Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Internacional Mendoza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2017
9.7

Great hostel, great staff, great location, ok breakfast, nice hot showers🖒

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2017
8.6

Bon hôtel, espace commun très agréable avec de la musique et un billard. Personnel très sympa :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
9.4

The hostel how hostels should be for me! The staff extraordenary, helpful, friendly, englisgspeaking, recommending us an awesom horseridingtour with asado near the mountains; the hostel is nice, hangout-rooms nice, a kitchen to cook with all you need, a wonderful breakfast with medialunas, fruits, orangejuice and everything! Totally recommand this hostel!! Loved the mucis at the reception and hanout-area!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
10.0

Bonjour à tous !! Super monents passes dans cette guest house! Beaucoup de bonnes excursions de proposées pr un bon rapport qualité prix. Le personnel est super cool, spécialement Gaston qui vous recevra les bras ouverts et à l'écoute de toutes vos questions ! D.C. Si vous voulez des bons plans vous connaissez sont nom! Bref un très bonne auberge ou séjourner à Mendoza, bien placée par rapport à la gare de bus et du centre ville :-) la bise à tous et bonne dégustation à Mendoza !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
9.7

I booked 2 nights in hostel international because a friend told me it was. I finaly stayed 5 nights ! The place is really nice but this is the people working that make the difference... Aaron and Gaston had been really nice with us. Always asking, how do we feel, if everything was fine, always up for a chat. I really recommend to stay here if you come to Mendoza. You're close to everything by walking and the price/quality is perfect !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2017
10.0

Great hostel with great atmosphere! The staff are so nice and helpful, kitchen is well equipped and drinks are well priced. Only 10 minutes from a supermarket and the centre. The rooms are basic but have everything you need and each has a bathroom and big lockers that fit your bag in

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Kwi 2017
8.3

Buena experiencia en el Hostel. Esta bastante cerca del centro, distancia caminando. Excelente relacion precio-calidad. Cumplidas las expectativas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Kwi 2017
8.9

Had a great time here ! So cheap . Staff were really helpful. Didn't do any tours as seemed quite pricey. Not the best breakfast but get what you pay for . Awesome people and great atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Kwi 2017
9.7

This was a great place to stay! Great activities organised for you at the front desk and good facilities.. many a night were spent drinking wine and playing pool! The staff were super helpful and helped make the hostel a great place to stay. Also had a really great Asado on the Friday night! Would go back for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
9.7

Really great hostel. Super fun, very friendly staff and pretty good rooms .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.