Hostelworld.com

Hostel Internacional Mendoza

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1050 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1050 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lut 2017
8.0

Prima hostel! Verwacht niet te veel voor de 6/7 euro die je per nacht betaalt, de bedden zijn echt slecht net zoals de WiFi, maar de badkamer is prima. Ook het ontbijt was een van de betere met fruit. Sfeer in het hostel is leuk en de paardrij excursie was echt een aanrader! De wijntour daarintegen wat minder! Al met al prima dagen daar gehad en veel mensen ontmoet!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.4

Coolest Hostel ever!! Me and my friend stayed here for 3 days and we enjoy it very very much. Best thing is the atmospher but the place is clean and has comfy beds too. Super recommended!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
9.4

Me encantó el Hostel, llegué ahí por casualidad pero es super recomendado, excelente atmósfera y el personal es Pura Vida!!! Si vuelvo a Mendoza sin duda volvería ahí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lut 2017
8.3

Great hostel for its price! The room was a bit warm at night and the beds are not the best I ever slept in but I had the same with some hostels that I paid like three time this price. The atmosphere is great and the staff is super friendly. It is a good hostel to meet other people and it also offers a lot of tours and activities for a good price. Definitely recommend this place if you are travelling on a budget!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Lut 2017
9.1

Really enjoyed the pool and BBQ party. Wifi is virtually non-existent unless you stand at reception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
10.0

On a séjourné a deux reprises dans cette auberge et a chaque fois c'était au top : le personnel est très acceuillant, les chambres sont confortables, la cuisine est pratique et les espaces communs sont agréables et poussent a la rencontre.Qui plus est il y a une piscine. Je recommande fortement

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
9.7

Awesome place! With a great atmosphere, and even great music all day:) the staff here is very kind and helpful that know English very well... he price is cheap and you get a lot for what you pay, overall a good place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
8.6

Would really recommend it! A really good hostel for the price you pay. It's a nice atmosphere. The kitchen is a little too tiny for all the people though, but that's ok. And they also have a pool?! The wifi worked OK, and a breakfast was included. They have pool table aswell and lockers in the room. So overall, we had a very nice stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
9.7

Le personnel est super cool ! Très aidant! L'ambiance est très bonne La musique très agréable Très bon hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
6.9

Good value for money and perfect for budget travellers. Kitchen was way too hot at peak cooking times as there is only one oven for a massive hostel. All of the pan handles (and kettle handle) were metal so you could not pick them up (COULD NOT) and there were no tea towels (could not pick them up). Breakfast was a sugar fest but on the plus side, the staff were really nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.