Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Colours

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 2,002 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 2,002 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Hostel Colours Located at Via Desiderio, 24, , Milan.
Hostel Colours
Italy
Milan 20131 Via Desiderio, 24
83% 2002
45.4850020 9.2324975
Hostel Colours
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Lip 2016
10.0

This place is great, cheap for Milan, amazing staff and great things to offer. A big welcome and even show you were your room is. They are there 24 hours and help you with anything. Free breakfast as well you can't go wrong. The only flaw is the extra air con tax and city tax. It would be better just to add it in on the final cost but it isn't a lot of money considering eveything you get! This place is great I'll defiantly come back thank you guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Lip 2016
9.7

Sólo estuve una noche, pero la verdad es que fue una experiencia agradable. La habitación era amplia, al igual que el baño. Súper seguro todo. Lo único es que está alejado del centro, pero tomás el metro que está a menos de dos cuadras y llegas en un par de paradas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
23 Lip 2016
8.6

Excellent staff. Very well run, pleasant hostel in a convenient location with a good breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2016
8.6

I liked this place but the location is far from duomo. But value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lip 2016
7.1

The hostel is ok but there are a few things which could be better. There are three euros extra costs wich everybody has to pay. And the whole kitchen equipment is looked away all the time for every knife and every plate you have to go to the reseption and ask for is. And the comon area dosn't look like the photoes anymore.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2016
9.1

Hostel Colours gave you everything for your money. It was clean and organized, Friendly and helpful staff and a large open hang out area. It had laundry facilities and breakfast was included. My only qualm with Colours was that they have rooms in two separate buildings. When I was doing laundry I had to buzz out of one building, buzz in the other, Down the hall, around reception, up the stairs to the laundry and then back down to my room be tween wash and dry. Great Hostel! Highly reccommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
9.1

Sehr nettes Hostel in guter Lage. Küche zum selbst kochen ist auch vorhanden und gut ausgestattet. Fußläufig etwas zu weit vom Zentrum mit der Metro aber super angebunden. Empfehle die Delux Zimmer mit privatem Bad!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.4

Excelente hostal, muy limpio todo y el Personal muy atento a todo, las puntuaciones más bajas son porque queda lejos de las principales atracciones para ir caminando, pero es posible tomar el metro que queda a unos 5 minutos a pie, el cual cuesta 1,5 euros (en la zona urbana), también con respecto a la atmósfera, se puede ver a muchas personas jóvenes conversando durante la noche compartiendo una cerveza, pero no es un ambiente de fiesta. Excelente! Volvería feliz.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
7.1

Auberge bien située. Personnel moyen mais parle l'anglais. Prévoir une taxe de séjour de 2€. Attention atmosphère légèrement glauque. Prévoir un cadenas si vous prévoyez de laisser vos baggages à l'auberge.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lip 2016
6.6

Great breakfast, lacked socialy, small dark bedroom but clean and safe. Quite far from centre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.