Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Chic Zagreb

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 285 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Kwi 2017
9.4

Will recommend it 👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2017
9.4

The "Standard 4 Bed Private" comfortably fit my group of 4. The room itself was great: beds and linen were clean, and Wi-Fi was reasonably fast. The staff were generally helpful, providing suggestions for day trips as well as information about reserving bus and train tickets. My only complaint is that the men's bathroom could have been cleaner. It was constantly out of paper towels, and ventilation was a bit lacking so it always smelled bad. Nonetheless, I highly recommend Hostel Chic overall.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2017
8.6

Très bon emplacement, à deux pas du centre ville ! Le seul bémol concerne la salle de bain, il n'y a pas de prises..!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Mar 2017
9.4

Had a good stay here. Spacious rooms, had our own charging ports and lights. Nice bathrooms. Unfortunately their wifi router wasn't working upstairs but still had wifi down stairs. A short walk to the train station and a 5 min walk to the city centre. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
9.7

Nice and friendly staff. Willing to help in any situation. I had a wonderful stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Lut 2017
10.0

Nice and clean room. Friendly and great Service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alfonsoesteve8772
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
13 Lut 2017
9.1

Very nice staff!!, it's very clean and kitchen is also good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
10.0

I am sure this hostel is the cuttest one in Zagreb, it was my 4th time in Zagreb and I saw so many hostels in Zagreb and it was the best one. There is a very cute and helpful receptionist and location is really nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Sty 2017
8.6

When I was going to use the kitchen, there were several dirty dishes in the sink. A woman staff who was no smile told me suddenly ''you have to check out today'', even though I booked one more night. She never apologized me her mistake. The other staffs were nice. The hostel itself was okay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
9.7

El hostel es muy lindo y limpio. Está muy bien ubicado, se puede ir caminando a todas partes. El personal es muy amable. Lo recomiendo y volvería sin duda

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.