Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 622 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 622 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Mar 2017
6.3

Beds are fine and the hostel looks clean, but the staff doesn't help that much and you have to pay if you arrive earlier just to stay in the comun area or if you need to storage your bags!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
8.3

The price was really unfortunate for us -- one member of our group got the normal rate, but the other members got an increased rate just 12 hours later when we reserved. However, the facilities were nice, a little shabby, but clean. Everyone, both staff and other residents, was really friendly, and the location was great. We walked to the Reina Sofia, Prado, and ayuntamiento, and got everywhere else by metro which is SO close by! Good places to eat and drink in the neighborhood.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Mar 2017
6.9

As pessoas do hostel são simpáticas e a localização é boa mas a limpeza podia ser melhor...os chuveiros e a casa de banho não são muito limpas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Mar 2017
9.7

My stay here was a brief one, but for what I could see it's a nice place if you are backpacking

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Lut 2017
6.0

You get what you pay for.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
6.0

Location is great and breakfast is simple but filling. 40 minute walk from Atocha station, with San Anton and Miguel market close by, making shopping great, along with major museums; Dali and Picasso fans especially. Cleanliness is a different story, tape everywhere including door knobs, bolt locks on bathrooms were small. Showers and bunk rooms dirty, sheets, mold, bandaids left around, etc. Lockers are outside the room in one common area. Easy to meet people though. Look for better.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
4.6

Staff was so rude(one of them) and while I was trying to carry up mu 20kg luggage for 3 stairs as a 50 kg girl, he just stood there and looked at me until I'm done. After Wouldn't go there again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lut 2017
7.7

Le falta un poco de limpieza aunque la ubicación es excelente. Un poco "curioso" que debas pagar 1 euro por guardar tu maleta. No todo el personal es amable, pueden mejorar en eso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

Bien situado, limpio, buen trato por parte del personal. buen ambiente. totalmente recomendable. si vuelvo a Madrid repetiré.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
9.1

En general es muy bueno, me gustó mucho mi estadía ahi!.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.