Hostelworld.com

Hostel Katowice Centrum

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.3
Hostel Katowice Centrum Located at Andrzeja 19 St., , Katowice.
Hostel Katowice Centrum
Poland
Katowice 40-061 Andrzeja 19 St.
80% 316
50.2567199 19.0146195
Hostel Katowice Centrum
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Maj 2016
9.4

Hostel was nice for one night. Katowice on the other hand I wouldn't recommend...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
9.4

Постель чем то пахла, ещё стены как будто в больнице лежишь. А все остальное отлично

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
7.4

Perfect location next to the railway station and regular mini bus service to Katowice airport. Whilst staff tried to be helpful the English of some of them was difficult to understand. The hostel itself was quite good although I think there should have been more wash rooms. The leaflet racks were not maintained with up to date tourist information. They quite bare with very little information for tourists.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Białoruś, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Kwi 2016
10.0

Отличный хостл, не дорого, в 1 мин. ходьбы от ж\д вокзала, чисто, аккуратно, комфортно, не много постояльцев, тихо. Спасибо!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • leonelmjen7012
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
25 Mar 2016
8.6

Good location and helpful staff, but should make sure that wifi covers all rooms (ours kept cutting out and was very slow). Clean facilities and plenty of bathrooms available, though common area is not. Overall a very good place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
8 Mar 2016
2.0

It was the worst I have experience. The staff was not friendly and the bed super uncomfortable. This is not a hostel for young people is more like a truckers motel. There were two guys in my room getting drunk and asking me how much to sleep with them I left on a heart beat. I didn't even ask for a refund that's how scare I was I found a nice hostel call Hostel Rynek 7 just in front of the central square gooo there even if is not in the app

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Lut 2016
5.4

The hostel was good but facilities in my room were very poor: most of all my bed was terrible not confortable at all. Staff kind but not very sociable. Poor English and not very able to help with turistic informations.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Lut 2016
7.4

good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Globetrotter274
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Sty 2016
8.9

We stay for a weekend at the hostel and we are so surprised about the friendly staffs, clean rooms and it's so close to the rail station and the centrum. That's a very good Hostel for this price. every time again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • massimilianomirante4864
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Sty 2016
5.4

I spent three night in this Hostel. It is very close to the train Station and the main street. It is clean and the receptionists, Monika and Natalia, are super HELPFUL. The hostel would be a hostel but it is something between a hostel and accommodation. the bunk beds are very old and noisy. It seem i slept on wood. The windows are double glass but there are many draughts. It is better to sleep far from the windows. In the kitchen there are just a kettle, a very small cooker, a fridge, dishes.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.