Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Gastama

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,970 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,970 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
Hostel Gastama Located at 109/115 rue de Saint Andre, , Lille.
Hostel Gastama
France
Lille Nord 59000 109/115 rue de Saint Andre
89% 1970
50.6458140 3.0556154
Hostel Gastama
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Wrz 2016
9.4

Super ambiance dans la section bar, mais les chambres restent très calmes. L'endroit est équipé de tout ce dont on peut avoir besoin et le tout est propre et en bon état.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
9.7

Very nice place with smilling staff in an amazing city. Very satisfied with the night spent here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Wrz 2016
7.7

The check in was delayed however we were offered free coffee and the staff were friendly. The room was clean and very big however the lockers could be a bit bigger and quieter. The showers are quite annoying because it's literally a hole in the wall splashing water and you can't adjust the temperature and it keeps turning off. Additionally the water doesn't go down at all so it gets very flooded and the water splashes onto your hanged clothes. Free tea and coffee in the morning is great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.7

Nous avions une chambre côté rue ce n'est pas le bruit des fêtards qui nous a dérangé mais la fumée des fêtards dans la rue ! Nous avons simplement fermé les fenêtres et avons passé une belle nuit. Locaux très atypiques dans leur ambiance, c'est génial! A bientôt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.4

Lors d'un week-end à Lille avec mon fils de 16 ans, nous avons adoré l'hôtel Gastama : bien placé dans le vieux Lille, un accueil efficace et sympa, un bar à la déco industrielle réussie, une chambre pour deux sous les toits propre et très calme alors que le bar était plein de monde et de musique le samedi soir. Seul regret : le buffet du petit-déjeuner sans intérêt (pain de mie, confiture et fromage industriels), mais café et brownie en libre accès et une super boulangerie en face :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
7.7

The location of this Hostel is perfect and on walking distance of Lille City Centre. The staff (and especially the guys at the check-in desk & Bar) are really nice, know good service and are more then willing to help you out! The thing I did not like about the hostel was the sanitary facilities. The showers and toilets were small and unfortunately not clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Wrz 2016
9.1

Large room, cool people, nice free tea corner, happy hour deal for residents

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
7.4

bon accueil , juste petit déjeuner un peu léger, pour 4.5€

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
9.7

Friendly staff, including the maids, who provided impeccable cleaning service each day. The hostel first floor can be very lively, especially on weekends, but this did not affect my sleep at all. My room was comfortable, spacious, and provided more than I needed for my short stay (i.e., hangers and extra shelving). I noticed that the extra showers and toilets in the hallway were often empty. Although the hostel is located ~20 minutes from Old Lille, I greatly enjoyed the walk every time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
7.4

Très propre, endroit sympa ! Un peu cher cependant pour les petits budgets

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.