Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 566 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 566 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1
Hostel Era Located at San Mateo 2, , Madrid.
Hostel Era
Spain
Madrid Madrid 28004 San Mateo 2
79% 566
40.4249313 -3.7004828
Hostel Era
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
8.9

Cette auberge est bien tenue, toute le monde respecte la propreté des lieu ce qui en fait un endroit agréable où séjourner quelques jours. Le personnel est sympatique

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2016
8.3

Good hostel with everything you need. Nice staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
9.7

I only stayed a night, but everyone was very nice and it is in a great location. There is plenty of food and shopping within walking distance. The lockers are useful and I felt safe the entire time. The breakfast was pretty basic but had all that I needed. I will stay there again if I head back to Madrid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Sie 2016
4.3

I have been in two rooms and it is so noisy. The walls are so thin and also the Windows don't isolate the noise from outside. This is really bad given the central location of the hostel. It was also very hot in the rooms. I couldn't manage to sleep at all because of noise and hotness

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Sie 2016
8.3

Only sad point was you couldn't drink in the hostel :P Staff were amazing and accommodating! A lot of showers, sinks, toilets to access so never had to wait on anyone. Cozy little common lounge. The rooms had air-conditioning which is a must for Spain during the summer. Would have been nice if you could set the temperature though, because the rooms were either sweltering or pretty chilly with the AC on or off.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.6

Muy amable el personal, exelente ubicacion!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • filmigas
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
14 Sie 2016
8.9

Nice and clean. Really good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • karolharumi
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
3 Sie 2016
6.6

Alguns da equipe são rudes (tirando dois rapazes da noite) chegamos uma hora antes do check in e da escada mesmo falaram que não podia entrar, tivemos que pedir para deixar as malas, pois nem isso foi oferecido, deixaram, mas com cara de má vontade. Não tem fogão e quando fomos pegar pratos para comer estavam sujos, os chuveiros não funcionavam bem e o café da manhã é sem reposição, chegamos 9:30 e já não tinha quase nada. Quarto espaçoso e com ar condicionado, é o único ponto positivo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • AURELEMACE
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Sie 2016
5.4

No atmosphere in the common area Just one receptionist able to speak in English The door of my room couldn't be locked

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
9.4

Muy buen Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.