Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Home

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lut 2017
9.1

The location is in a great neighborhood, the building has lots of character, and the staff is super helpful and welcoming.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
9.7

Very homely!!! Only spent one night here but really liked the vibe. It's in a safe/cool part of the city too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
9.4

Très sympa, personnel accueillant. Nombre de douches un peu léger peut-être, mais pas eu de soucis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
9.1

Hostel Home was my hostel for a long term travel. The friendly staff and travellers I met dissolved all doubts about what I was doing and I had an amazing time. The areas it's located in is also the best in Mexico City, with easy access to the Zocalo for non-spanish speakers. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
7.1

Water shortage in the neighborhood caused very low water pressure/no hot water in the kitchen and for multiple hand-washing sinks. The door on the dorms did not stop noise from entering. All staff are volunteers- very kind, yet not all that well informed on the city. Very good value though, and you get what you pay for. Good breakfast & kitchen facilities. Comfortable design & common areas which made for good reading/work spaces.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lut 2017
8.0

El hostel esta MUY bien ubicado y eso es algo muy bueno en ciudad de mexico. Una zona linda de caminar, bastante segura y las estaciones de metro mas cercanas están a 6 cuadras aprox. Siendo latina y estando en MExico no me convencio demasiado que toda la gente fuera de habla inglesa incluso los que atendian el hostel. El hostel en si es lindo, esta prolijo... le falta quizas un poco de mantenimiento pero esta agradable de estar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
9.1

Buen Lugar, solo que le hace falta otro Baño....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lut 2017
9.7

The staff was great and the hostel has a wonderful community vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
10.0

Great bunch of people and great area with plenty of bars and restaurants. Good value for money. Always someone at the desk and great security.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
8.0

Overall the Hostel was good. The place is nice, the location excellent. The private room was OK but lacked some privacy because it was beside the common area. The breakfast was simple, we expected more. The staff is helpful and polite but since they are not local you can t get much new information.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.