Hostelworld.com

Hostel Des Artistes

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,767 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,767 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.0
Hostel Des Artistes Located at Via Villafranca 20, 00185, Rome.
Hostel Des Artistes
Italy
Rome 00185 Via Villafranca 20, 00185
79% 1767
41.9051995 12.5051236
Hostel Des Artistes
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Kwi 2016
8.0

Quite a good place to stay, but more of a hotel feeling than a hostel, so not such a great way to meet other travellers. Decent price, but a bit of a distance away from the main sights if you want to save money by walking. I didn't have the breakfast because it was way to expensive, but it looked like you got a lot for your money. Staff were friendly and helpful enough.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
9.1

Un des meilleurs hotel où je suis descendue, les chambres sont propres et les dortoirs digne d'une chambre privée. Seul bémol, le petit déjeuner en supplément est peut être un peu cher (8€) pour le buffet proposé. De manière générale, c'est un excellent rapport qualité/prix!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
8.3

Todo fue bien, excepto que no pudimos comprar una toalla porque nos decian que no tenian cambio. No nos ducharnos hasta el día siguiente que ya tenian cambio y nos la vendieron.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Mar 2016
8.6

Excellent hostel, it's one of the best I've ever been. The rooms are big and spacious, the personal is very friendly, and the toilets are always clean. It's more a hotel than a hostel, I was surprise to discover that when I arrive, and it's totally worth it. Just 2 remarks: - Facilities:Small kitchen with only a microwave (nothing else). But, you're in Rome! Go and grab a bite in some of the restaurants nearby! - Security: No lockers in the room, but one safe deposit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Mar 2016
7.7

The room and toilet is clean. It has a good location and near to the metro and termini station. Overall is quite comfortable and it worth in this price. By the way the city tax is not included so everyone should aware of it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Mar 2016
5.4

There's only wifi on the 5th floor in a common area which is always crowded. The staff wasn't that friendly about he wifi. It's far away from everything. The cleaning ladies close the entire bathroom, clean all the bathrooms at the same time, and clean at the most incovienent time. The rooms are small and my roommates were terrible. The only nice thing is they do have pretty decent restaurants nearby.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
9.4

This is basically a two star hotel for the price of a hostel. It's incredible! I actually thought i Came to the wrong place by accident. Reception is so nice and helpful. The rooms are pristine, cozy and no double beds! I fact the beds are made everyday. Bathrooms are also fantastic. Only downside would be that if youre planning to cook there, the kitchen is not very equipped. Also our room had very weak wifi...which got better in the common room. Which is probably why it got a little crowded.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Mar 2016
4.3

와이파이도 사야하고 시티택스까지 내면 그다지 싼 가격은 아니라는 생각이 듭니다

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Mar 2016
7.1

Mix of hostel and hotel. Paid WiFi (€2/day), expensive (but good) breakfast. Good beds.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Mar 2016
7.1

Es mas hotel q hostel. El desayuno no esta incluido y cuesta 8€, bastante caro. Nos mandaron a un anexo donde no tenias un espacio comun ni recepcion. Solo nos dieron una llave para 3, lo q es algo incomodo. Te cobran x el wifi 5€, salvo en el 5to piso o q duermas en el anexo. Buena ubicacion cerca de termini. Limpio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.