Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Dakura

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 251 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 251 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Lip 2017
9.1

Esta muy bien el hostel, pero esta lejos del centro necesitas metro o tranvia, eso si llegas en nada en el transporte publico, baños para las habitaciones grandes, zona super tranquila.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2017
4.9

The directions to get to he hostel were so vague. The number listed didn't work and when I told this to the deak person they replied "well nobody else has issues getting here" I actually cancelled my second night to stay somewhere else. The rooms are very basic and look like a prison. Bathrooms were gross at times.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lip 2017
8.9

Buen lugar para alojarse, el personal es amable y hay buen ambiente. 100% recomendable (:

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
8.9

Muy buna relación calidad precio! Excelente limpieza y trato del personal. Esta un poco alejado del centro pero muy accesible a estación de metro. Wifi con mala señal...De todas formas hay computadoras donde se puede acceder a Internet. Buena experiencia, recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alex-fern119188
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lip 2017
9.1

Fantastic hostel, staff are all super friendly and helpful and speak great English, in a good location if you don't mind getting the metro which only takes 10 minutes to the centre, rooms and toilets/showers were all really clean and well maintained and the overall vibe of the hostel was really cool and friendly with a good atmosphere. Only problem was there was a small door connecting our room to the one next door meaning we could hear that room talking when we were trying to sleep.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
8.3

Hostel Dakura was a nice place to stay. Only the walls are thin. Good hostel atmosphere. The room was clean. Beds are comfortable and clean. All in all i would definetly come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lip 2017
8.0

In buona posizione a 2 fermate di metro o tram dal centro e dai principali siti di interesse

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lip 2017
10.0

Location Is perfect. Prague Castle is by Walk. It has Good Connectivity with Trams and Train. Hostel was clean and Staff is good. Good Restaurants and small eating joints near by with different variety of cuisine. Would defiantly recommend and would choose it again if I visit Prague.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
9.4

Super friendly staff and nice atmosphere! Definitely would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
8.6

I really liked the hostel. we had a twin bed private room and it was spacious and clean. There was an equipped kitchen. The staff were very kind and helpful. The location was nice!close to metro and tram station, made it easy to go to anywhere. we loved our stay there :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.