Hostelworld.com

Hostel Helvetia

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1211 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1211 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Sty 2017
9.4

Very good hostel in a great location, really big rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
27 Sty 2017
9.4

どの観光スポットにもアクセスしやすく、スタッフの女性がとても親切でした。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • andrea_vavassori
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
8.9

Very good hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Gru 2016
9.4

El hostal ha estado muy por encima de mis expectativas. El personal y todas las facilidades que nos ofreció hizo nuestra estancia muy muy fácil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Gru 2016
9.7

Breakfasts is the basic, bread, butter, coffee, tea... the room was clean the bathroom too. We arrived at 1am and they received us very nice! I really recomend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Gru 2016
7.4

The location is great and the staff was nice, although they could have been more helpful (for instance, I asked for a map and they just gave it to me without offering to explain – it's a small thing, but it does go a long way). Poor ventilation in both the dorms and the mixed bathroom, which is close to the kitchen and common area. The breakfast is really more of a bait to get you to buy the 'upgrade', which is really just a standard breakfast.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Gru 2016
10.0

Fantastic place, I really enjoyed my stay there. And the location couldn't be better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
1 Gru 2016
7.4

Nice big room, not so many bathrooms, kitchen opens only at 6:30, big locker beside or under the beds, good security they change password every day. Small but complete kitchen and nice common room foot guests.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Megan312964279
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Lis 2016
9.4

Very good value for money. Staff was great and the place is very secure. A little but if a walk from Old Town, but close to a metro stop to get you to the newer parts of Warsaw. Vibe was not quite that if a young person or backpacker hostel. It seemed like a lot of the people staying here were families or even groups of older adults. Still, a very good value for money and I enjoyed my stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
9.7

Great location but tucked away slightly off the main street so you don't get all the noise from the traffic. Great facilities and security. Don't have a 24 hour reception which could have been an issue upon my arrival but luckily someone was working late past midnight so I was still able to be let in (but almost got stranded). Thankful for the breakfast included and the tea and coffee available throughout the day. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.