Hostelworld.com

Hostel Han

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 383 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 383 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
Hostel Han Located at Str. Fehmi Agani 2/4, , Pristina.
Hostel Han
Kosovo
Pristina Kosovo 10000 Str. Fehmi Agani 2/4
93% 383
42.6628448 21.1633264
Hostel Han
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Kwi 2016
9.4

I found exceptional care I received the staff, always attentive and concerned if they could help me with some information. The location is great. In the reception attendants encourage a healthy integration among the guests and the place has a good cleaning as the guests leave the shoes at the entrance and pass with socks (Asian style). The breakfast could be better! ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
9.1

Good hostel, splendid rooms, excellent location - and the staff.... What cool people. They are extremely including and nice, and great fun to hang out with! They single-handedly made me want to extend my stay. A feelgood atmosphere, but a different staff would have been a different story. Lucky/clever owners to have found three people like this! Basic but ok (and free) breakfast. Good cafés next door! Ask the staff for Soma and Night and Day. Plus the main boulevard also next door!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Kwi 2016
10.0

Hostel Han was a lot of fun. The staff was great and we had a fun time. Everyone was super friendly. This is a great hostel to meet people and explore Pristina with. I would definitely recommend this hostel to anyone wanting to visit Pristina!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
9.7

Really great small hostel with the best most helpful staff. I really had a great time. The flexible checkout time is the best. The atmosphere is great too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
8.9

Nice staff and comfortable atmosphere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2016
10.0

Super friendly staff, great location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2016
10.0

We had quite a few great conversations with the friendly and helpful staff, as well as other hostel guests. The location is excellent and the facilities very well-maintained.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carlosfranco15
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Sty 2016
10.0

Excelente hostel, ubicado en la calle principal de Pristina. Su staff es muy agradable. Recomendado 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Sty 2016
8.6

Nice and very central located hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2016
8.0

Staff was great :) It is enough reason to going Han Hostel: you should meet them. And additionally Han is best hostel in Kosovo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.