Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Home

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 338 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 338 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Hostel Home Located at Tabasco 303 Col. Roma , C.P. 06700 Mxico, Mexico City.
Hostel Home
Mexico
Mexico City 06700 Tabasco 303 Col. Roma ,, C.P. 06700 M�xico
90% 338
19.4177470 -99.1668462
Hostel Home
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
9.7

El ambiente es muy sano y amigable, todos respetan el espacio de cada persona, excelentes instalaciones adecuadas para el descanso y confort.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lis 2016
10.0

Absolutely loved my stay at hostel home. Met tons of cool people. The facilities were clean and storing stuff was totally safe. The neighborhood is one of the coolest in mexico city! Highly recommend it to others and I'll be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
20 Lis 2016
9.7

Excellent small hostel. Only issue was how cold it got in the evenings.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lis 2016
6.9

Ok Hostel in a nice area. Bathrooms could be cleaner. Included breakfast was ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
10.0

super chill. awesome workers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Lis 2016
8.9

Nice lively small hostel in mexico city. We stopped only one night at the end if our trip around mexico and enjoyed the the kindness of people there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • luisjoujr
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
4 Lis 2016
9.4

Good hostel in a residential neighborhood, next to plenty of bars and cafeterias and the "zona rosa" party area. Staff are foreigners working part time for the hostel, great people with plenty of recommendations of what to do in and around the city. Social atmosphere is not good because the common area is next to the rooms and loud talking is discouraged.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
3 Lis 2016
9.7

Really nice and helpful staff. They create an atmosphere where u feel at home and all guest will socialize. Good spot for solo travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
9.7

One of the best hostels I've stayed in. The breakfast is legit and the location is awesome. Made great friends during my stay...and I plan on returning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Paź 2016
10.0

Fantastic Hostel - we couldn't have had a better start to our time in Mexico & Central America. Great atmosphere, clean, cosy & amazing staff - particularly Kevin, Francisco & the manager Roukes who helped us with some pretty tricky research & were so accommodating with our massive luggage as we are beginning a cycle tour. Would definitely definitely go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.