Hostelworld.com

Hostel Gallo d'Oro

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
9.4

Really warm and vibrant hostel, with a great complimentary buffet all day. Staff were friendly and helpful, room was nice and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lut 2017
8.3

역에서 멀어요 버스타고 다녀야해요. 식사가 너무 잘나온다고 해서 기대하고 이거 믿고 멀어도 거기 신청한건데, 좀 오바적으로 다들 리뷰를 남기신거같네요. 부페식은 맞는데, 그정도까지 맛있지도 않고 메뉴가 다양하지도 않았어요. 생과일 쥬스를 무제한으로 먹었다해서 난 또 진짜 생과일 쥬스인줄 알았는데 종류 1가지 자판기에서 나오는 정도의 생과일 쥬스였어요. 조식 엄청 기대했는데 결국 다른 곳 조식보다 종류가 조금 많은 정도입니다. 그리고 세탁하는데 빨래 4.5유로 건조 4.5유로에요 시설은 깔끔하고 좋았어요 화장실도 넓구요. 제가 기대를 많이 해서 그렇지 다른 호스텔에 비해 시설은 깔끔하고 좋은 편이었어요!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • luanacolosio
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Sty 2017
9.4

Muito limpo, muito amigável, camas confortáveis, staffs super simpáticos, como a Chiara, mas o que supera outro hostel qualquer é a comida praticamente o dia toooodo. Fiquei por 4 noites e praticamente jantei as quatro noitea no hostel! Faltou só um lounge pra criar um clima mais "friendly". Mas COM CERTEZA recomendo. Ótimo lugar para ficar em Florença. Equipe super prestativa e bacana.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
8.6

Everything was nice, my room esa clean and the bed was really confirtable, it has free meals all day!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
7.1

OUR ROOM WAS FREEZING!!!!!!!! I had even asked the man at the front desk if the heat was on and he said it was but it was so so so cold. I'm used to sleeping in the cold but I was wearing jeans and 2 shirts plus a sweatshirt and an additional blanket. On the plus side: Great location- only a 2-minute walk from the Duomo Less than 10 minutes from the Accademia (The David) If you're visiting study abroad students who live in Florence, it's only about a 10 minute walk to the main bars they go to.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sty 2017
8.3

I had a pretty good stay here! Really liked the free breakfasts (and other meals) and cleanliness of the bathrooms. It is not really in the centre of Florence, but it's great if you don't mind walking about 15-20 minutes to get to the main sites (and it feels pretty safe at night).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
10.0

This was such a great hostel! Everything was clean and very nice. The staff were extremely friendly and helpful. The free breakfast in the morning was delicious and they had a lot of food at all times during the day. The entrance is a bit confusing, but there is a building attendant in the lobby to point you in the right direction. Thanks so much for the great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
9.4

Really great hostel. However it was slightly difficult to sleep because they have the heat in the rooms turned up way too high and no other travelers that we spoke to about it knew how to fix it. Free food out through most of the day and the staff always greeted you when you entered from a long day out and about. Not near too many attractions... you hit the down town area after ten minutes walking. The oddest thing was that the shower doors are nearly clear and located in a common area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
10.0

Todo estuvo excelente, la noche que llegamos hubo cena gratis y muy basta, pastas panes pizza etc, y el desayuno también muy completo, de los mejores que he visto en algún hostal. Los cuartos muy limpios y lindos, los baños muy completos y el personal muy amable. Totalmente recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

Muy bueno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.