Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Gastama

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2017
7.7

The sleep/ acoustic isn't the best... I was allocated to a room on the first floor, which I reckon is directly above the hifi system. The bed is mounted into the wall - the material conducts sound really well... I can feel the vibration and listen to the music playing on my bed plus there is a bar right opposite of window (noise still at a bearable level if you sleep flat not sideway). not until 3am when things starts to tone down... other than that,,, everything is alright for a night stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Kwi 2017
10.0

Auberge de jeunesse très sympathique dans le Vieux Lille! Ambiance Extra! Staff avenant et très sympathique! Il y a un bar avec 8 ou 9 bières pressions (pas de bières classiques) et il y a possibilité de restauration et le tout à des prix très intéressants....Je suis resté 2 nuits et j'ai quitté cet endroit avec regret...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
10.0

accueil sympa, chambre et lit propres bien localisé

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
9.4

Très bon établissement où fêtards et moins fêtards cohabitent sans souci ! La chambre est grande et confortable (8 lits réservé aux femmes). les sanitaires à proximité immédiate. Le bar est très accueillant et très pratique lorsqu'on ne sait pas où dîner. Petit dej complet en buffet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
15 Kwi 2017
7.7

Auberge sympa avec un bon staff qui est très aimable. Très bien situé aussi. Par contre, c'est vrai que le pdj est très basique et les WC laissent à désirer. Il faudrait les réparer et nettoyer plus souvent.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Kwi 2017
8.0

Pretty kickass hostel. Bit of a walk from the main bus/train stations but it's a nice walk. Bar underneath makes it good for solo travellers. The kitchen needs some serious TLC from the staff (it's really gross) but other than that a pretty cool hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Kwi 2017
8.9

Privacy curtains on the beds are a nice feature. The showers dont have any kind of temperature control, but it was surprisingly warm. You have to keep pressing the button because its on a timer, but not too bad. Location is not far from things you want to see

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
7.1

Great little hostel, pity the cleaning wasn't up to scratch!! Good to have cooking facilities!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
8.0

It's a bit far from train station. But everything is nice here. The bed is comfy!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Tink0296
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
9.4

Staff Were Absolutely Amazing. Kind And Caring. I Went Into Lille For Dinner, But Unfortunately I Was A Little Too Late. Came Back To Gastama, And Asked The Staff On Bar Duties If The Kitchen Was Still Open. Of Course It Had Just Closed, But He Managed To Go And Get Me Left Over Chips Anyways On The House! Beers Were A Good Price! The Rooms Were Brilliant And Clean. The Toilets Could Do With Being Extended But Only Because This Hostel Is So Popular! Plus It Is A Beautiful Stroll To Town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.