Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 515 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 515 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.7
Hostel Era Located at San Mateo 2, , Madrid.
Hostel Era
Spain
Madrid Madrid 28004 San Mateo 2
76% 515
40.4249313 -3.7004828
Hostel Era
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Kwi 2016
7.7

Awesome location, would recommend staying here for sure. Basic but good breakfast, good security but not much of a social vibe and staff were a bit standoffish. Basic kitchen (microwave) but no stovetop etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Kwi 2016
8.9

Very good hostel for a very reasonable price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
6.6

La excelente atencion no pudo opacar la falta de limpieza de las camas, ni servicios. Si cuidaran un poco mas los detalles, seria un lugar totalmente recomendable.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
8.3

El hostal está muy bien para pasar un fin de semana. Está muy bien ubicado, y hay mucho ambiente. Las duchas están limpias. El horario del desayuno es un poco corto, y muy poca variedad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Kwi 2016
8.9

Buena ubicación, buen trato y limpieza. Los colchones muy duros.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
7.4

Innecesario tener las 24h del día el televisor encendido. Ruido excesivo por parte algunos usuarios que el personal no ataja.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • My_ViTRiOL
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Mar 2016
7.1

The hostel is alright. Not much going on though. The staff was nice and probably doing their job only. But when I arrived, at about 10am I was told I'd have to wait outside before I checked in. I was tired as hell and thought it wouldn't be such a bad thing if I was allowed to wait inside, in the living room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2016
6.9

The hostel is located a little walk out from the centre of Madrid but is easily walk-able. The hostel isn't glamorous at all, the breakfast was basic, the toilets smelt funny and the beds were okay. That being said, it was £9 per night and served its purpose extremely well! I met some great people in the room, went out all night and crashed when we got in. All in all, I'd highly recommend the hostel to anyone travelling on a budget (1/2 the cost of others) and who plans to be out exploring.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • azzacalvin6170
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
3 Mar 2016
3.1

It's advertises a kitchen just like it's sister hostel it only has a microwave. Overall not the greatest place to stay

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
10.0

First stay at a Hostel and it was very clean and staff was friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.