Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Dakura

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 180 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 180 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
8.6

Große zimmer im vintage style eingerichtet, alles sauber und ordentlich,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2017
7.7

The hostel itself is fine the beds are nice and the provided lock to go with your locked cabinet under your bed is really nice. Some other reviewers are right it is a really old hostel and you can tell but it is clean so I don't care about the decor. It's in a nice quiet area with the metro easily accessible so I would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • yugandhar9
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
10.0

Very good hostel. We enjoyed a lot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Kwi 2017
10.0

Though I spent only one night at this hostel, it's one of the best that I have stayed in. It's got everything that you want in a hostel, comfortable beds, good Wi-Fi, clean washrooms and hot shower, friendly and helpful staff and good facilities. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lut 2017
2.0

Horrible!!! I had a terrible event that I do not even want to remember in this hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Sty 2017
8.0

Nice place. The staff should let people know that there was a kitchen. Also signs in the the restrooms needed. Warn fiesta to Jeep everything cleaned.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
8.9

personale molto gentile, hostel carino e pulito, stazione metro vicina... quartiere tranquillo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
7.1

I think the price was quite expensive because the rooms were really really simple and the furniture was really old. I would not stay there again for this price (we paid 40€ each night for twin/triple rooms with shared bathrooms)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Gru 2016
5.4

Smelly rooms, far from downtown

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.