Hostelworld.com

Hostel GaiaPorto

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.7
Hostel GaiaPorto Located at Rua Cândido dos Reis nº 374-376, , Porto.
Hostel GaiaPorto
Portugal
Porto Vila Nova de Gaia 4400 - 070 VNG Rua Cândido dos Reis nº 374-376
96% 298
41.1341285 -8.6117362
Hostel GaiaPorto
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Kwi 2016
9.4

Marta & Joao were great hosts during my time in Porto. They are very approachable for any kind of problem and question. The hostel itself is in a very good condition with a very nice common room where the awesome (!!) breakfast takes place. The facilities are very clean and the size is appropriate for the number of guests. I'd definitely recommend to enjoy the evening on one of the garden terraces! All in all i would definitely recommend the hostel for a relaxing trip to Porto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

What a beauty! Very nice interior design, great view from the terrace and located in the heart of the port wineries. The owners of the hostel and their family where extremly friendly and welcoming - we immediately felt at home. We got all the informations about Porto at the hostel and everything worked perfectly. Obrigada!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
10.0

Most lovely hostel I have ever seen.Guesthoste were very friendly and helpful..great atmosphere like in a family!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
11 Kwi 2016
10.0

Merveilleuse auberge ! L'accueil est chaleureux et convivial, les chambres sont propres et très jolies, et l'auberge est située à quelques mètres des caves et du Douro. Joao et Martha sont des hôtes très attentionnés, et ils donnent de très bons conseils pour visiter la ville. Je recommande vivement !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
3 Kwi 2016
9.7

Really enjoyed our stay at this hostel. The double room was spacious, clean and very good standard, and a lovely shared balcony with a view to the city. Spotless and really pretty bathrooms too. The gardens upstairs was absolutely stunning with amazing views all over. Joao was really nice and helpful, a truly good host! Recommended stay, for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.4

Maravilloso hostal! Un plus añadido a esta magnífica ciudad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
9.1

Que decir todo excelentemente bien los dueños súper amables en todo lo que necesitamos, el desayuno muy bueno, muy limpio y acojedor, nos sentimos como en nuestra cas o mejor si cabe. Muy recomendable no te decepcionara.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Mar 2016
10.0

Fantastic! Very clean and comfortable. The breakfast is awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Gorąco polecam ten hostel. Znajduje się on w spokojnej okolicy, tuż po drugiej stronie rzeki Douro. Czyste, wygodne materace, smaczne i pożywne śniadanie z domowej upieczone ciasto włączone. 5-7 min. pieszo od stacji metra General Torres i zamkniętych sklepów rogu i małych restauracji. Bardzo miły personel, zawsze chętny do pomocy !! Dziękuję, Joao i ojca dla swoich wskazówek i czatów !! Jeśli kiedykolwiek wrócić do Porto, na pewno będę wybierać jeszcze raz;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Mar 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed at! Joao and his family did everything they could to ensure my stay was wonderful. From the awesome breakfast spread every morning to the great recommendations around Porto. Facilities were perfect and I truly felt at home. Make sure you stay here while in beautiful Porto and experience some first class Portugeuse hospitality! Thanks you for running such an exceptional place :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.