Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel GaiaPorto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 346 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 346 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5
Hostel GaiaPorto Located at Rua Cândido dos Reis nº 374-376, , Porto.
Hostel GaiaPorto
Portugal
Porto Vila Nova de Gaia 4400 - 070 VNG Rua Cândido dos Reis nº 374-376
97% 346
41.1341285 -8.6117362
Hostel GaiaPorto
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
9.7

Very good hostel. Feels like home. I loved staing there a lot!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Wrz 2016
8.9

C'est un bon hostel mais le petit déjeuner laisse à désirer.C dommages

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
9.4

Un petit hôtel des plus charmant avec une ambiance familiale qui vous met à l'aise dès votre arrivé. Super accueil avec une explication des lieux. Equipe toujours présente et à votre écoute pour vous guider dans votre séjour. Ménage des chambres effectué chaque jour. Gros bonus : vue magnifique sur Porto + 4 jardins en terasse au dessus de l'hôtel + le monsieur parle portugais, anglais, espagnol et français... Petit malus : hôtel dans une rue pentue. Avoir de bonne jambe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.4

It's an amazing place! João is a great host!!! There are beautiful terraces with a nice view of Porto. Everything is clean. Breakfast was very good... with fresh fruits and a homemade cake every morning. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.1

This is a small and quiet hostel just outside Porto. We were welcomed with a glass of port wine and a tour of a near by winery was included! The hostel owner is very friendly and always willing to help out. We had a great stay! Staying on this side of the river gives you the best views of Porto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Wrz 2016
9.7

Super hostel with great host. Its small and that allows you to enjoy a good nights rest. Facilities are up to Hotel standards; you can even expect a delicious gift upon arrival! They also know the city very well. Follow their advice and you'll experience the best of the stunning city, Porto..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2016
10.0

An amazing hostel close to everything. Excellent breakfast and the host were extremely friendly and helpful with tours and directions of the city. Highly recommend staying here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
27 Sie 2016
10.0

Great little hostel with nice terrace gardens. Others complained about the location but I thought it was fantastic - so close to the port cellars and the riverside restaurants. The owner is very friendly and kind! Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
10.0

Excelente estadía, de los mejores hostels que he estado. Creo que tambien lo hace especial la amabilidad y atenciones de João, el dueño, quien te hace sentir como en casa. Lo recomiendo sin duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Denmark-DSB
  • Dania, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 67 Recenzje
14 Sie 2016
9.7

On the side of the river with all the port wine cellars. Run by a very nice local insider family and a lovely place to chill in peace. Excellent new facilities like a highly rated boutique hotel. Your oasis in Porto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.