Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 659 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 659 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.1
Hostel Enjoy Located at Fra Ancela Zvizdovica 8, , Sarajevo.
Hostel Enjoy
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 Fra Ancela Zvizdovica 8
89% 659
43.8575541 18.4068632
Hostel Enjoy
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Wrz 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Jasmina jest jednym z najlepszych gospodarzy, które mieliśmy. Przygotuj się upokorzony przez jej opowieści o wojnie, a ja zdecydowanie polecam robi jej zwiedzanie tunelu. Schronisko jest tylko jeden pokój i byliśmy jedynymi tam, ale to było idealne dla 2 noce spędziliśmy tak naprawdę nie czuć się jak imprezować po naukę historii Sarajewie. Wysoce zalecane!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2015
10.0

Jasmina is a great host. Not only did she wait 4 hours for us when we were late on arrival but she also got up at 6 am the next morning to cook us a traditional breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

BIG THANK YOU FOR YOUR COMMENT OLD BEST.

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Sie 2015
10.0

Jasmina is the best person you can meet. If you have any problem she will take care of you :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

THANK YOU FOR YOUR NICE COMMENT .

  • Anonimowy
  • Makau, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
19 Sie 2015
9.4

旅館位置十分好,就在火車站及長途巴士站附近,去古城也不遠。旅館不大,但很有家的感覺,舒適整齊又寧靜,因為有很大的窗,所以室內空氣流通,沒有一般旅館的霉臭味。房間內有3張上下格床,走動空間足夠。最值得一讚是旅館主人Jasmina, 我寫早了到達時間,加上第一日剛到薩拉熱窩,又夜車到達,因此找不到到旅館的方向,正在亂走亂碰時,因為Jasmina等了我一個小時仍未見我到達,就到車站找我。在路上遇到她當刻真的又感動又意外,那裡有那麼貼心的旅館主人呢?值得推薦的旅館!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
22 Lip 2015
7.1

Il s’agit plutôt d’une maison T2 et pas d’une auberge. La gestionnaire est gentille.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • michaeljconnolly5151
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
21 Lip 2015
8.3

Very easy to get to from the bus station and an easy walk to the rest of the city, Jasmina is the star of the hostel and a real character, offering a tour to the tunnel and a real insight to her time there during the war. No kitchen facility or lockers though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Lip 2015
10.0

Jasmina is such a perfect host!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

BIG THANKYOU FOR YOUR COMMENT I HOPE SE YOU AGEIN.

7 Lip 2015
8.9

Basically, a flat used as a hostel. Jasmina is a great host, does everything to feel yourself home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

THANK YOU FOR NICE COMENT OLD BEST.

4 Lip 2015
9.4

Jasmine (the owner) is a great person. She puts an incredible effort in making you feel comfortable. The place is not big and rather a home stay than a typical hostel but if you rather enjoy a true experience of Bosnian hospitality rather than a party hostel, this is the place for you. We got coffee and self baked Burek for breakfast and Jasmines tour to the tunnel museum and her stories about the war were very impressive. Highly recommendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2015
9.4

i enjoy my stay at hostel enjoy. The location of the hostel is very good. It's not too far from the old town and only 6 min walk from the main bus station so it is perfect for those who want to explore the surroundings and take Sarajevo as the base. There are two big shopping malls behind the hostel and a supermarket near by so it's very convenient. The owner of the hostel, Jasmine, is a cheerful lady to be with. Overall, I recommend Hostel Enjoy to all travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

LEE BIG THANK YOU FOR YOUR COMMENT I HOPE SE YOU AGEIN. HOSTEL ENJOY.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.