Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Gastama

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.7

Génial, personnel chaleureux et serviable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
8.6

J'ai trouvé un des membres du personnel un peu brusque dans sa façon de me parler. Les autres membres du personnel : parfait. J'était hébergé au rez-de-chaussée et j'ai constaté des toilettes pas toujours propres et une fois il n'y avait pas de papier. Séjour globalement positif néanmoins.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Mar 2017
8.3

Staff is soooo nice, had a blast with them. They know what to visit, the bars and restaurants to go. They are just perfect. Little far from the city center, but not too bad. Everything is clean, but I have to admit there is a odd smell in the bathroom!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
8.9

Nous avions la chambre "deluxe", avec SDB, assez agréable sous les toits mais mal équipée. Il n'y a pas de possibilités de ranger ses affaires : pas de penderie ni de commode. Pas de savons pour se laver les mains non plus dans la SDB. L'isolation phonique de la chambre laisse à désirer aussi. Allez un petit effort et cela sera parfait.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
4 Mar 2017
9.1

Great hostel in a great city... The staff are amazing and very friendlyl Would definitely recommend for those looking for a social hostel with a good vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
8.0

Le personnel et les installations en général ont été excellents. Pourtant, la propreté des endroits comme la cuisine et les toilettes n'a été pas dans le même niveau. Le matin dont j'y suis arrivé, les lavabos étaient tachés et sales, et là soir ils continuaient comme ça, personne ne les avait nettoyés en toute la journée. La cuisine est bien équipée, c'est dommage que les clients ne lavent pas ce qu'ils utilisent, donc il y avait des odeurs désagréables, et même des souris ("le bât est vieux")

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
8.3

Gezellige,propere hostel met warm onthaal ,leuke bar en niet ver van het oude centrum van de stad !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lut 2017
9.4

Great place for short stay. The hostel bar is a great place to meet people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2017
9.4

Nice hostel, close to the city center. Friendly staff, clean and simple rooms. Cool atmosphere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
9.4

Auberge idéalement située au coeur du vieux Lille avec un personnel très sympathique et compétent. Les chambres sont bien pensées et pratiques. Le Wi-Fi est très bon. L'amélioration que je souhaiterai est que le chocolat chaud soit inclus dans le petit-déjeuner.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.