Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 556 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.1
Hostel Era Located at San Mateo 2, , Madrid.
Hostel Era
Spain
Madrid Madrid 28004 San Mateo 2
78% 556
40.4249313 -3.7004828
Hostel Era
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.6

Muy amable el personal, exelente ubicacion!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2016
6.6

Alguns da equipe são rudes (tirando dois rapazes da noite) chegamos uma hora antes do check in e da escada mesmo falaram que não podia entrar, tivemos que pedir para deixar as malas, pois nem isso foi oferecido, deixaram, mas com cara de má vontade. Não tem fogão e quando fomos pegar pratos para comer estavam sujos, os chuveiros não funcionavam bem e o café da manhã é sem reposição, chegamos 9:30 e já não tinha quase nada. Quarto espaçoso e com ar condicionado, é o único ponto positivo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • AURELEMACE
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Sie 2016
5.4

No atmosphere in the common area Just one receptionist able to speak in English The door of my room couldn't be locked

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
9.4

Muy buen Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
10.0

A sido muy agradable y cómoda la estancia en este Hostel. Conoces a muchísima gente y el personal es muy amable y atento todo el tiempo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
10.0

Cheap clean and simple, plus free breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
8.9

Great location and good value given the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
7.1

Basic hostel. There's one room where I stayed where you could turn off one light, you had to turn all them off. With 10 people in the room, it's unfair to those that want to go to sleep early. Good location. Above average hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lip 2016
7.1

Overall good hostel for short stays. There are only 3 showers for the entire hostel but showers and toilets we're surprisingly clean. There is no atmosphere whatsoever and the rooms were unbearably hot (no fan, AC, could only open one half of window). Staff was friendly but would probably not stay here again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Lip 2016
6.0

I made a mistake and chose the dates. Tried to cancell from Hostelword without successful, Tried to change directly to hostel by e mail and was very bad attended. No solution and lost money.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.