Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Gallo d'Oro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2,344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2,344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
Hostel Gallo d'Oro Located at Via Cavour 104, , Florence.
Hostel Gallo d'Oro
Italy
Florence Florence 50129 Via Cavour 104
92% 2344
43.7824659 11.2620592
Hostel Gallo d'Oro
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sty 2017
10.0

Todo estuvo excelente, la noche que llegamos hubo cena gratis y muy basta, pastas panes pizza etc, y el desayuno también muy completo, de los mejores que he visto en algún hostal. Los cuartos muy limpios y lindos, los baños muy completos y el personal muy amable. Totalmente recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

Muy bueno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Sty 2017
10.0

Best hostel ever.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
9.7

The best hostel I have stayed at! You have breakfast and dinner included! Games, the bedrooms are amazing and the bathroom is perfect! I was impressed! Congratulations, guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • briandamaura
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
5 Sty 2017
10.0

El mejor hostal del mundo, muy limpio, te dan desayuno y comida y hay una chica que siempre está en la mañana muy amable! Volvería sin duda! ❤❤

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Sty 2017
9.4

Excelente lugar para hospedarse. Súper limpio y muy acogedor. El desayuno muy variado y por la tarde ofrecen bocadillos. La ubicación es céntrica, a 10 min caminando. Sin duda, de los mejores lugares que he conocido.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
8.0

Nice place...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
9.7

This was a great hostel! I really enjoyed my stay. Breakfast was great, cheese, turkey, salami, cereal, juice, and more! Everything was clean and cozy. Distance from major sites was perfect. Would love to stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
9.1

Wonderful hostel! The rooms were extremely clean and the food was good. Not only do they give free breakfast but also free dinner. Most of the staff was extremely nice, a few were a bit standoffish. The hot water runs out quickly in the evenings so prepare for a cold shower! And it is a bit of a far walk from the main sights in Florence.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2016
9.7

Hostel Gallo d'oro was a delight. The staff are friendly and helpful. There is always food available, from fresh fruit to pasta and pastries. Breakfast was different every morning. The ensuite room was very clean, the cabinets accommodate a large backpacking bag, and can use a standard usa padlock. Each bunk has its own table and light, no need to bother roommates when traveling alone. We enjoyed our stay so much, we extended for a night. Chiara was very friendly and easy to communicate with :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.