Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Internacional Mendoza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1291 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1291 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • tarvnkl7874
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Sie 2017
9.7

Great time in the hostel. Have realy awesome bar, ping pong and snooker table. The staff is extrimly nice and hulpful for information. Plus is very cheap.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2017
10.0

The staff are awesome! Gaston, Miguel, Aaron, Adonis, and Danny are all very friendly and helpful. The tours are excellent and a good value for the money. Best wishes to the staff and I hope to see them again soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • melisasolbenitez9801
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sie 2017
9.4

Me sentí muy cómoda en el hostel, buena ubicación y limpieza. La atención fue muy buena. Adonis un genio, muy agradable y amable. Lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • goncalvesjoaooo
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
10.0

Excelente local.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
9.4

It was all excellent. The hostel staff is the best. We had a great time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
8.0

Le personnel est très sympa, le petit déjeuner est l'un des meilleurs que j'ai fait en Argentine, avec céréales, fruits (pas toujours), thé, chocolat, café, pain, un croissant par personne. Chambre tranquille, 4 lits avec salle de bain. Pas spécialement de point négatifs

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
9.7

Muy bueno y los chicos de la recepción unos copados!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2017
9.4

J'ai beaucoup aimé cet hostel, il est parfait pour rencontrer des gens du monde entier, le personnel est toujours à ton écoute et prêt à t'aider et il y a toujours une bonne ambiance !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2017
5.7

Somewhat far from city center, facilities are very run down, bathrooms could use a lot of work. But you get what you pay for, I guess.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
9.1

Great place to stay. The rooms are super warm even though it might be freezing outside. Aaron and Miguel that worked there were superb, really helpful, kind and placed close attention to detail and offered us the best tours and advise of things to see around the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.