Hostelworld.com

Hostel Croydon

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 764 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 4.8
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 764 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 4.8
Hostel Croydon Located at Warmoesstraat 75, 1012 HX, Amsterdam.
Hostel Croydon
Netherlands
Amsterdam Noord-Holland Warmoesstraat 75, 1012 HX
65% 764
52.3748786 4.8977351
Hostel Croydon
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
3.4

Ostello trovato in pessime condizioni: lo scarico del lavabo non funzionava (nonostante avessimo reclamato per farlo sistemare, nei 4 giorni in cui abbiamo soggiornato, non si è visto nessuno), i materassi erano bucati e deformi, c'era polvere ovunque e la stanza-camerata era minuscola (in 10 ci muovevamo appena) oltre che sporca. Il piccolo bagno in camera (wc e doccia l'uno accanto all'altra) era funzionale e in discrete condizioni, ma il bagno in comune con gli ospiti delle altre stanze era,

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
8.9

No complaints about Croydon what so ever. The staff were friendly, the room and bathroom were clean and it was dirt cheap. It's not a place where you hang around, but if you are like us and prefer to see the city instead of sitting around in a hostel then it's a perfect match. Cheers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
7.7

need some work in toilet and shower. very small locker, not for baggage. small staircase but it does fit. nice but can do a little bit better :D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Kwi 2016
4.3

This was by far the WORST hostel I have ever stayed at. Reception was rude.They messed up my booking & one night I came in to someone sleeping in my bed. Also, the bunkbeds do not have ladders so you have to either use a chair or step on someone else's bed to get up on top. The outlets are only above the top bunks. lockers are tiny. the rooms are never locked & reception doesn't check who is coming in..scary. VERY NOISY!! bathroom was gross. Only good things were the location and the wifi.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
7.4

Io e il mio ragazzo abbiamo alloggiato per tre notti. eravamo molto preoccupati da alcuni commenti riguardanti dei topi e dalle scale tanto detestate dei viaggiatori. ma la nostra preoccupazione è svanita subito.il clima è sereno e tranquillo e le scale sono un pò ripide e strette ma abbiamo notato che in tutta la regione hanno le scale in quel modo, uno scalino è la metà esatta di una scarpa. e alla fine i famosi topolini non li abbiamo trovati li ma nella piu famosa catena di hamburger!!!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
5.7

Si es solo para dormir y bañarse esta bien, si llevas mucho equipaje no vayas, si te gusta beber alcohol no vayas... El acceso a las habitaciones es por escaleras muy angostas y empinadas, es peligroso subir y bajar con equipaje. Esta lleno de adolescentes molestos que solo van a experimentar a los coffe shops y te puedes encontrar desagradables sorpresas a la mañana cuando despiertas ...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Kwi 2016
4.3

I rarely leave reviews but I felt I should for this place. Let me start by saying it is in a great (though loud/busy) location. But the facilities are pretty shabby. The stairs up are so steep they're practically a ladder. I'm surprised there aren't more fatalities on them when guests come back after a night out. There is no common area at all, you're forced to either be out or sit in your bed. The showers are horrible. The church bell rings every 15 mins. And tiny lockers.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Kwi 2016
6.9

Great location but the staff were rude and unhelpful (except one guy that went out of his way to help me find my coat) the door of our room was never locked, so anyone could just walk in. There were much nicer hostels in the same location for the same price

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Kwi 2016
7.4

Excelente ubicación. No tiene cocina.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
30 Mar 2016
4.9

Cero ambiente, no hay sala de estar no zonas comunes. Es todo muy estrecho, las escaleras demasiado empinadas. Además la recepcionista no es muy amable. Si buscas una cama y nada más, está bien. pero por ese precio se pueden encontrar lugares mucho mejores.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.