Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 680 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 680 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lip 2017
6.6

El hostal está bien ubicado, pero estaba súper sucio el baño y habia CHINCHES en la cama, me picaron tanto que no pude dormir, el recepcionista me dio una explicación tan simple como «es que llega gente de todos lados»

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • josebmxar
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
8.0

Mis vuelos se retrasaron mucho no pude llegar al hostel. Espero en algun momento ir al hostel.saludos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Lip 2017
4.9

Good location the rest normal no more

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • joaquint482174
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
1 Lip 2017
8.0

So no way to cook? But cheap food, near by. Kebabs for 5, juice and organic wraps for 8 euros. Bathroom wasn't always clean down the hall but the one closest to reception was always clean. Showers work ok, look for the one that actually sticks in its holder. Rooms were not in comfy. Don't stay for to long if you can help it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Cze 2017
4.3

Poca seguridad, en mi estadía sentí el acoso de otro individuo de la habitación dos días seguidos, avise a quien atiende el hostel y no hizo nada, el checkin es a partir de las 12:30 y no avisan cuando en la aplicación te da opción a hacer el checkin antes

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
27 Cze 2017
8.3

Good standard hostel, day staff were a lot more friendly and approachable than night staff, stayed one night midweek for €11 and to stay an extra night it would have been €20 for the second night which seems ridiculous. Really really noisy as was in a room faced onto the street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Cze 2017
6.3

A good cheap hostel. A bit far away from the city centre and it was very noisy at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Kennchanncr
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Cze 2017
9.7

Definitivamente me volveré a hospedar la próxima que visite Madrid. Gracias por el buen trato y las buenas vibras!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Cze 2017
6.6

The facilities are good for the price but it was the STRANGEST environment for a hostel ever. Mostly everyone sat around keeping to themselves (creepy vibe). The staff were pretty rude except for the girl. They all seemed to loathe working in a hostel. I will not be returning to this property.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
19 Cze 2017
8.3

Excellent location, beds were comfy, was quite hot in the rooms so you have to ask the staff to put the aircon on and after that it's fine. Wifi worked well, breakfast was nice. Hot showers and security lockers. Good social area to meet people, kitchen only has microwave, toaster and kettle no stove. Would stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.