Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Croydon

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.3
Dobry 1041 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 4.8
ZAREZERWUJ
6.3
Dobry 1041 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 5.2
  • Udogodnienia 4.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2017
8.6

One street over from redlight district!great location,close to train station.staff was very helpful.not very "hip" like a lot of newer hostels,just a place to lay your head and store your belongings but it gets the job done!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2017
4.9

deja mucho que desear, en los baños no hay ni cortinas, en una pieza para 8 solo 4 interruptores, no tiene espacios comunes, escaleras imposibles, el Colchón de mi cama estaba malo, todo ahuecado , y respecto a la ubicación, es buena para caminar a lugares, pero el estar en pleno barrio rojo, el bullicio en la noche es horrible, además de calurosisimo. Pero bueno por 16 euros la noche no se puede esperar más

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
5.7

It could really use a good cleaning. I thought for the price I would be staying in a nicer room but I felt like I was stuck in the grungy attic

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
6.3

Small room, no safes for valuables. Beds were nice and so was staff. Bathroom was shared for multiple rooms and was not in good condition.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • heas06015831
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
5.7

Location was good if you want to be near activity! Lockers were really small and the bathroom was tiny and disgusting!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Maj 2017
3.1

This hostel is designed for hobbits and its extremely noisy in the night that makes you keep awake all night. bad experience

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
5.7

Como se sabe la entrada con esas escaleras es mortal cuando llevas equipaje, no tiene desayuno nos baños no son muy pimpios no hay salas comunes donde poder estar, lo de la altura se comprende ya que todos los edificios son asi es mas que nada un sitio donde llegar y dormir nada mas a pasos el barrio rojo y coffe shop

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
7.4

Top lage für ein wochenend trip voll ok. Wc und Dusche war im gleichen raum ca 1m lang und breit und war nicht so hygienisch . fenster im zimmer kann man nicht richtig schliessen so das es am Morgen zimlich kalt war im zimmer, die Wolldecke hatte flecken. Wer nicht heikel ist ist das Hotel für ein paar Tage ideal .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • amandamangetti
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2017
5.1

As escadas são muito inclinadas e difícil o acesso quando se tem muitas bagagens. O quarto é bem pequeno e não tem armários com cadeado, só temos chave do quarto que é compartilhado com outras pessoas. Banheiro muito apertado e não é cômodo, não é muito limpo também. Boa localização, bem no centro de Amsterdam. E

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Kwi 2017
3.7

Very small, bathrooms were dirty. Staff were ok nothing special. Stairs to the hostel are very steep. The only good thing was location. My friends got bitten by a bug in bed. I wouldn't stay there again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.