Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Colours

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2348 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2348 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2017
9.4

Solo me quede una noche pero todo muy bien, la habitacion y el bano limpios, el wifi super bueno, el desayuno completo y el ambiente muy agradable!!!! Super lo recomiendo mil veces :)! El hostal no es tan central, pero tomar el tren es facil y rapido :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2017
9.7

Terrific hostel. Would come back again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
7.7

Ganz gutes Hostel mit gutem Frühstück und WiFi. Für eine Nacht absolut in Ordnung. Die Lage ist etwas außerhalb, über die Metro M2 in Richtung Gessate/Cologna Nord kann das Hostel aber schnell erreicht werden (aussteigen bei Lambrate FS, von dort aus sind es 2 Minuten).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
19 Kwi 2017
9.4

Hostel is not in the best part of Milan, but it's safe, has great facilities, helpful staff, lovely free breakfast and good atmosphere. It's not close to city center, but there is a subway station close by. Overall, great value for money and I recommend to amyone who wants to spend a few days in Milan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • idid1219
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Kwi 2017
9.4

분위기도 좋고 시설도 나쁘지않은. 가방도 들어다줘서 고마웠어요. 조식도 주는데 이 가격에 괜찮은듯

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Kwi 2017
7.1

Los chicos de la recepción son muy amables y serviciales, te brindan toda la información que les pidas. El Hostel esta bien ubicado dado q tiene estaciones del metro a unas pocas cuadras, el barrio es tranquilo, aunque un poco alejado del centro, limpio y tranquilo, el desayuno es aceptable, no le sobra nada, hay lockers para guardar las cosas y tienes que ponerle un candado así que te recomiendo llevarte uno, o comprar uno en el lugar cuesta 3€! No te dan toallones a sí que no olvides el tuyo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Kwi 2017
10.0

Great Hostel to visit Milano

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2017
9.1

Es un hostal muy recomendable. Excelente ubicacion, personal muy amable y limpio. Repetiría el hostal si vuelvo a Milan

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
9.4

realy nice! i would like to stay next time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Kwi 2017
8.9

분명 어플로 볼때는 지불 금액에 세금 포함이라고 써있었는데 더달라고하더라고요 ㅋㅋㅋ 그거빼곤 다 좋았음.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.