Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Chic Zagreb

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
Hostel Chic Zagreb Located at Pavla Hatza 10, , Zagreb.
Hostel Chic Zagreb
Croatia
Zagreb Pavla Hatza 10
88% 262
45.8075387 15.9805891
Hostel Chic Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
10.0

Great hostel in the centre. Very polite owners. They gave us a map and some indications and they allowed us to park the car inside. The room is clean and confortable! If going to Zagreb, this is a 100% recommended place to stay in!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lis 2016
8.0

시설 깨끗하고 좋음 공항 근처 이며 무료 셔틀 버스 제공됨 공항으로 갈때는 좋으나, 찾아갈때는 짐들고 걸어가기 조금 힘듬 직원 친절도는 개개인마다 다름

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Paź 2016
9.4

Hostel lays in a perfect location, close to everything you need to see in Zagreb, the staff is really nice and helpful, beds comfortable with lights above each. The only minus is a bit dirty floor in bathroom and shower. But generally it was a very good stay and I totally recommend this place 👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
9.4

Great location , close to the train station and main square. Fully equipped kitchen and lounge area to use. Clean and modern and would definitely recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Paź 2016
10.0

베리베리베리베리베리굿

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Paź 2016
10.0

저는 더블룸이용했구요 캐리어두개를 펼쳐놓기엔 비좁았지만 아늑하고 좋았어요 주방도좋고 욕실도깨끗하고 가격대비 짱짱!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Paź 2016
10.0

The folks here were really nice. Everything was clean, they gave great recommendations for eating out and it's really really close to the center and close to the bus station for the airport bus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2016
8.0

Great stay here in Zagreb. Close to everything you need to see and the rooms are quite nice. Only thing we didn't love was that staff was not there past 11pm, but they did leave an emergency phone number.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Paź 2016
10.0

일단 이름처럼 시크한 깔끔 디자인 입니다. 왜인지는 모르겠는데, 항상 방에 점유율이 50프로 정도인듯 했습니다.총 3박중에 3박 내내.. 샤워부스가 남자는 한개인게 흠인데,그거 빼고는 좋았네요. 주인아저씨가 키우는 것 같은 하얀 큰 개 또 보고싶네요 ㅎㅎ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Paź 2016
6.3

직원들 친절했고 청결도 좋았음. 그러나 8인실은 해도해도 너무 좁았습니다. 방한칸에 침대를 꾸겨넣은 듯한 느낌이였어요. 광장까지는 10분이면 갑니다.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.