Hostelworld.com

Hostel Des Artistes

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.0
Hostel Des Artistes Located at Via Villafranca 20, 00185, Rome.
Hostel Des Artistes
Italy
Rome 00185 Via Villafranca 20, 00185
77% 1788
41.9051995 12.5051236
Hostel Des Artistes
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
9.4

Solo estuve un dia pero la verdad que me trataron muy bien, me equivoque en algo de la reserva y automaticamente me ayudaron para no tener que pagar de mas y poder quedarme! Muy amables el lugar esta muy bien! Recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
9.4

Really nice hostel! Well located, 3 minutes away from the metro. The receptionist that did our checkin was really nice and helpful (thanks again for the wifi!). The rooms are nice and clean, with a TV! The beds are so comfy, it was even difficult to wake up in the morning. The terasse is also really cool. The only bad part was the bathrooms, they were quite dirty during our stay. The wifi works well but is kinda slow (except on the 5th floor). Thanks again for a lovely stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Maj 2016
4.9

La recepcionista rubia de anteojos es muy antipática. El personal en general NO es muy atento, excepto el recepcionista de pelo largo y otro de unos 38/40 años de pelo corto.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
5.4

I was extremely disappointed with my stay at Drs Artists. For starters, my bed was very uncomfortable and extremely squeaky- everytime I moved in my sleep Id wake up from the noise and worry it would waken the other people in my room. I was also very unimpressed with the cleanliness- the bathroom smelt awful for my entire stay and was pretty dirty. This was one of my worst hostel experiences so far- I would not recommend. The only saving grace was its proximity to the train station.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • joejae72245
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Maj 2016
9.4

Overall I had very good experience with this hostel. Staffs are very kind. Facilities are good. I was okay with the toilet and bathroom, but my roommate was complaining about it. For me, compared to experience in other hostels and airbnb about bathroom, the hostel had quite decent condition for it. Hot water is always ready, but there are some difference on the water pressure depending on which shower room you choose (I was on the second floor). Very good location. You can print sth for free.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
7.4

L'hôtel est tout de même très bien situé, soit à proximité du métro et de la gare Termini. À notre arrivée, nous avons demandé d'être changé de chambre puisqu'une de nos amis s'y trouvais également et le personnel nous a accommodé sans frais supplémentaire, mais dans un autre bâtiment situé à 5 minutes de l'hôtel principal. Il n'y a pas réellement d'ambiance dans l'établissement, mais la propreté et la sécurité sont au rendez-vous! Pour un bref séjour, c'est parfait!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Maj 2016
7.7

테르미니 역에서 가깝다고해서 가까운줄 알았는데 생각보다 쫌 더 가야함,그리고 체크인데스크가 아니고 직원분을 따라서 5분쯤 더 걸어가야함.처음에 들어갈때 지저분한 이미지있었으나 들어가니 깨끗하고 차분했음 뜨건물도 잘나옴 급하게 예약했는데 가격대비 좋았음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.4

I had a really good experience. Perfect location for backpackers, the staff was friendly and all was better than expected. I will come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
7.1

Stayed here with a friend for 2 nights, we were a bit underwhelmed. If you're looking for a fun youthful environment, you may want to look into other hostels. The walk from the hostel to city attractions isn't very pleasant (through a sketchy part of town) so I recommend taking the metro, but be warned that the metro ends around 11:30pm on weekdays, which is annoying if you want to stay out later. Otherwise everything was good, very clean and quiet place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Kwi 2016
9.7

Superou as expectativas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.