Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Emanuel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 221 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 221 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 8.5
Hostel Emanuel Located at Tolstojeva 20, , Split.
Hostel Emanuel
Croatia
Split Tolstojeva 20
88% 221
43.5110553 16.4443016
Hostel Emanuel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Sie 2016
10.0

터미널에서 걸어서 10분정도 걸립니다ㅡ오르막 별로 심하자도 안고 안힘듭니다ㅡ부엌없지만 전자레인지잇고 방에 냉장고잇음ㅡ위치 좋습니다 바로앞에 마트도잇고ㅡ커튼 잇어서 아늑하니 좋습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2016
10.0

직원분 완전 상냥하고 친절하심 저는 버스역에서 숙소까지 걸어갔어요 별로 안멀어영 깔끔하고 가격대비 만족입니다~~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Sie 2016
9.1

Muy agradable estancia en este hostel. Personal muy agradable y dispuesto a asesorarte en tu paso por Split. Sólo puedes tomar algo no muy elaborado junto a la recepción. Sin duda lo recomendaría

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
7.4

Location is excellent and staff are very nice. Room itself and bathrooms were fine. The security could be a lot better, they give keys to 2 doors that are always unlocked and don't have a way to check that you belong when you enter the hostel. The only thing that is locked is your locker.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
10.0

Amazing hostel. So spacious, so relaxed, the staff cannot do enough for you. I would not stay anywhere else in Split. Thank you for an amazing stay x

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
8.6

the staffs are amazing and the vibe there is not really social but it worked out for me

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2016
6.3

Very small place not good for meeting new people and a lot of the staff where yelling on their phones all day and very pricey for the lack of kitchen

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2016
8.9

This hostel was great and clean. Not particularly social (in my experience) but it is great if you want a convenient location to sight see and a quiet place to get rest. Beds are great with lots of space and large lockers. The staff was nice (there is always someone at the front desk) and helpful. If you are in split to party this is probably not the place to go but if you need a place to just chill and do your own thing after a ton of travel, this is great

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Sie 2016
9.4

Very small and quite so hard to meet people but lovely and clean rooms and bathrooms. Nice to have AC and curtains on the bed for privacy. staff were nice and friendly. Would defiantly stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Sie 2016
9.1

깨끗하고 직원 엄청친절 청소 진짜 열심히함 빨래하라고 세제도 줌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.