Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Colours

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2401 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2401 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2017
9.1

Quiet hostel in a cool renovated industrial area. Nice kitchen and huge lounge to hang out in. Great value for your money. I would definitely stay at Hostel Colours again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jarimakikuutti7705
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Maj 2017
5.4

Staff was very nice and helpful. Location was kinda good because of close metro station, but the neighborhood of the hostel is wasn't place I want to be. Room was hot as hell, and thats why window was open. Soo much noise from outside. We stayed two nights. Beds was pretty small and shaky. We didnt like the city so maybe thats why the hostel felt badder than it is.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • franciscamg223821
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Maj 2017
10.0

Excelente hostal! La ubicación buena, a pasos del metro. Incluye desayuno muy completo y rico, te pasan sábanas limpias cuando llegas, hay lockers, hay un espacio común muy grande con sillones, mesas, tv, etc. Se puede cocinar ahí también. Las personas que trabajan ahí son amables y muy dispuestas a ayudarte (siempre hay alguien, a cualquier hora). El único problema quizás es que hay muy pocos baños para la cantidad de habitaciones, pero yo por lo menos no tuve problema con eso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
9.1

It's almost like a hotel. Very clean. The hostel staff were very friendly and helpful. Good value as the breakfast is included. Great location as it's close to the metro station and has a supermarket just around corner. This hostel has a great vibe and the common room/ lobby looks like a loft. Overall had a very pleasant stay. Would definitely hands down staying here again when visiting Milan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
15 Maj 2017
10.0

전반적으로 무난합니다 1,2박 하시는데 아무 문제 없습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2017
9.7

I had a great time there, the lounge area was awesome, and the staff was very friendly. The internet was a bit slow, I got maybe .5 Mbps speed which took a while to load pages on my devices. Aside from that, the hostel is conviniently located near a metro station, a farmacy, a bank and near a supermarket. Perfect for travelers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
10.0

Excelente localização !!! Muito boa a cozinha e as áreas de descanso e lazer !!! Com banheiros nos quartos !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
9.7

the localization is really good (you can reach the central area really quickly by metro or you can even walk to the Duomo if you like to walk - i walked to the duomo area and back a bunch of times). The breakfast is good and the staff is helpfull. The internet in my room could've been better but it workd.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chtjdn
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Maj 2017
7.7

위치가 그렇게 좋지 않다 싼값에 머무르기 좋다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • darshanduppati9254
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Maj 2017
9.1

Good hostel... Amazing staff,very helpful.. there is PlayStation to play and computers. Wifi was slow that the only issue I found

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.