Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel City Bed 2

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Wrz 2017
4.9

You get what you pay for, but I had to settle for a 6 person room, even though I made a reservation and had to pay for a 4 person room... but what to do when you want to sleep somewhere at night.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2017
10.0

The Director and receptionist is very sincerely,kindly.I ve been in the hostel second time,and wil be there next year,because it's not just cheap and good hostel,there is interesting and beautiful atmosphere!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2017
5.1

The hostel owner was very friendly and helpful and the location was close to transport and then the centre. However the room constantly smelt damp, it was underground so very dark and gloomy, the lockers were also too small to fit any b. The other facilities were no better with the toilet pipe leaking all over the bathroom floor and the shower was falling off the wall. On our last night we arrived back around 1am to find a mouse running out of our room and into the hall way.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Lip 2017
8.0

Despite first appreances being sketchy and the reception being a desk in a cafe. By the end of our stay I would be more than happy to stay here again. Security - 5 - very safe place, albeit sketchy at first. Location - 5 - right next to meto Staff - 3 - spoke little English but seemed friendly enough Atmosphere - 3 - didn't feel homely but got by Cleanliness - 4 - very clean room, not so much communal showers VFM - 4 - really cheap and nice Facilities - 4 - nice showers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lip 2017
7.7

Aunque está un poco lejos del centro, no es difícil moverse en metro o autobús a los principales atractivos de la ciudad. Los cuartos son pequeños, la recepción cierra temprano. El personal es muy amable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hongo023280
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
8.0

Atienden bien, muy cerca de la estación ZOB.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
5.4

Das Hostel liegt sehr Zentral, man ist gleich mitten drin und die U-Bahn ist 200m entfernt. Die Ausstattung ist mehr als nur schlicht , es sind keine Schränke/Spint auf dem Zimmer, Die Einrichtung ist schon ganz schön abgewohnt. Es fehlen Aufenthaltsräume, zum Glück waren wir bei schönem Wetter da, da konnte man sich draußen aufhalten. Die sanitären Einrichtungen sind zwar sauber, aber wohlfühlen ist nicht. Der Chef ist sehr flexibel, freundlich und hilfsbereit.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
8.3

Privatzimmer abschließbar, Haustür und Hoftor mit Zahlenschloss. Lage ist Wilmersdorf, ca. 3 Minuten zur U-Bahn. Der Mitarbeiter war freundlich und hilfsbereit. Die Atmosphäre ist okay, es schien aber auch nicht viel los zu sein. Sauber war es auf jeden Fall. Ausstattung auch okay. 2er Zimmer ist geflicktes Hochbett, abgeschlossener Schrank, recht eng. Nicht zu öffnendes Fenster mit nicht arbeitendem Ventilator drin, man hört die (recht ruhige) Straße. Duschen und Toiletten gemeinschaftlich.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×