Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Han

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 490 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 490 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rumunia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Kwi 2017
10.0

Amazing hostel, amazing staff and owner, amazing common area! Location is at it's best, you don't need anything else more! We even made a friend with whom we shared a ride to Montenegro! We highly recommend this place! If you guys are planning anytime soon to come to Bucharest, you know where you can find us. Cheers! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Kwi 2017
8.9

İt was very nice to stay here. Staff and travelers were awesome. very clean nice and friendly hostel. totally recommendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • chekham70
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Kwi 2017
10.0

Everything was perfect. Best hostel in Kosovo :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Kwi 2017
10.0

Outstanding! The Best place I ever stayed ! Superb cleanness and facilities, awesome staff super helpful and friendly, just in the center. You cannot ask for more! Incredible!!! Thank you so much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
9.7

An unexpectedly good hostel in Prishtine and one of the cleanest I have stayed in. The stuff is very polite and open in conversation. I also have to add that the environment and the decoration was very cosy and felt like home!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
10.0

The hostel is nice and the personel is very friendly. They give you all the information you need and there is ambiance. They are big cases for you to secure your belongs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
9.7

Great staff and the location is in the city center. You can walk to everything easily. Very laid back friendly atmosphere and everyone speaks good English.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Lut 2017
10.0

The minute I walked in the door, I was told to make myself at home. So I did. Someone popped on the kettle and I settled in right away. This is one of the most comfortable hostels I've ever stayed in. The staff and guests were all so friendly and we hung out a lot, drinking beers and watching Futurama. They were also brilliant for telling me things about Kosovo and helping me find my way around. Thanks guys, I had a great time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Lut 2017
9.1

Nice hostel just near the city center. Good staff and really nice atmosphere. Rooms are comfi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
13 Lut 2017
10.0

정말 친절한 직원들과 함께 해서 행복했음. 같이 대화도 하고 언제나 먼저 인사해주는 유쾌한 직원들. 위치는 번화가 바로 앞이라 너무 좋았고 주변에 슈퍼도 30초거리에 있음. 방도 넓고 락커도 24인치 캐리어 넣을 수 있음. 단점이라면 4층인데 엘리베이터가 없음. 그거 말곤 모든게 대만족

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.