Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Gastama

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2,095 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2,095 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
Hostel Gastama Located at 109/115 rue de Saint Andre, , Lille.
Hostel Gastama
France
Lille Nord 59000 109/115 rue de Saint Andre
88% 2095
50.6458140 3.0556154
Hostel Gastama
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sty 2017
9.1

Great hostel! Staff is very friendly and helpful, location is great in the old town, everything is close by! The kitchen and lounge area are amazing! The rooms and the bathrooms clean! Had a great time here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
17 Sty 2017
6.9

Pretty average hostel. The showers are gross, the lights in the showers didn't work and the floors everywhere are pretty filthy. The beds have individual curtains and power sockets which is a nice touch, but everything else in this place is basic. Decent bar downstairs serves lunch and dinner but attracts a rich, middle aged work drinks crowd. About a 15/20 minute walk into the centre of town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Sty 2017
10.0

Almost impossible to flaw- I was sick for this portion of my trip so speant the whole time in the hostel, and the facilities and atmosphere were out of this world! When I come back to properly experience Lille I will be staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Sty 2017
9.4

Excellent, friendly hostel, good food, warm beds, amazing wifi, lively atmosphere, staff understood my basic french, and spoke basic english. It was cheap, and good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
9.7

Excelent staff, great facilities,!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tianvrooy9468
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.9

We had an awesome stay at Gastama. Didnt what to expect but enjoyed every minute of our visit to Lille and will definitely return to Gastama.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
6.3

Énormément de bruit les murs sont très fins on entend même les chuchotements. Les dames de ménage qui rentre comme ça. Mais à part ça très bon accueil, bonne sécurité, tres bon vigile, ouvert à n'importe quelle heure et bon emplacement.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
8.9

Very good hostel, all the facilities, clean modern rooms and rest facilities. Excellent bar and located in the right place for us. Would go again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
8.0

Top locatie, je zit dicht bij alles. Alles is op wandelafstand bereikbaar. Het is een gezellige hostel waar het 's avonds gezellig vol loopt in de bar. De kamer was dik in orde! Het enige minpuntje waren de douches. Maar we zouden dit ons niet laten tegenhouden nog eens terug te gaan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
10.0

Accueil excellent. Bien localisée dans le vieux Lille. Bar très bien. Les rooms sont spacieux, silencieux et propre. Bravo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.