Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Katowice Centrum

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5
Hostel Katowice Centrum Located at Andrzeja 19 St., , Katowice.
Hostel Katowice Centrum
Poland
Katowice 40-061 Andrzeja 19 St.
81% 332
50.2567199 19.0146195
Hostel Katowice Centrum
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Lip 2016
8.3

Very close to the train station and bus station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Cze 2016
8.6

Location is excellent, literally 2 minute walk from train station. Excellent shower and toilet facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Cze 2016
8.0

Stayed in 4-bed room. No bunk beds. Small balcony available in room. Very convenient location: 2-minute walk from back of main train station. Helpful staff to introduce the city attractions and stores nearby. Not a party hostel. Common area (washrooms, showers) is clean and tidy though worn-out at places. Very good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2016
9.7

Хороший хостел

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
8.0

well done

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2016
9.4

Hostel was nice for one night. Katowice on the other hand I wouldn't recommend...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
9.4

Постель чем то пахла, ещё стены как будто в больнице лежишь. А все остальное отлично

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
7.4

Perfect location next to the railway station and regular mini bus service to Katowice airport. Whilst staff tried to be helpful the English of some of them was difficult to understand. The hostel itself was quite good although I think there should have been more wash rooms. The leaflet racks were not maintained with up to date tourist information. They quite bare with very little information for tourists.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Białoruś, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Kwi 2016
10.0

Отличный хостл, не дорого, в 1 мин. ходьбы от ж\д вокзала, чисто, аккуратно, комфортно, не много постояльцев, тихо. Спасибо!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • leonelmjen7012
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
25 Mar 2016
8.6

Good location and helpful staff, but should make sure that wifi covers all rooms (ours kept cutting out and was very slow). Clean facilities and plenty of bathrooms available, though common area is not. Overall a very good place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.