Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Ka'beh Cancun

  • Alcatraces 45 SM. 22 Mza. 10 L. 26, Retorno 5, Cancun, Meksyk

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,001 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,001 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
Hostel Ka'beh Cancun Located at Alcatraces 45 SM. 22 Mza. 10 L. 26, Retorno 5, Cancun.
Hostel Ka'beh Cancun
Mexico
Cancun Q.Roo 77500 Alcatraces 45 SM. 22 Mza. 10 L. 26, Retorno 5
93% 1001
21.1598303 -86.8271237
Hostel Ka'beh Cancun
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
10.0

Great place, awesome vibe, very friendly staff, a must when staying in Cancun!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
10.0

I normally don't write on HW, but this place deserves this review. The staff and guests are awesome and you won't regret staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
9.7

Great hostel with great knowledgeable staff. Location is great for its proximity to the bus station but as with apparently everywhere in Cancun, it takes forever to walk somewhere. Luckily you are close enough to the main streets to pretty much carry any bus you need! Or a taxi... Would recommend for the more "party" or social butterfly traveller - if semi-inclined, try and nab a 4 bed room which is located across the road. Probably quieter and less disturbance in the night. Great hostel though!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Lip 2016
5.7

Habe dieses Hostel anhand seiner guten Bewertung ausgewählt. Leider verstehen wir nicht warum das Hostel so gut bewertet wurde. Das Zimmer hatte kein Fenster. Es gab zwar eine Klimaanlage die Nachts angemacht wurde aber das wars dann aber auch. Wir hatten das Zimmer in einem anderen Gebäude gegenüber des Hostels. Es roch sehr alt und modrig. Das Frühstück ist leider das Wort Frühstück nicht wert. Es werden z.B. Gefrorene Waffeln gereicht oder Haferflocken ohne Milch. Mitarbeiter waren freundlich

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lip 2016
10.0

Das Team und die Gäste sind der Hammer!Vor allem für Partys.nicht unbedingt was für Mittagsschlaf -liebhaber

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
10.0

In one word.. Awesome :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2016
10.0

Un gran hostal que fomenta la convivencia con diferentes actividades, además está cerca de la calle que te lleva a la zona hotelera, la terminal de autobuses y un parque e el que puedes salir a pasear.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
10.0

Excellent hostel!! The staff were all very friendly, lots of activities to do such as trips to Chichen itza and swimming with whale sharks. Always something going on every night and the room's are all good size with nice bathrooms. Thanks for a great start to my travels :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
10.0

I love this hostel! My favorite hotel in the world! People are super nice (specially Dan

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2016
10.0

Just perfectn

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.