Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Gastama

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.4

Très bon séjour, seul défaut, pendant la nuit, d'autres occupants de l’hôtel ou du bar ont fait beaucoup de bruit, ce qui m'a réveillé plusieurs fois pendant la nuit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Maj 2017
9.4

The hostel bar was buzzing both the Friday and the Saturday nights that we were there. The rooms were well fitted out and the beds were very comfortable! I would highly recommend this bar for the social aspect to any travellers passing through Lille. Only comment was that when the bar was busy, the reception desk was unattended and we ended up waiting a while to be served (not a big deal).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
8.9

Great hostel, clean and confortable. Great atmosphere with the bar area. Staff was extremely helpful and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
9.1

+ Staff, location, bar (no noise in the room). Free parking available in walking distance. - Shower facilities

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
9.7

Great hostel very friendly and helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2017
8.6

AJ où on se sent bien. Personnel vraiment sympa. Un tout petit bémol sur la propreté des sanitaires / sols.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Kwi 2017
7.7

The sleep/ acoustic isn't the best... I was allocated to a room on the first floor, which I reckon is directly above the hifi system. The bed is mounted into the wall - the material conducts sound really well... I can feel the vibration and listen to the music playing on my bed plus there is a bar right opposite of window (noise still at a bearable level if you sleep flat not sideway). not until 3am when things starts to tone down... other than that,,, everything is alright for a night stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Kwi 2017
10.0

Auberge de jeunesse très sympathique dans le Vieux Lille! Ambiance Extra! Staff avenant et très sympathique! Il y a un bar avec 8 ou 9 bières pressions (pas de bières classiques) et il y a possibilité de restauration et le tout à des prix très intéressants....Je suis resté 2 nuits et j'ai quitté cet endroit avec regret...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
10.0

accueil sympa, chambre et lit propres bien localisé

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andyalofa466
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Kwi 2017
9.7

superbe équipe vraiment accomodante et easy going. Il en va de même pour le batiment et l'ambience en général. L'endroit est aussi propice à la fête qu'au repos. merci pour tout !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.