Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Encantadas Ecologic

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.5
Hostel Encantadas Ecologic Located at Praia das Encantadas, s/n, , Ilha do Mel.
Hostel Encantadas Ecologic
Brazil
Ilha do Mel parana 83251-570 Praia das Encantadas, s/n
84% 261
-25.5695453 -48.3142982
Hostel Encantadas Ecologic
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
7.1

A limpeza dos quartos e áreas comuns deixa muito a desejar. As cadeiras são cobertas por panos tipo "cangas" que estão bem sujas. A toalha que forra a mesa quando é servido o café da manhã também é bem suja. Fiquei no quarto de casal e esse era super abafado. Além de não ter janela, o ventilador ficava no alto e não podia ser direcionado para a cama. Os donos são educados e solícitos e o café da manhã cobrado a parte é gostoso...vale o preço (10 reais).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
10.0

Penso que poderiam incluir o café da manhã na diária.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
7.1

A pousada é bem localizada, o quarto estava limpinho e tem um ventilador potente, porém cheio de pernilongos, e o vão da porta era tão grande que tive que colocar meias de modo a não entrar mais. O check-in achei extremamente cedo (11:30), com o recepcionista toda hora nos lembrando que tínhamos que sair no horário (já sabíamos!!!!). O tapete do banheiro nunca estava limpo e não reporam o papel para secar as mãos. Não se pode colocar nada alcoolico na geladeira e a toalha é paga. Nao voltaria.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
24 Gru 2016
7.1

No credit cards accepted + I was silghtly overcharged, but decent, flexible stay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Gru 2016
5.7

Der Dorm wurde ganz selten geputzt und es roch sehr stark! Die Mitarbeiter sind reils ein wenig launisch & sprechen nur portugisisch! Küche klein aber gut ausgestattet & stets sauber!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Gru 2016
4.3

Great location, bit of a racist owner that ruined the mood. Told us to clean up after others, moved our food in the fridge and even ate some of it. Bathroom got "cleaned" once in six days, bin didnt get emptied every day (five people used that toilet), the other bathroom outside we were told we could use got locked when the owner found out we were using it (propably more to "clean"). No spanish nor english is spoken.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
9.4

Super Recomendado!!! Nota 10 em localização, super perto de tudo. Ambiente e espaço muito bacanas (mas faltou mais opções de banheiro). E quanto a administração achei o PEDRO um máximo, muito gente boa, simpático, alto astral... Voltarei com certeza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lis 2016
9.7

We loved our stay here, super chill, 1 min walk from the beach and Pedro (the owner) is such a great and helpful guy. We ended up staying twice as long as we had planned as we loved the island and the hostel so much :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
9.7

Boa hospitalidade.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.3

Nice atmosphere and location, certainly good value for money. The only pitfall was the strong varnish smell in our room - I would have probably waited some more days before considering it available for guests. Apart from that, it was a very pleasant stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.