Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel City Central Old Town

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 488 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 488 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
Hostel City Central Old Town Located at U Pilama 7/a, , Dubrovnik.
Hostel City Central Old Town
Croatia
Dubrovnik Dalmatia 20000 U Pilama 7/a
87% 488
42.6419083 18.1050203
Hostel City Central Old Town
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Sie 2016
8.9

Neno and Sandra were lovely. Neno gave me a run down of things to do and where to find them when I arrived. The hostel is separate from reception so guests are responsible for locking the main door when they come in and out of the hostel, but each bed is given a locker to keep your belongings safe. Beds were comfy and quiet, aircon worked well and even though the room is underground it wasn't stuffy at all. Great location right near the Pile gate. Common room is decent, though only one toilet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Sie 2016
4.9

Règles psycho-rigides

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Sie 2016
10.0

Loved my stay! Thank you neno:) great hostel with an excellent location very close to the bus stop and main attractions! Booked one night originally ended up staying 3. The place is clean and the staff was super friendly and nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2016
8.9

Great hostel, excellent location. Neno was super helpful, making sure I was comfortable and had everything i needed. Definitely recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Sie 2016
8.9

Neno was an extremely gracious and friendly host who makes everybody feel welcome! Basement rooms can get a bit dank, although they try their best to blast it with A/C and improve the situation. And Dubrovnik is really expensive (vs Zagreb), so be mentally prepared!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Sie 2016
8.0

Su dueño Neno es muy amable con todos sus huéspedes, pasamos muy bien los días que estuvimos en el hostel, el ambiente es más de una casa que de un hostel, pero de todas formas pasas la mayor parte del tiempo afuera

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
9.4

great host! The place is fairly basic but that is reflected in the price - the best part is the location which is perfect if you want to be close to the old town. would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2016
10.0

Excellent place to stay! Best choice ever

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2016
8.6

Great location near the old town and main bus stop location, but not too busy/loud. Owner and his daughter were very friendly and accommodating and gave me a ride to the airport for a good price. Only criticism of the place was that the part of the hostel I stayed in was completely underground...if you are seriously claustrophobic, this may be an issue. I would gladly stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Sie 2016
10.0

Excelente localização!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.