Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Encantadas Ecologic

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2017
6.0

major security issues

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
6.9

L'hotel pourrait être plus propre. Salle de bain douteuse. Lits confortables mais chambres obscures. Pas de petit déjeuner et pas evident de trouver du café le matin. Personnel peu aimable qui impose des règles absurdes : par exemple, il est autorisé de placer des aliments dans le frigo, mais seulement dans des sacs en plastique transparent fournis par l'hotel : pour que le personnel puisse voir à l'intérieur? Pas très écologique d'imposer l'utilisation du plastique.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Kwi 2017
7.7

The location was good close to the beach, supermarket, and restaurants. The room that we had a bit stuffy. The kitchen was small but well equipped​. There were plenty of space to hang out when the weather turned bad. We had one incident that someone walked into our room in the middle of the night!! But no harm done.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2017
8.0

The hostel is well located, and very nice looking. The roomes are not very comfortable, but the owner is great and really helpful (if you speak Spanish), and makes a great breakfast!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Mar 2017
8.9

Very friendly owner who was really kind to me when I was ill at the hostel. Great location one minute from main beach.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Mar 2017
9.4

Ótimo lugar, excelente localização recomendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
2 Mar 2017
9.1

It is the only hostel on the island and it is cool!! However we had to pay for a shower the day we left... but hey the night is so cheap compared to whats on the island that I can't really complain. Also the staff deosnt speak English and Spanish seems hard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Lut 2017
4.0

The hostel is lovely. However, the staff left something to be desired. No dialogue, except to give orders or prohibit things, specifically for the young person in charge of the hostel. Be careful with your drinks as some were charged twice while we had already paid.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
7.4

Estrutura dos quartos abaixo do esperado, havia areia e teias de aranha no dormitório.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
9.7

Muy recomendable buena atención , buen servicio, ambiente agradable y tranquilo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.