Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Home

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 271 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 271 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
Hostel Home Located at Tabasco 303 Col. Roma , C.P. 06700 Mxico, Mexico City.
Hostel Home
Mexico
Mexico City 06700 Tabasco 303 Col. Roma ,, C.P. 06700 M�xico
89% 271
19.4177470 -99.1668462
Hostel Home
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Lip 2016
10.0

Hostal muy fregon .. muy y buen ambiente lo recomiendo ampliamente.. i am come back soon

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Lip 2016
6.3

Perfectly fine roof over your head at a good price for the location though nothing special.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2016
9.4

Hostel Home was a really great stay. I had read in the previous reviews that it was not a party hostel which attracted me to it in the first place. The staff were all very friendly and willing to help wherever they could. The showers were a little dodgy, specifically shower heads. All in all a great place, and would definitely stay again. Oh and the location couldn't have been more ideal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Cze 2016
8.6

Sehr süßes Hostel! Es gibt drei Klos und zwei Duschen was zu Wartezeiten führen kann. Die mitarbeiten sind sehr hilfsbereit und alles ist sauber. Allerdings hat nur der Mädchen dorm ein Fenster im Zimmer, bei den anderen kann es stickig werden. Der Stadtteil ist sehr empfehlenswert es gibt viele Restaurants und Bars in der Umgebung.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Santibanez
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 46 Recenzje
15 Cze 2016
7.4

Fantastic location, kind staff. Two showers is not enough for the amount of guests that are being accommodated.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
9.7

Lovely beautiful place! Super cossy and everyone really welcoming. Location is the best!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Cze 2016
8.0

Das Personal war sehr hilfsbereit, leider hatten sie noch keine Strassenkarten / Stadtplan zur Verfügung. Aber sie haben mir alles im Internet recherchiert:). Frühstück war in Ordnung, gemischte Toiletten (mann/frau) waren stets sauber. 5min zur nächsten Metrostation / ca.40min Gehweg zum Antrpologie Museum.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Cze 2016
6.9

In a good neighborhood. Very few and small bathrooms for number of people. Staff was not local so knew very little to help a traveler (i.e. Where's a close grocery store or where to change money). Se ubica en un buen barrio. Las duchas son pequeñas y pocas en comparición a la cantidad de huéspedes. Los empleados no eran del DF así aue no ayudaban mucho (no sabían dónde queda un supermercado cercano o dónde cambiar dinero)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Cze 2016
9.1

Great Hostel, Great Team, Great location, fair and quare ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2016
7.1

There are a lot of mosquitos. There location is good. The staff is a little cold.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.