Hostelworld.com

Hostel Helvetia

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
Hostel Helvetia Located at Sewerynow 7, , Warsaw.
Hostel Helvetia
Poland
Warsaw Mazowieckie 00-924 Sewerynow 7
88% 1132
52.2385756 21.0207509
Hostel Helvetia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

def would recommend, nice rooms, good facilites, v v nice showers and the woman on the reception desk was incredibly helpful and nice. 5 stars xo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.4

very good value for the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
9.7

Excellent for those who like a nice, quiet stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
8.3

Our stay at Hostel Helvetia went pretty well. Location is great, facilities too. The only problem we had: We payed for our laundry to be done and the clerk told us it would take 4 hours. Four hours later, our clothes were not ready, so he said he would leave them in a bag in our room later because it was already late at night and we had to wake up early the next day to leave. Next morning, our clothes were in our room in bags, but some of them were still wet and we had to leave like that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • yychern92
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
28 Mar 2016
10.0

Nice hostel, good location, high security, spacious locker, great staff, breakfast included! Asia was really kind and helpful, above all the prettiest Polish girl I've met in Poland! Thanks for the wonderful stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
9.1

I had a great time at this hostel. I enjoyed meeting people from all over the world during this Easter break. The close proximity to old town and activity was perfect and the hostel itself was quiet and peaceful for sleeping on a side street off the main area. Everything I wanted was within walking distance and I could easily take a bus or the train. The price was very reasonable for me as well. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Mar 2016
10.0

Very good hostel in a nice and quiet location. City center, metro and restaurants very close. Personnel very friendly. Will book again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2016
4.9

Die Fotos im Internet, die uns zur Buchung veranlasst haben haben nichts mit dem zu tun was wir vorgefunden haben. Lediglich 1 Doppelbett, 1 Stuhl für 2 , Dusche dreckig und die Fugen sogar schimmlig. Tür der Duschkabine defekt. Frühstücksraum primitiv und unsauber. Die Leute aber alle nett.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Najlepszy hostel w jakim byłem do tej pory. Łóżko jest prawie takie same jak te z pokoju hotelowego. Wspaniała atmosfera. Bardzo przyjazny i pomocny personel. Doskonała lokalizacja. 15 minut spacerem do Starego Miasta. 3 minuty pieszo do Muzeum Chopina i głównej ulicy. Absolutnie pobyt w tym hostelu następnym razem, kiedy odwiedzam Warszawę.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Lut 2016
8.0

Overall good, not excellent or average, but good. Breakfast was a bit sparse, but not really too different from any other hostel in this price range I guess. I think in high season there would be a lack of toilets for the floor, but other than that ok facilities. Met one great (younger) girl in the staff who was very helpful to everyone and another (slightly older) who was anything but.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.