Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel GaiaPorto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.6
Hostel GaiaPorto Located at Rua Cândido dos Reis nº 374-376, , Porto.
Hostel GaiaPorto
Portugal
Porto Vila Nova de Gaia 4400 - 070 VNG Rua Cândido dos Reis nº 374-376
96% 360
41.1341285 -8.6117362
Hostel GaiaPorto
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • preferredfutures1186
  • Anglia, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Lis 2016
7.7

Decor is very smart, wi fi works, breakfast very good. The room I stayed in was very small, bathroom was tight for 8 people, 1 loo, 2 showers, two sinks. I am a tall big guy and I found the mattresses too thin and couldn't sleep, also the metal bunk beds have no curtains or privacy, there are dedicated lockers but no shelves on the wall or the bed for small personal things. Joao the owner is very visible and doesn't miss an opportunity to chat and make friends.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lis 2016
10.0

Best hostel. I cannot think of anything that wasn't exceptional about staying here. Especially liked the breakfast and the managers. Let's go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
9.4

Unser Gastgeber Joao war sehr hilfberiet und ist ein wirklich netter Kerl. Er hat im Aufenthaltsraum eine schöne Wohnzimmeratmosphäre erschaffen und hat top-moderne Zimmer für den Hostel-Standard. Wir würden defeintiv wiederkommen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Paź 2016
10.0

I'm lost for words to decsribe how amazing the place is. Since the first minute you come there you feel amazing family atmosphere, the breakfast with everyday fresh homemade cake is great, absolutely loved the private room! Thank you Joao for making our stay unforgettable, I will do my best to tell the whole world of how amazing the hostel is! Best experience in Europe travelling.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
9.7

Toller Gastgeber, sehr nett und hilfsbereit, Portwein und Kuchen als Begrüßung! Schickes Haus, aber etwas hellhörig. Toller Garten mit Aussicht auf Porto. Die besten Brötchen während unseres Aufenthaltes in Portugal!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2016
9.4

Jai vraiment apprecie mon sejour a lhostel. Proprio super genereux de son tempsbet de sa personne me renseigne sur les choses a decouvrir dans la ville et m offre meme un ver de porto a mon arrivee. L hostel est cependant tres calme donc pas la place pour faire la fete xe qui tombait bien dans mon cas. Je recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
9.1

Der Besitzer ist sehr freundlich und hilfsbereit, wir haben uns sehr wohlgefühlt und würden das Hostel weiterempfehlen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Wrz 2016
10.0

If you want a familiar atmosphere - go there. Nice and clean rooms? Go there. The BEST local advice for anything? Go there. You go to Porto? Go there!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
9.7

Very good hostel. Feels like home. I loved staing there a lot!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Wrz 2016
8.9

C'est un bon hostel mais le petit déjeuner laisse à désirer.C dommages

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.