Hostelworld.com

Hostel Colours

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,827 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,827 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
Hostel Colours Located at Via Desiderio, 24, , Milan.
Hostel Colours
Italy
Milan 20131 Via Desiderio, 24
81% 1827
45.4850020 9.2324975
Hostel Colours
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2016
6.9

The location is ok. 3 stops from the crentral。the staffs are nice. But my 4 females room have no bathroom in the dorm.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
8.0

Hostel Colors was actually recommended by my roommate at another hostel, as I last minute decided to head out to Milan for a night. I am very satisfied with the hostel in general! The guy at the reception was very welcoming and made sure to explain and show everything. He even offered to carry my luggage up the stairs! The room was very tidy and the bathroom was clean! About a 3min walk to the metro station and 5min walk to the busstop with direct connection to the airports. - Worth every Euro!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Kwi 2016
5.7

Staff member had difficulty calculating our payment when we checked in. Bathroom was in meh shape, wasn't 'clean' but wasn't extremely dirty either. Had to unlock the bathroom every time we went into it. Beds were meh as well. No cover for blanket, was a kind of scratchy blanket. Positives: 24 hour reception, power outlets near beds, a tolerable place for a moderate price. We only stayed one night, checked in late and left early so the atmosphere could be better during normal hours.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
8.3

personale gentilissimo; alla struttura sarebbe di dare una ripulita! nelle stanze mancino dei tavolini;

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Kwi 2016
8.9

Perfect place and people there are so friendly and beautiful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Kwi 2016
5.7

Just a few people in the Hostel, boring at nights. Neighborhood does not have many things good restaurants, bars, stores. Friendly staff dough

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Kwi 2016
7.4

Buen lugar, muy amables, espacios cómodos. Volvería.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2016
9.7

It was a good experience. Excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
8.0

The hostel was great for a one night stay. The staff was friendly and the breakfast was good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Mar 2016
8.3

Muy bueno. En una zona tranquila, tal vez un poco alejado. Pero al estar cerca de una estacion de metro y buses toda la noche lo hace todo mas facil. La gran ventaja es la cocina la cual se puede utilizar. El personal es eficiente y con buena onda. Lo unico es que las habitaciones estan un poco sucias. Buen lugar para ir unos dias e ir de fiesta ademas de conocer Milan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.