Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Han

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 462 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 462 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
Hostel Han Located at Str. Fehmi Agani 2/4, , Pristina.
Hostel Han
Kosovo
Pristina Kosovo 10000 Str. Fehmi Agani 2/4
93% 462
42.6628448 21.1633264
Hostel Han
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
10.0

I really love staying at HAN hostel and return every chance I get. The atmosphere feels more like my share house back home rather than a hostel. The place is covered with art and has a very modern feel. The vibe is both fun and relaxing and thus is good for whatever mood you are in. The staff are always happy to show you a good time. Hi to all the staff at HAN hope you are well, thanks for the great time :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
10.0

One of the chillest hostels I've stayed in, spent a lot of time inside due to weather/illness and still had a great time, the staff are legends and the cleaner does a thorough job. Right in the middle of the city, up many stairs but shouldn't be a problem for most, loads of options for stuff to do around. Beds/rooms comfy with curtains on beds. Enough toilets for all guests, plenty kitchen and living room space

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Lis 2016
9.4

helpful and cheerful staff! clean bed! perfect location. however, the bathroom could be cleaner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
29 Paź 2016
10.0

Just perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
27 Paź 2016
10.0

super cool staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Paź 2016
10.0

Fantastic hostel in the centre of town, the rooms were spacious and clean with super comfy beds! Bathrooms and common ares were awesome and cozy. The guys that run the place are absolute legends and really make you feel at home. I had a fantastic time here and cannot wait to come back and visit again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Paź 2016
10.0

Fantastic hostel, fantastic people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2016
10.0

I enjoyed my time there a lot and felt welcome from the very first minute. The beds were good and i liked the common room a lot. Its just in the middle of the middle of Pristina. Also travelling allone as a girl was without any complications. So a good point to start your trip. Thank you for that nice stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
9.4

Nice atmoshpere, nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
10.0

This hostel has a good location, good staff, and good facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.