Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Gastama

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2286 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2286 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Kokojjdu56
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
9.7

Vraiment une super auberge de jeunesse. Proche du centre ville, un bon prix, des casiers par personne dans le dortoir, un bar sympa, sanitaire et lit propre. Manque plus que le petit déjeuner gratuit et ça serait parfait

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
9.1

This was the second time I have stayed at Gastama and it is a very enjoyable and friendly hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
6.6

A toothbrush and some toothpaste were left in our room when we checked-in. It seems that the bedroom hadn't been cleaned before we came in as this was a bit weird. We also specifically requested to have one double bed + 1 bed for a child, which the person confirmed to us over the phone when we booked the room. When we arrived, there was a bunk bed in the room + 1 single bed which was not what we requested. The person at the reception didn't even know which room had double bed/bunk beds...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wyspy Owcze, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lip 2017
9.4

The staff were really friendly and the atmosphere is great. Met a lot of people in my age 20-30.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • zulynorv1475
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
8.6

Muy buen hostal, me hubiera gustado quedarme más tiempo, el ambiente y las intalaciones son muy buenas, tiene muy buena hubicación, en general todo muy bien! Estoy contenta con mi estadía.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
9.1

Bien situé au démarrage du vieux Lille, une équipe au top (accueil, serveur...) bonne ambiance dans un cadre tip top ! Notre marié se souviendra de son EVG A recommander !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
9.7

Merci c était très chouette. Juste manque d éclairage dans la chambre, deux ampoules ne fonctionnaient pas (003)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lip 2017
7.7

Tight on space, even for a hostel. Good location. Nice communal areas. Usual messy kitchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lip 2017
10.0

a year later... still fkn awesome

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2017
9.7

Uno de los mejores hostales en los que he estado, los dormitorios son muy amplios y limpios; tienen todos los servicios al 100, la red WIFI funciona perfectamente en todo el hostal. Puedes comer y beber en el bar teniendo un descuento como huésped. Hay dos tiendas de autoservicio a la vuelta del lugar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.