Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Chic Zagreb

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 239 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 239 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
Hostel Chic Zagreb Located at Pavla Hatza 10, , Zagreb.
Hostel Chic Zagreb
Croatia
Zagreb Pavla Hatza 10
89% 239
45.8075387 15.9805891
Hostel Chic Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
19 Wrz 2016
8.3

I only spent one night here and chose it for its proximity to bus/train station. Easy walk into town. I arrived too early for check in and was offered tea while I waited. Hostel is clean but dorms pretty small. Security could be an issue, although a key is provided to the room, there is another door onto a communal balcony which is open most of the time, there was some report of theft during my stay. I felt there was a distinct lack of atmosphere here that was a bit unnerving.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Wrz 2016
9.4

Beautiful room, we had a double private, it was a huge, super comfy bed, lots of storage, clean bathroom. Lots of kitchen utensils, great common area aswell. Fantastic having a great tv too!! The wifi got switched off at one point, but wasn't an issue!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Wrz 2016
8.3

Auberge située entre la gare et le centre. Propre et équipée. Nous la recommandons.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
3 Wrz 2016
8.0

Nice hostel. Was only here one night. Chose it due to its proximity to the train station. Was also an easy walk in to town. Big rooms, clean facilities and friendly staff. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
1 Wrz 2016
10.0

Friendly little hostel with clean comfortable dorms, right in the centre of town

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Wrz 2016
9.7

Definitely one of the cleanest hostels I have ever been in. The air conditioner didn't work very well so the door had to be left open which wasn't ideal security-wise.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
31 Sie 2016
7.4

The woman who welcomed us was lovely and so helpful booking us on to excursions straight away and telling us the best places to go in the day and also places to avoid. So fab! The hostel itself was pretty basic but we appreciated how easy it was to find.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
9.7

Fue una estancia muy acorde en limpieza y comodidad. El casco histórico está muy cerca caminando y el personal super amable. Totalmente recomendable tanto en precio como en la calidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
7.4

It's a nice, small hostel. Very well located, close to the city centre. I didn't like that the bedroom doors were always open, with staff coming in and just leaving it open. Still, nothing happened but it felt a bit strange. I would recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
22 Sie 2016
8.9

Good hostel which had everything we needed for one night. Not the most central hostel but still a quick walk to everything in the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.