Hostelworld.com

Hostel Hacienda Bled

Ceny
mapa
Recenzje
6.2
Dobry 57 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 5.9
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
6.2
Dobry 57 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 5.9
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.3
Hostel Hacienda Bled Located at Jelovka 25, , Bled.
Hostel Hacienda Bled
Slovenia
Bled 4260 Jelov�ka 25
62% 57
46.3602568 14.1147279
Hostel Hacienda Bled
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2015
6.0
Przetłumaczone przez Google

Personel był niegrzeczny. Obsesję informacją, do czyszczenia. Wifi nie była dobra i bezpieczeństwa torba nie była dobra. To było dobre doświadczenie nadal należne innym osobom przebywającym w schronisku. Nie polecam ze względu na agresję personelu. Ale żył jeziora Bled.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2015
2.0

The worst hostel we have ever stayed at. The staff were rude, the facilities were disgusting, the rooms were tiny, the location was further away than advertised AND they advertised they had WI-FI but they didn't. We had no internet during our entire stay making planning for our next stop and contacting home very difficult. The staff were extremely rude and even a little weird. They shouldn't be advertising Internet and great location because they have neither.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Sie 2015
7.1

Out of town! The location was not ideal. Beds were flimsy. Bedding needed replacing. Staff were freindly though and the atmosphere was alright. You are atuck out of town and it's a fair walk to the supermarket or to places to eat something. Wouldn't probably consider coming back as there are many many choices in more ideal locarions for a cheaper price and with better beds and facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Sie 2015
6.6

No wifi. Wasn't shown around, only by luck found the games room, bar, and shagging matress downstairs. A bit of a hike out of town, but a pleasant hike.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2015
7.1

Pros- picked us up from train station very early in the morning and allowed us to check in and use room well before the standard check in time Con- locks on doors hard to use and there's no one at reception, owners just pop in and out Note- not really a hostel- it's a house that is used as a hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2015
5.1

Staff seemed pre-occupied and only interested in getting your passport and money. My 5 bed dorm room had one plug socket located over one of the beds making it virtually inaccessible to anybody else. An extension should be provided to give everyone a fair chance. Was told the WiFi only worked in the garden, the kitchen had a repeater station, presume the WiFi was fed from a nearby property in any case i and others couldn't connect, staff not interested. Avoid if other option available.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Lip 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Miły hostel, który jest więcej stylu pensjonat, jak tylko kilka pokoi, również widział tylko jedną panią prowadzi to miejsce, który był dość przyjazny, ale nie mówi zbyt dobrze po angielsku, trochę daleko od miasta, ale tylko 15 minut spacerem, a 10min jazdy do Dworzec kolejowy. Nie ma blokady na drzwi naszego pokoju, ale nie było szafki w pokoju, więc możemy zachować nasze kosztowności bezpieczne. Pokoje i udogodnienia wszystkie dobre, jednak nie było klimatyzacji, w połowie lipca tego przewidzieć dość nieprzespanej nocy!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • beckykatiesam
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Lip 2015
5.1

Staff were rude and not very secure - no lockers

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lip 2015
9.7

The hostel is a small house, 15 minutes walking from the center of Bled. They rent bicycles that is a good advise for people that want to see everything in a short period of time. The staff are nice and always helpful. For young people is a nice place to stay because is always full of travelers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Lip 2015
2.9

Should have more then one key per room and staff should not be so rude to their guests, also wifi was only accessible from a small patch at the side of the house. Lockers in the bedroom had broken keys stuck in them and so were unusable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.