

Good location. Private room was quite small and dirty duvet. But sheets were clean. Good cooking facilities. One member of staff not very useful with information. Other staff were excellent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Maj 2017
8.6

Nice hostel in Mendoza. Staff member who checked us in had tons of great recommendations for restaurants and things to do which was appreciated! Good location. Breakfast was delicious with breads, jams, boiled eggs, porridge, fruit, coffee, tea, and juice. Hostel was very clean and had a lovely indoor and outdoor sitting area. We would stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.