Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Chic Zagreb

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Mar 2017
8.6

Très bon emplacement, à deux pas du centre ville ! Le seul bémol concerne la salle de bain, il n'y a pas de prises..!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
9.7

Nice and friendly staff. Willing to help in any situation. I had a wonderful stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Lut 2017
10.0

Nice and clean room. Friendly and great Service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alfonsoesteve8772
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
13 Lut 2017
9.1

Very nice staff!!, it's very clean and kitchen is also good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
10.0

I am sure this hostel is the cuttest one in Zagreb, it was my 4th time in Zagreb and I saw so many hostels in Zagreb and it was the best one. There is a very cute and helpful receptionist and location is really nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Sty 2017
8.6

When I was going to use the kitchen, there were several dirty dishes in the sink. A woman staff who was no smile told me suddenly ''you have to check out today'', even though I booked one more night. She never apologized me her mistake. The other staffs were nice. The hostel itself was okay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
9.7

El hostel es muy lindo y limpio. Está muy bien ubicado, se puede ir caminando a todas partes. El personal es muy amable. Lo recomiendo y volvería sin duda

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sty 2017
10.0

電車でスプリットからザグレブに行きました。鉄道のザグレブ駅からも比較的近く分かりやすかったので、迷わず行けました。 ホステルのスタッフの方も親切で、設備も綺麗でとても良かったです。 強いて言うなら暖房が効きすぎて暑かったです。床暖房で、部屋で温度調節出来ないのでフロントに行ってスタッフに頼んで調節してもらいました。 床暖房で一度温まってしまった為なかなか温度が下がらないのか、スタッフの方が何度も部屋に来て「温度はどう?」と気にかけてくれていました。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • AlexSRB
  • Serbia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Gru 2016
8.9

The hostel is fine, having in mind quality - price ratio. The location is central, all the things you need to see in Zagreb are at a walking distance. The hostel is small, so no big atmosphere inside. I must say the hostel is super clean, so cheers for that aspect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2016
10.0

Top notch!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.