Hostelworld.com

Hostel Gastama

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lut 2017
8.6

Auberge super agréable, vivante, bonne ambiance, chouette déco et staff super sympa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
10.0

Great place with a fantastic bar and lovely staff !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
8.3

Cool Hostel not too far from Vieux Lyon, decent bar with some good deals on. Kitchen could be a bit cleaner and with a few more things in there, but this wasn't too much of a problem. Staff are very friendly and speak good English (and are very patient with my French!). Bit of a walk from the station if that's where you're coming from but doable. Would stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
7.7

Le temps d'un court séjour, nous avons vraiment apprécié cette auberge. Il y avait une excellente ambiance et le personnel était très sympa. Merci de nous avoir aidé à résoudre les énigmes des films.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
9.4

Very nice staff and an awesome bar with occasional events. But always a nice place to spend an evening. The room was clean though a little too hot. The facilities were also clean. I would come here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
9.1

Bathrooms and kitchen can be a bit tidier but the atmosphere is wonderful and the staff is extremely kind! I'd return to Gastama!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lut 2017
8.9

Clean, secure, and brand new. Located a 20-mn walk from the Lille-Flandres station. The only mild criticism I would give is that the bar/restaurant is public instead of being limited to people staying at the hostel, which makes it inconvenient to meet fellow travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
10.0

Super auberge de jeunesse ! facilité de rencontrer du monde grâce au bar ! dortoir spacieux

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
7.1

Good location, very nice staff, but for the price of an hotel room you have the confort of an hostel.... not worth it.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Sty 2017
9.7

One of the best Hostel I ever been. Th rooms are huge. Everything is super Clean. Good Atmosphere. And the hostel is located in a lovely area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.