Hostelworld.com

Hostel Kankun

  • YAXCHILAN AVENUE /END MARAÑON STREET # 26, Cancun, Meksyk
Ceny
mapa
Recenzje
5.8
Ocena 330 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 4.4
  • Czystość 4.3
  • Udogodnienia 4.5
ZAREZERWUJ
5.8
Ocena 330 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 4.4
  • Czystość 4.3
  • Udogodnienia 4.5
Hostel Kankun Located at YAXCHILAN AVENUE /END MARAÑON STREET # 26, , Cancun.
Hostel Kankun
Mexico
Cancun cancun mx 77500 YAXCHILAN AVENUE /END MARAÑON STREET # 26
58% 330
21.1600604 -86.8311524
Hostel Kankun
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Kwi 2016
8.0

People have left very negative reviews about this hostel but I think it's slightly unfair. Ok it's not the most modern but you get what you pay for, it's safe, good location, wifi really strong and really really cheap. If you want luxury stay somewhere else. If you want cheap convenience it's fine. The owner is a really nice guy too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
1 Kwi 2016
6.6

Solo un lugar para dormir, en esta ocasión no necesitaba más. Just a place to sleep, nothing else. But for me was ok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • majuzz
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Mar 2016
4.3

It is the cheapest place in Cancun and you'll feel and see it right away. Rooms are small, hot and dirty. Worse is only the bathroom and the kitchen. You basically get what you pay for ...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • FlorianStockhause1458
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Mar 2016
4.6

This hostel is maybe the cheapest in cancun, but its also the worst hostel in all the time i'm travelling in the world. The guy at the 'reception' is quite nice, but the rooms are horrible. Its dirty and disgusting, the 'rooftop is just a roof with very bad chairs. I've already been in hostels which were disgusting and dirty but there I paid maybe one or two dollars per night. Do yourself a favor and invest five dollars more.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
4.0

Cocina muy sucia.. baño roto.. solo para pasar la noche.. por el precio no se puede esperar mas

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2016
7.4

We feel good to stay in the hostel, although we were one night there. We do think it is the best choice for us as we stay well - the room is very big, the bed is large and comfortable so that I could sleep well. There is a huge market around and we can have our dinner and buy cheap food. It is a 10 minutes' walk to Ado bus station so that we left easily. We are sure to choose again the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Mar 2016
4.6

It's cheap hostel. But toilet and bathroom is dirty. No hot water shower

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
28 Lut 2016
6.0

A rough looking place, but if you are looking for a cheap room for a night on your way out of Cancun it will do. Bed was pretty uncomfortable and no blankets provided. Staff were friendly and helpful. WiFi was surprisingly good. About a ten minute walk to the bus station. Street with lots of restaurants is right around the corner.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
7.1

Pour le prix c'était très bien, j'aurais apprécié des draps et du papier aux toilettes, mais sinon pour moi qui avait un bus a prendre tot à ADO c'était parfait.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lut 2016
8.9

You get what you pay for. This is a basic accomodation with all you need but nothing fancy. A good spot close to everything off the main noisy streets.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.