Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Croydon

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.2
Dobry 1060 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 4.7
ZAREZERWUJ
6.2
Dobry 1060 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.9
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 4.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
5.4

The staff were really friendly!! Extremely over priced, paid €740 for a four bed for two nights, no facilities, one toilet and one shower in one tiny cupboard, not separated, shared between a few rooms. Good location but definitely not worth paying that crazy amount.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • msemkiv7641
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
7.7

Top mais église à côté ou je sais pas quoi qui sonne toutes les demi-heure à partir du 7h du matin haha pas moyen de dormir

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
19 Cze 2017
7.4

If you want to sleep in the nights, you should look for a hostel which is not so close to the center.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
8.9

A good place to stay, loved that is very close to central station, staff was very friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
7.1

The best thing about the hostel is the location. Our room was tiny, in comparison with the price we paid.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
3.7

Sinceramente espero que este comentaría os ayude para que paseis unas buenas vacaciones y no sea aquí... El personal n está cualificado para atender, no prestan ayuda de ningún tipo.... La habitación súper chica para 8 personas ,ninguna intimidad ,olores y incomodidad por mis cosas que estuve todo el viaje... El cuarto de baño es súper enano ,se embalsaba el agua en todo el baño y ningún tipo de limpieza. Lo único de bueno es la localización inmejorable pero de veras que no vale la pena alojarse

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
2.0

Une auberge ou il n'y a pas de salon mais que des chambres n'a pas d'atmosphère, du tout !! Les chambres sont extrêmement cher : 52€ le samedi soir. Rue piétonne avec énormément de bruit J'ai dut changer de chambre à 22h car il ne m'avais pas informé du changement J'ai en prime perdu mon shampoing Je ne recommande mais vraiment pas cet auberge

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • jasmine_gardiner
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
9 Cze 2017
6.9

Awesome location! Quite loud, but what can you expect in the centre of Amsterdam! Rooms had lockers, the doors for the rooms were a little dodgy though, and the stairs! Omg, all I can say is I'm glad I wasn't on one of the higher stories! Sooo steep! Overall stay was good, will definitely recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
9.4

Clean hostel right in the centre. Very good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2017
10.0

So sweet, awesome location would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.