Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 546 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 546 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.0
Hostel Era Located at San Mateo 2, , Madrid.
Hostel Era
Spain
Madrid Madrid 28004 San Mateo 2
77% 546
40.4249313 -3.7004828
Hostel Era
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lip 2016
10.0

Cheap clean and simple, plus free breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
8.9

Great location and good value given the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
7.1

Basic hostel. There's one room where I stayed where you could turn off one light, you had to turn all them off. With 10 people in the room, it's unfair to those that want to go to sleep early. Good location. Above average hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lip 2016
7.1

Overall good hostel for short stays. There are only 3 showers for the entire hostel but showers and toilets we're surprisingly clean. There is no atmosphere whatsoever and the rooms were unbearably hot (no fan, AC, could only open one half of window). Staff was friendly but would probably not stay here again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Lip 2016
6.0

I made a mistake and chose the dates. Tried to cancell from Hostelword without successful, Tried to change directly to hostel by e mail and was very bad attended. No solution and lost money.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2016
8.9

muy bonito hostel , limpìo, ordenado y puntual.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Alexis_MTP
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Cze 2016
6.3

Convenable pour le prix, pas de grosse mauvaise surprise. Ni de coup de coeur.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
6.0

To be honest it's not like the best play to be in, it is not that confortable either organizated, but it is in a really good location, i would highly recomend it only if you don't have others options within the same good location. As a person who doesn't speak spanish i found really hard to comunicate with the workers there, mainly beacause most of them doesn't spoke english and the ones who "did" kind of struggle on it. It's an mediocre hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Cze 2016
6.6

Los recepcionistas lo mejor, muy atentos, simpáticos y amables, las habitaciones bien, pero pocos baños y las duchas bastante rotas, también le vendría bien un sitio para poder cocinar. Me parecio muy caro el precio del fin de semana(viernes y sábado), el resto de días bien.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
9 Cze 2016
9.4

Excelente ubicación y buen precio. El desayuno es medio triste y se termina muy temprano pero aparte de eso, absolutamente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.