Hostelworld.com

Hostel La Comunidad

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
Hostel La Comunidad Located at Presidente Roca 453, , Rosario.
Hostel La Comunidad
Argentina
Rosario Santa Fe 2000 Presidente Roca 453
76% 94
-32.9411506 -60.6439411
Hostel La Comunidad
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Mar 2016
5.7

Breakfast was poor, wifi doesn't reach beyond the communal areas and cut out a few times, location wasn't too bad but too far to walk from the bus station, staff were friendly though. Showers weren't great - only 2 showers and 2 toilets for women, and the showers had a dirty shower curtain and with no where to hang anything up (no privacy when getting changed!)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Lut 2016
5.4

Cheap and not really clean hostel with too slow wifi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Sty 2016
8.0

Location is good with 30' walk from the bus-station and only 5' to the main-avenue. All rooms are clean, dorm spacious but just a few bathrooms. Beds are comfortable and lockers provided if you ask for them. Breakfast was basic but ok. The bar has a decent selection. Staff is very friendly and helpful. Wifi is slow and I couldn't connect properly. But I only got one halve a day to try. Atmosphere is good, especially in the evening. Recommendable for a few days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sty 2016
8.9

Friendly, helpful staff. Beautiful building. Great location for shops and restaurants. Not much to see in Rosario but nice to chill for a couple days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2016
5.1

En el fin de semana que estuve pasando con un amigo, sufrí un robo. El locker donde guardaba mi bolso fue forzado al igual que el candado de mi bolso. En el cuarto contiguo también se produjo un robo ese mismo fin de semana. Obviamente el hostel no se hizo cargo. El desayuno es super básico, tirando a malo. La higiene de la cocina no es la mejor. Los chicos que trabajan en el general son buena onda. Y la gente con la que compartí el finde también fue buena onda. Sin embargo el robo opacó todo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2016
10.0

Gostei muito do hostel e das pessoas, muito gentis. Voltarei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
7.7

Muy divertidos y bebidas baratisimas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2015
7.7

very cool staff...but a double room without a window?

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.