Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel GaiaPorto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 335 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 335 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.7
Hostel GaiaPorto Located at Rua Cândido dos Reis nº 374-376, , Porto.
Hostel GaiaPorto
Portugal
Porto Vila Nova de Gaia 4400 - 070 VNG Rua Cândido dos Reis nº 374-376
97% 335
41.1341285 -8.6117362
Hostel GaiaPorto
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Gwatemala, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
10.0

Excelente estadía, de los mejores hostels que he estado. Creo que tambien lo hace especial la amabilidad y atenciones de João, el dueño, quien te hace sentir como en casa. Lo recomiendo sin duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Denmark-DSB
  • Dania, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 66 Recenzje
14 Sie 2016
9.7

On the side of the river with all the port wine cellars. Run by a very nice local insider family and a lovely place to chill in peace. Excellent new facilities like a highly rated boutique hotel. Your oasis in Porto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
10.0

Great place to stay, lovely room and very nice people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
10.0

J'ai passé d'excellents moments au gaia Porto hotel. C'était un peu comme à la maison. Je le recommande fortement. Sophie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
30 Lip 2016
10.0

호스텔 찾기가 조금 어렵지만, 야경이 아름다운 도우루 강변에서 가깝고 호스텔 시설이 정말 좋아요. 호스트도 가족같이 친절하고, 다른 게스트들과 친해지기도 좋습니다. 매우매우 청결합니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Lip 2016
9.7

It's a super cute small hostel with a great atmosphere. The owners are really friendly and it's super clean. It's not so close to the city center but it is close to a metro station and a market. I would definitely recommend for everyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
9.7

This hostel is perfect if you're looking for a cozy and peaceful stay. It was very comfortable and in close proximity to the wine cellars. We enjoyed the welcome wine and cake!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
10.0

Small, family run, incredibly professional. By far the best hostel I have ever stayed at. John made it a point to ensure that all needs were met, and that everyone was satisfied with their stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
10.0

This hostel was the best we ever stayed in! Our host Joao is so friendly and always helpful. He gives great advice what to visit and where to go. The rooms and all facilities are perfectly clean and everything is modern and lovely arranged. Moreover the kitchen is great to cook in. It feels like home! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2016
10.0

Gaia Porto is an absolutely great hostel. Marta and João will make sure you'll have all you need and will provide you with all information you want to know about the city or with stories about Portuguese life. Moreover, the hostel's breakfest room provides a great space to meet new people from all over the world. We enjoyed our stay very much

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.