Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 649 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 649 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Maj 2017
5.7

NOT RECOMMEND.Hostel staff was not friendly at all!!! óne of them speaks english very poor. Moreover they CHARGE 5 Euro if you arrive earlier than check in and wanna wait in common area untill check in. BUT this condition is not written when booking.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Maj 2017
5.1

Badezimmer waren dreckig und das Frühstück bestand aus Toast oder abgepackten Muffins und Croissants. Zimmer konnte man für die Nacht nicht abdunkeln und die Betten waren so instabil, dass wenn sich einer bewegt hat, das ganze Bett gewackelt hat. Mitarbeiter waren zum Teil sehr unfreundlich. Waren vor 12.30 da und mussten uns dann entscheiden, ob wir 5 Euro zahlen wollen, um da warten zu dürfen oder ob wir später wieder kommen - die Taschen "durften" wir dann in den Eingang stellen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • TPetrowsky4556
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Maj 2017
7.1

Am letzten Tag (Freitag) wollte man uns hart über den Tisch ziehen und 50€ pro Person für eine weitere Nacht haben... Auch wurde uns nicht mehr erlaubt 5 Minuten das WLAN kurz zu nutzen um uns Infos zu holen außer man würde 5€ dafür bezahlen...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sivanilde
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
8.0

Está muy bien... cerca de la stacion de metro, muy barato.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • monkehhh
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Maj 2017
8.0

Only stayed one night at the hostel. Seems alright! It was clean, staff was friendly, good location with lots of bars and restaurants close by. Free Lockers and every bed has got some sockets. Free Breakfast but it's very basic with Toast, packed up croissants and muffins, cereals and tea and coffee. As the rooms are around the Living area and kitchen I think it could be getting very loud if you have loud people staying there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • chelo_moran88
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
27 Kwi 2017
4.0

Lo malo: baños y duchas muy sucias. Las duchas de los hombres estaban rotas, por lo que habia que usar la manguera. El desayunador es pequeño. Además no tiene ninguna ventana, por lo que es muy encerrado. No puedo opinar del desayuno porque se sirve hasta las 10. Lo peor, el recepcionista de nombre Félix (creo). Muy mala onda, atiende a desgano y a cualquier pregunta responde de mala manera. Todo la contrario a una chica flaquita de pelo negro, ella excelente. Muy atenta. No volveria jamás.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Kwi 2017
9.7

Comfortable hostel with friendly people! The atmosphere is welcoming and the facilities have everything you need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
5.7

Demasiado sucio el lugar todo habitaciones entrada todo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
6.9

My experience was not good for sleeping, administrators turn TV at 7 am and people talking in the living room untill late (2am), also cleaning staff complain about Gests walking and using bathrooms... thats rude.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2017
6.3

Beds are fine and the hostel looks clean, but the staff doesn't help that much and you have to pay if you arrive earlier just to stay in the comun area or if you need to storage your bags!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.