Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Kyotokko (ex Kyoto Cheapest Inn)

  • 783 Sabamatsu-cho, Marutamachi-dori Matsuyacyo Nis, Kamigyo-ku, Kioto, Japonia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 731 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 731 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Maj 2017
7.1

The hostel has everything you need to stay but nothing more... there is no place to keep safe your value things and there is only 3 showers for all the hostel! If you want to leave your luggage after the check out, you should pay...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2017
8.9

I think l had very good stay there. No any problem. Even they sent my tripod to fukuoka.thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Kwi 2017
4.6

Dirty, crowded , rooftop is nice

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Kwi 2017
10.0

This is a great hostel, with friendly staff. All the bunk beds have curtains, reading lamp, outlet for charging phones, cameras, etc. very close to bus stop, supermarket, 7/11, and walking distance to nijo castle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Kwi 2017
3.4

A complete and utter disgusting rip off. We paid 300 euro for two nights in a dirty hostel. The room stunk like a smelly teenager's room, the man in reception was completely useless, the free breakfast was a farce. It should be called free morning bread, not free breakfast. The only saving grace in the diabolical hell hole was the front terrace which reminds you there is a world outside Hostel Kyotoko.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Kwi 2017
6.0

faraway from Kyoto station, the place looks like need mainteinance , and the staff it's not very friendly, the break fast it's ok , showers in the first floor the worst thing

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2017
8.6

Yövyimme dorm-huoneessa poikaystäväni kanssa kaksi yötä. Verhot, jotka saattoi vetää oman punkan eteen plus oma lamppu punkassa olivat tosi käteviä oivalluksia, jotka tekivät majoittumisesta mukavaa. Aamupala oli myös plussaa ja hintaan nähden ihan sopiva (teetä, kahvia, mehua ja paahtoleipää). Hostelli sijaitsi vähän kaukana metroasemasta, mutta bussi gioniin yms. kulki kohtalaisen läheltä. Ihan vieressä sijaitseva Nijon linna oli näkemisen arvoinen kohde!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
27 Mar 2017
7.4

Don't go there if you have a lot of bags or a huge suitcase otherwise it was okay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2017
2.9

The hostel rooms were really overcrowded with no space at all.there were not enough toilets or showers to accommodate everybody and due to the amount of people in one room it smelt bad and felt unclean.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
10.0

Very nice place and good peoples !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.