Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Giraffe

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 4.6
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 4.6
  • Udogodnienia 5.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Sie 2017
5.1

The location of the hostel is great, however there isnt a great athmosphere within the hostel. The kitchen was dirty and the hob rings didn't work properly. On the positive side they provided a free breakfast of bread tea and coffee. I've stayed in worse hostels, but I've certainly stayed in better.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Sie 2017
6.9

The bathroom was not so tidy as other rooms also. No chargers in the room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Sie 2017
7.1

Washingmachine is not working properly, showers are usually dirty and bathroom may be better. Bedrooms are ok and there are free lockers. The bar is fine, but the breakfast is nothing special (it's free, though). Quick tip: don't book from the company they sponsor. If you go in the city center you will find cheaper prices.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Lip 2017
5.7

We stayed in that hostel for 4 nights... The bedroom wasn't very clean... As for the kitchen and the bathroom, they were very dirty ! And during our stay, the atmosphere wasn't very good with the staff. Krakow is a very nice town : I will go back, but not in that hostel !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Lip 2017
8.0

Hice el check out temprano porque viajaba de noche. Las chicas de recepción me dejaron bañarme esa noche aunque ya había hecho el check out, así que muy agradecida! Las duchas se tapan y se acumula agua lo que da aspecto de sucio. Hay 2 baños y 2 duchas pero siempre vacías. Las camas son antiguas pero están bien. Te dan candado y locker personal y hay sala para dejar el equipaje. El desayuno muy básico pero por el precio que se paga la verdad que muy bien la relación precio calidad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Lip 2017
4.0

Odore sgradevole, atmosfera inadatta, camere pulite ma servizi igenici imbarazzanti

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Sasha_Sergeevych
  • Ukraina, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Lip 2017
2.6

Очень плохо

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Lip 2017
6.0

The hostel location and staff is good. But the clearing is horrible!!! I got rash all over my body. The bathroom is dirty. I travel for more than 10mths and experience so many hostel. It was my first time with this horrible rash situation!!! Not recommend!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Lip 2017
6.6

The hostel has a really good location right in the center of Krakow. The bathroom was a bit dirty. The breakfast was not so good, but still included in the very cheap price. It's very cheap to stay, so I guess you get what you pay for. The location though is a big plus and it's fine for a couple of nights:-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
4.9

I would not stay here again. The bathrooms were dirty, our sheets on the bed and pillow were dirty (both my friend and I got a rash all over our bodies) the bar was loud all night and it was hard to sleep. Thank gosh I paid less than $10. Huge disappointment.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.