Hostelworld.com

Hostel Home

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Hostel Home Located at Tabasco 303 Col. Roma , C.P. 06700 Mxico, Mexico City.
Hostel Home
Mexico
Mexico City 06700 Tabasco 303 Col. Roma ,, C.P. 06700 M�xico
90% 252
19.4177470 -99.1668462
Hostel Home
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
10.0

lovely place, best location in town! atmosphere is great, staff and guests make it very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2016
9.4

Nice hostel located in very convenient place, near to La Condesa neighbourhood.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
5 Maj 2016
9.1

Perfect located for staying in DF, the stuff is very kind and helpful and there are just 20 beds... So it's like a family... I loved it during my 4 nights!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
9.4

Estancia cómoda, sólo sugiero el desayuno más temprano, se sirve tarde y quienes vamos por asuntos escolares o negocios no alcanzamos a desayunar ahí. No hay ventiladores (hacia calor) y demasiados mosquitos. Son soluciones sencillas . Agradezco al staff, porsupesto volvería!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
3 Maj 2016
10.0

Hands down the greatest little community I've come across in my travels. The staff are all lovely; Chris is the coolest guy I've met in a long time, Suzana left far too soon, Franca is kind of crazy. I hope to come back!!! Great location, much better neighbourhood than centro with regard to the parks and food. Small issue of no ladders for the 8 bed bunks though? ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
8.6

This hostel is ideally located in the heart of the Roma district. Lots of things to do in this area. A perfect place to go out. The staff was friendly and helpful. There is a 12am curfew which is a bit of a buzzkill but its a great place to refresh your batteries in a beautiful neighborhood.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2016
8.0

The staff are really friendly and helpful, most of them are travellers themselves and happy to give advice. It's in a great location in Roma and there's a nice relaxed atmosphere. However the facilities aren't great, there was no water for 2 days, apparently this is common in Mexico City. There was lockers but no keys, you bring your own padlock and there's a lack of power points in dorm. I'd recommend based on location and atmosphere but facilities are a let down.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

Ver y nice place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
7.1

The place is in a great location and that alone is worth it! the people I met there were great and very friendly. The staff, with one exception, was fantastic. They seem stingy and ridged with breakfast times, so don't be late!! The biggest problem I had was the ants in the bathroom. I hate ants. The other shower that didn't have ants was tiny. There were a lot of travelers, and some stayed around the hostel a lot. I was focused on the town and getting out, and it was great!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Kwi 2016
9.4

Pros: Friendly staff, good atmosphere, good location, pretty clean for a hostel and cheap. Cons: It's an older building. Showers could use some improvements. WiFi was unresponsive at times.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.