Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Internacional Mendoza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 958 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 958 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
Hostel Internacional Mendoza Located at Espaa 343; Barrio Bombal, , Mendoza.
Hostel Internacional Mendoza
Argentina
Mendoza 5500 Espa�a 343; Barrio Bombal
85% 958
-32.9001280 -68.8445699
Hostel Internacional Mendoza
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Gru 2016
5.4

Super basic. Pillows and bed are truly awful (so bad you prefer to stay awake) and no hot water. Location is about a fast 25 min walk to nightlife and the atmosphere of the hostel was dry, not many people and wasn't really great to hang around in. Pros were friendly staff and they let me check in at 7am! Wouldn't stay again.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Gru 2016
6.0

The hostel is about a 15 min walk from the center. Everything is a bit dirty and could use a good scrub. The mattress was the worst mattress we have slept on in South America. The staff was friendly and helpful. This a more personal issue, they use Styrofoam cups for the morning breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Lis 2016
9.4

Trato excepcional en un ambiente muy bueno. Recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lis 2016
8.9

A great hostel with a great atmosphere. The tours on offer were good and the staff were nice and helpful. The kitchen wasnt great and it lets the place down but otherwise we had a good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

El hostel esta buenisimo, llevo viajando muchos meses y me e encontrado con buenos lugares y este hostel destaca entre ellos. Se conoce mucha gente de todas partes y se genera una muy buena onda, se comparten experiencias entre otras cosas. El hostel cuenta con muchas actividades para todos los gustos y el staff de trabajo siempre a disposición de solucionar problemas y aclarar dudas. Definitivamente lo recomiendo este hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
10.0

Buena onda en este hostel, personal muy amable y siempre con un sonrisas!! habitaciones limpias y cómodas. Es un lugar muy confortable. Efectuó un voluntario de 1 semana aca y estoy muy feliz, es posible de se organizar por los horarios sin problemo, y todo se paso sin ningún problema. Recomiendo de pasar su pasaje en Mendoza en este hostel! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lis 2016
5.4

This place looks great and has a generally nice feel to it. Some of the staff were very helpful and friendly- others were so badly informed that they wouldn't have been able to help us even if they tried. The main problem was that they advertised numerous deals and promotions which they couldn't follow through on e.g They took down the 'free wine' sign when we asked. The floors were filthy and they played music from 6am onwards which meant a lack of sleep after a late night. Overall, average!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • angelamarch5783
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Lis 2016
9.1

Awesome hostel. Would certainly recommend to fellow travellers. Great environment and it was so nice to have so many activities and excursions arranged by the hostel. Kitchen facilities are a little on the light side. But loved the pool table etc. The Friday night BBQ was a highlight. Thanks team

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
8.9

El hostel es muy cómodo y espacioso en las áreas comunes en las cuales no importa hasta que hora te quedes no molestarás a los demás ya que no están cerca de las habitaciones. Lo mejor: la predisposición de todos los que trabajan en el hostel que buscan te diviertas y estés cómodo todo el tiempo. Lo recomiendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lis 2016
9.1

I had a great time here! Wonderful, friendly staff. Gaston and Aaron were accommodating and fun to be around. The hostel is only a few blocks away from the heart of Mendoza, in a quiet neighborhood. Had free wine on Wednesday night! I highly recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.