Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Colours

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 2580 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 2580 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lip 2017
8.6

Great place to stay that is a little out of the downtown, not a huge deal as the metro is only a couple streets down. The staff are awesome!! Super friendly and welcoming, attentive and helped with any issues we had. I would recommend this place to any travellers who want a quieter hostel that still has a good atmosphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • krimskramsMZ4614
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lip 2017
9.7

Just great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Lip 2017
2.3

일단 이 숙소는 최악입니다.. 유럽 6개국여행하면서 도시별로 숙소 자주 옮겨서 9군데 묵었는데 제일 별로였어요. 카드로 세금지불이 안되고 모든 숙소에서 친구랑 분할계산을 했는데 이 호스텔만 안된다고 했습니다. 또 에어컨 먼지 엄청 많고 하나도 안시원했는데 하루에 인당 1유로나 받았어요.. 에어컨세 내긴 또 처음.. 숙소도 리셉션이랑 다른 건물이라서(엘리베이터없음) 밤에 라운지 사용도 힘들고 일단 숙소가 개~~더러웠어요. 바닥에 최대한 물건 안 닿게 생활했는데 그 중에 닿은것들 다 버리고왔어요. 일정남았는데 사용한 실내 슬리퍼 버리고올정도로 더러웠어요. 화장실 휴지도 다 썼는데 2일동안 한번도 안 채워주고 샤워대 하수구 청소도 안하는지 먼지뭉쳐있고 물도 안빠졌어요. 쓰라고 놔둔 의자도 너무 더러워서 앉을수도 없구요. 조식은 공짜인 이유가있구요ㅎㅎ직원도 말 못알아들었더니 짜증내고ㅋㅋ그냥 가지 마세요^^

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • gwletter
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
6.3

위치가 살짝 외져있고 그 주변거리가 으스스해서 밤에 여자 혼자 가기엔 쪼끔 무서울거같아여.. 그리고 체크인 할때 엄청 빠른영어로 혼란을 주면서 돈을 더 받아요 뭔지는 모르지만.. 그리고 락커가 캐리어 안들어갈 사이즈라 계단 아래에 두라고 하는데 쫌 불안합니다 조식은 늦게일어나서 모르겠고 와이파이가 안빵빵해요 에어컨은 많이 쎄서 저희는 추웠어요 아참! 드라이기가 소리만 요란하지 바람은 엄청 약해서 세월아 내월아 머리를 말려야 해여.. 콘센트도 하나밖에 없고 젤 중요한 수건.. 수건을 추가요금을 받더라구요.. 1유로였나? 정확힌 모르지만 개인수건 가져오시던지 1유로 내셔야해요.. 그냥 1~3박 정도는 무난하게 있다갈만 합니다👍🏻

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gerardolopezr9226
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lip 2017
8.6

No creo que valga tanto, para lo que es, buen Ambiente y limpieza.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Lip 2017
7.1

Very basic hostel. Toilet seat broke off (??). Nice with washing facilities though!! And nice breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
7.7

El personal es muy atento con los hospedados, el desayuno es completo , hay deposito de llave , no hay elevador es lo malo si llevas maletas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lip 2017
9.1

Staff are the friendliest we've met out of the hostels we've been to!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2017
7.4

Das Hostel ist mit der Metro echt super zu erreichen. Es empfiehlt sich ein Tagesticket für die Metro zu nehmen, denn sie fährt von der nahegelegenen Station sehr regelmäßig und das Streckennetz ist super einfach. Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit, auch als ich am Anfang noch ein paar Fragen hatte, haben sie mir mehrmals auf meine E-Mails geantwortet. Das Frühstück war jedoch ganz klar nur Durchschnitt und es gab ein paar extra Kosten, die normalerweise inklusive sind.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Lip 2017
7.7

El desayuno es muy bueno y aunque termina a las 10, puedes bajar a las 9:50 y ellos tendran muchas opciones de desayuno. Aire acondicionado en las habitaciones, y un bar para comprar agua a toda hora. El staff es super amable y eficiente. El problema es que el baño están dentro de la habitación y es un poco molesto esperar a los demás porque solo hay UNA ducha. Cerca del metro

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.