Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Havana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 451 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 451 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • AURELEMACE
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Sie 2017
9.4

Nice private room. Beautiful view. Nice beds. Nice staff ! Bravo ! We recommend this hostel. Nice price for a good stay in Havana.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
22 Lip 2017
10.0

A nice calm hostel with comfy beds and friendly staff. It's on the outskirts of the town but cesky krumlov is so small so it was a 5 min walk to the centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ericslevkoff4890
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
30 Cze 2017
8.9

Im thouroughly satisfied with my stay here. The couple running the place was very nice and enjoyed meeting us new people as much as the fellow travelers! Great how its out of the main tourist area. Ended up staying an additional night I was blown away by the town and the hostel. One of my favorite places.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Cze 2017
8.6

Eu gostei muito! Ambiente confortável! Perto do centro Limpeza ok

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Cze 2017
8.9

Nice reception. Great kitchen and view of the river. Some beds squeak. Some were hard but overall great place. Would go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2017
2.0

NOT RECOMMENDED!!! Very bad place to stay! We told them that we were arriving late and they said no problem, they would leave a key for us. Get there at 9:30pm and there was no key. We had no phone to call them from. Very stressful experience with nowhere to sleep! They didnt charge us from our credit card and a few days after our stay told us we had to find a bank to pay them. The place was dirty and the staff extremely unprofessional. STAY SOMEWHERE ELSE!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • haydendyer94
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
7.7

Pretty good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Kwi 2017
10.0

Good environment and nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
7.4

Need to repair the light in the bathroom, as always died when we're in the middle of having bath.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2017
9.1

I recommend this hostel! The kitchen has free tea and coffee and all the appliances you'd need. The bathrooms are clean. It's a good place to say on a budget.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.