Hostelworld.com

Hostel Irena

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 55 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 55 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.9
Hostel Irena Located at Od Gaja 36, , Dubrovnik.
Hostel Irena
Croatia
Dubrovnik 20000 Od Gaja 36
78% 55
42.6528520 18.0952763
Hostel Irena
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2015
9.1

Adorable little hostel run by a cute Croatian family. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Sie 2015
5.1

Ostello nella media ma eccessivamente lontano dal centro e dalle spiagge. Sconsigliatissimo per chi ha problemi motori e per chi ha passeggini in quanto si trova alla fine di una lunga via di scalini in salita.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Sie 2015
4.3

En primer lugar el hostel no esta ubicado en la dirección que pone,sino que está a 20 minutos de la ciudad andando y sinceramente para bajar y subir por la noche a pie da un poco de respeto puesto que las calles están muy solas y hay que pasar un callejon muy largo que a las 12 de la noche da miedo. La limpieza era regular, el mobiliario de la habitación antiguo, sinceramente calidad-precio por 45 euros la noche lo veo muy excesivo

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Lip 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Kiedy dotarliśmy na dworzec autobusowy, właściciel był tam po nas do hostelu i zaprowadził nas na lotnisko na końcu nas podróż. Mamy również mile widziane. Czyste, trochę daleko od starego miasta, ale bardzo blisko przystanku autobusowego i 30 minut spacerem. , Kuchnia jest dobrze wyposażona i supermarket jest bardzo blisko do hostelu.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Kiedy dotarliśmy na dworzec autobusowy, właściciel był tam po nas do hostelu o 2 w nocy. Był bardzo atencious i pomógł nam i innym gościom dużo. Czyste, trochę daleko od starego miasta, ale przystanek autobusowy bardzo blisko, a jej pieszo to 20 min. Myślę, że większość hosteli w Dubrownik są daleko od plaży. Dobra kuchnia w użyciu i supermarket bardzo blisko do hostelu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2015
8.3

Nice apartments in Dubrovnik. The staff is really welcoming and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Lip 2015
6.9

When we arrived the staff couldn't speak English, but we got to understand each other. Later there was someone who could and made things easier. So many stairs to get there, and it's a bit far away from the old town. But they let us even take a shower after our check out, and they kept our bags, because the city is SO hot!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lip 2015
8.6

Really nice hostel, the outdoor terrace was beautiful and has the best veiw over dubrovnik and the port. A little far from the old town and the bus station but a great place to chill out. Owners were really nice, offering welcome drinks and their home made liquour to try.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Lip 2015
8.0

Hostel simples, mas o staff é super prestativo. O Miro (o faz-tudo) nos buscou no aeroporto por 200 kunas e ele mesmo que faz o check-in. Ele reserva os passeio que quiser ir e dá dicas do que fazer. O hostel fica há uns 20 minutos a pé da Old Town, mas é praticamente uma reta. Pouca gente no hostel, pessoal mais tranquilo, bem propício para casal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Lip 2015
8.9

Zeer vriendelijke mensen!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.