Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 601 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 601 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.3
Hostel Era Located at San Mateo 2, , Madrid.
Hostel Era
Spain
Madrid Madrid 28004 San Mateo 2
80% 601
40.4249313 -3.7004828
Hostel Era
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Sty 2017
7.4

A bit noisy but overall a decent place for the price. Free breakfast is very much appreciated!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
7.4

Tuvimos problemas con las reservas y nos querían cobrar (mucho) más, pero llegando allá se resolvió. El hostal tiene cero ambiente, pero los servicios, la ubicación y el personal fueron de buena calidad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Gru 2016
8.0

An excellent value. Great hot showers. Quiet and super location. Very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 66 Recenzje
22 Gru 2016
8.0

But you need to pay €5 for stay longer time after check out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
6.6

I stayed at the hostel for one night in a mixed dorm. The employees were really nice but the rooms aren't that clean. I've had worse but the "clean" sheets I got at the reception were covered in hair of other people. In the middle of the night there came other guests...so I could not really sleep.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Gru 2016
8.3

Couldn't sit up straight on the bottom bunk bed without hitting my head hard. And I'm not that tall:( really uncomfortable. But that's like the only bad thing about this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Gru 2016
8.0

Te cobran por esperar en el área común luego del check out , te cobran por dejar la maleta y el desayuno es malo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lis 2016
9.4

Good for a hostel not bad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
10.0

We stayed unfortunately just for one night but it was pretty comfortable, the staff made all to make us feel comfortable we didn't have any problem at all, it was clean and we would definitely stay again here it's only a couple steps to the metro station and easy to get there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lis 2016
9.7

Great place to stay, close to the centre and reasonably priced.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.