Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 693 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 693 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • mikel258806525
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Sie 2017
5.4

Sinceramente es para no volver a este hostel aunque el personal es bueno y el desayuno es considerable deja mucho que desear por el tipo clientela. No volvere

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Sie 2017
5.1

Ma pire expérience d'auberge de jeunesse, largement liée au contexte du moment mais je ne vous conseille pas d'y aller plus d'une nuit, en dépannage... le frigo est blindé et jamais vidé, plusieurs chambres, dont celle de 10 donne directement sur la salle commune mal insonorisée, les lieux ne sont pas entretenus malgré un ménage quotidien et tout est un peu crado. Ça m'a un peu gâché mon séjour à Madrid, j'y suis restée 4 nuits et c'était trop. Le personnel reste correct et sympathique.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Sie 2017
8.0

Muy bueno teniendo en cuenta el costo, las duchas están en mal estado y un poco pequeñas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lip 2017
9.4

El ambiente es bueno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • jlb42
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Lip 2017
4.0

The atmosphere was terrible... the dirt in the rooms overall was some of the work I have seen in Madrid. The mananger/ owner obviously does not care about providing a clean and warm welcoming space left, this certainly was not that. I left after only a couple of hours at the property and I found a different place to stay that was clean. Do not stay here people.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
8.3

Estuve muy poquito tiempo pero muy agradecida con los dos chicos que me atendieron turno tarde y turno noche. Un clima agradable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lip 2017
6.6

El hostal está bien ubicado, pero estaba súper sucio el baño y habia CHINCHES en la cama, me picaron tanto que no pude dormir, el recepcionista me dio una explicación tan simple como «es que llega gente de todos lados»

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • josebmxar
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
8.0

Mis vuelos se retrasaron mucho no pude llegar al hostel. Espero en algun momento ir al hostel.saludos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
3 Lip 2017
4.9

Good location the rest normal no more

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • joaquint482174
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
1 Lip 2017
8.0

So no way to cook? But cheap food, near by. Kebabs for 5, juice and organic wraps for 8 euros. Bathroom wasn't always clean down the hall but the one closest to reception was always clean. Showers work ok, look for the one that actually sticks in its holder. Rooms were not in comfy. Don't stay for to long if you can help it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×