Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Franz Ferdinand

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 709 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 709 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
24 Cze 2017
9.1

Nice place, good location and cool staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
23 Cze 2017
9.7

I wish I had more time to spend in there! I will come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Cze 2017
8.6

Open 24hr, the 2 guys didn't seem to be very happy working here. However polite and showed room. Room is slim, but here you can actually lock you backpack in the locker, rare for Balkan countries. However no locks on rooms. Just to the floor. They had a nice vibe and atmosphere in the downstairs common area. So talked to some ppl. Was leaving next day. Girl next day was lovely! The hostel is centrally and also close to the tram line 1 to the bus/train station. Recommend hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Cze 2017
9.7

Tidy Hostel in an awesome location! Breakfast is simple but a nice added extra. Comfortable beds. Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fernandarubio
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Cze 2017
8.9

Lo mejor que tiene es la ubicación, las camas son cómodas y tienen lockers privados para las maletas. La cocina está bien equipada y cuenta con un espacio común tanto para charlar y para comer. Lo único malo es que hay pocos baños para tantas personas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
18 Cze 2017
10.0

Best place I ever stayed at! I had already left but came back to Franz Ferdinand another time. The beds are awesome, the blankets a dream, and the entire place so clean and funky. Minela, Mirza and Adnan are always there for you and can recommend loads of places to go. They're well connected and can organise loads of trips. Go on the scavanger hunt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
8.9

Very nice hostel for a call stay in the centre of the city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2017
9.1

Felt the atmosphere lacked a bit and some staff did not seem attentive (but we spent only one night here so maybe this is not a fair reflection of the general atmosphere). The hostel has the perfect location (right in the middle of everything), is very clean and modern...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Cze 2017
9.7

Staff really chatty and friendly. Hostel is great, only stayed one night in a private room which was quiet as on the second floor, which also has a separate kitchen. Breakfast was great as eggs provided for 'make your own' breakfast. Bedroom very clean with a tv. Only slight annoyance was that the shower room didn't have any ventilation so got very steamy, and the lockers had shelves inside meaning you can't put a rucksack in. Overall great stay, close to everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Cze 2017
10.0

Staff are chill as a cucumber, shoutout to Minela :*

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.