Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Katowice Centrum

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5
Hostel Katowice Centrum Located at Andrzeja 19 St., , Katowice.
Hostel Katowice Centrum
Poland
Katowice 40-061 Andrzeja 19 St.
82% 339
50.2567199 19.0146195
Hostel Katowice Centrum
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Sie 2016
10.0

I am very happy about this hostel..For sure i will come back if i will be again in katowice!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vickiehough19834091
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
7.4

Great location,arrived late in the night and reception was still open, I guess Its 24jours which is good as the receptionist can see who's coming and going. Basic room but clean,our room was unfortunately next to the bathroom/washing room which was really noisy,and people shouting up and down the corridors to each other at 7am plus the constant stomping of high heels up and down the corridor didn't lead to a very good nights sleep,which is the reason why we stayed here ahead of a wedding.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2016
8.3

Very close to the train station and bus station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Cze 2016
10.0

Very friendly staff, located in the center of the square and very good price...all recommended very fine!! .Thanks and we will see you next time!! ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2016
8.6

Location is excellent, literally 2 minute walk from train station. Excellent shower and toilet facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Cze 2016
8.0

Stayed in 4-bed room. No bunk beds. Small balcony available in room. Very convenient location: 2-minute walk from back of main train station. Helpful staff to introduce the city attractions and stores nearby. Not a party hostel. Common area (washrooms, showers) is clean and tidy though worn-out at places. Very good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Maj 2016
6.6

It was okay, nothing more, nothing less.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Maj 2016
9.7

Хороший хостел

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
8.0

well done

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2016
9.4

Hostel was nice for one night. Katowice on the other hand I wouldn't recommend...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.