Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Colours

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 2,067 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 2,067 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Hostel Colours Located at Via Desiderio, 24, , Milan.
Hostel Colours
Italy
Milan 20131 Via Desiderio, 24
83% 2067
45.4850020 9.2324975
Hostel Colours
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Sie 2016
7.1

Me robaron unas gafas dentro de la habitación así que eso me jodió bastante aunque es un hostal muy recomendable y si volviera a milan repetiria!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sie 2016
9.1

Really good hostel. Staff couldn't be more helpful. There is a one euro charge for air con per night. Bit annoying as you don't get a choice, and we had to ask three times to get it turned on in the evening, and it's off in the day. Close to the metro that takes you right in the city. Good kitchen with free pasta and herbs. Great free breakfast. Sky TV, ping pong table and laundry for three euros. Wifi not the best but would definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
9.7

I can't say anything bad about this hostel... I loved everything about it. Very clean, with the nicest staff and a very good common area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Sie 2016
8.9

Un poco alejado del centro, pero fácil utilizar el metro que hay una parada próxima. El personal es excelente!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Sie 2016
9.1

Muy buen hostel, a 2 manzanas del Metro, con cocina equipada, pasta gratis, desayuno sencillo pero gratis, cuarto con 6 camas y Baño propio con aire acondicionado, bonita área común con televisión satelital HD, locker en todos los cuartos y te cuidan el equipaje gratis después del checkout.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
7.7

Estaba lejos del centro en un barrio no muy lindo, pero estaba cerca de la estación del metro. El resto todo muy bien, el desayuno incluido estaba bastante bueno y todo el general muy cómodo y agradable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Sie 2016
7.1

Kitchen was useful but the fridges were foul. Try not to store anything there. I was moved from my original room due to the pest exterminator coming...(sketchy). We sat playing cards in the communal areas one night and there was some alarm going off for over an hour, witness the guy very unhelpful not attempting to turn it off, but telling US to keep the noise down... lots of hidden costs like a/c 1€/pppn

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sie 2016
7.1

The hostel is nice, clean and good commun areas but the problem is the location even this is near to the metro so the neighborhood is not good. I didnt like the staff. I asked for a shower after check out and they told me "We don't have".

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.7

The staff was very nice. We loved sitting and chilling out in the terrace in the evenings.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
5.4

The room was never locked and as you could enter without using any key at the front door, anybody could have gotten into the rooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.