Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Green House Coffee Bar

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 35 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 35 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
6.9

During our stay, it rained and we discovered that there are infiltration on the roof and it wet the suitcases, also the installation are a bit older than the other hostels we have been in Colombia, however the people working in the Hostel were always friendly and welcoming.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Kwi 2017
4.6

The staff were unfriendly, the website said that the front desk spoke English. The private room was ok. The place needed some cleaning. The only nice thing was the breakfast.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Kwi 2017
8.9

La ubicación es excelente, frente q la plaza Fernández Madrid. Es muy bonito y el personal muy amable. El desayuno incluido es una excelente opción. Estuvimos en habitación privada y estuvo muy bien. Solo Les recomiendo revisar las humedades, huele a moho.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sty 2017
4.3

No se lo recomiendo a nadie. Lo único bueno del hostal es la ubicación. Las piezas son pequeñas, sucias y sofocantes, no tienen llave por lo que cualquiera puede entrar. Yo estuve en una pieza mixta de 6 y una de las chicas entró con un extraño a la habitación y pasaron la noche juntos, lo que resultó muy desagradable. Los baños son incómodos, extremadamente pequeños y poco privados, y en las duchas ni siquiera hay espacio para dejar tus cosas. Me iba a quedar 2 noches, pero solo aguanté 1. Mal.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Parevalo
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Sty 2017
10.0

Exelente lugar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
6.3

We've stayed at another hostel so we expected a similar place. We paid for a 6 person and was put into an 8 which I don't go for. The bathrooms were super small and dirty. We left on the second night of our reservation although we already paid. the room we were put in was really hot and smelled like wetness. If you're a two person team you can pay a little bit more for a proper hotel that's nice vs most (and this) hostel in Cartagena. The staff was friendly and it did feel safe.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Gru 2016
7.4

Bathrooms and showers were the worst part of this place. They also don't have AC in the rooms which was brutal while I was there. The older guy who works in the hostel and restaurant is the sweetest! The staff is pretty friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Gru 2016
9.4

Está muy bien ubicado, aunque para salir a comer en restaurantes cerca es bastante caro. Sin embargo el ambiente es ameno y el servicio de las personas en el hostel es EXCELENTE. ¡Muy recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
9.1

El personal es amable, el hostal está bien ubicado y las habitaciones son limpias; sin embargo, deberían aumentar la frecuencia de limpieza de los baños, que aunque no estaban desastrosos, podrían mejorar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.