Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Che Playa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Sie 2017
8.6

Bien placée, bonne ambiance avec un bar et une petite piscine sur le roof top...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pumas_jl8073
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Sie 2017
9.7

Mi quinta vez en este hostel, excelente lugar lo sigo recomendando!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2017
9.4

En general muy bien, podrían mejorar el desayuno pero por lo demás me pareció súper seguro y la ubicación excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mhleonelli5551
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
10.0

Un lugar muy cómodo para para quedarse, buen ambiente, excelente atención por parte del Staff. Y una terraza excelente.!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tamarbirger946193
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Sie 2017
3.4

The cleaning lady stole new clothes that we bought the same day! Our shower overflowed, if you take the private room it's really noisy and hard to get a proper sleep

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the suggestion of the shower and the noises. We will work on it. As for the comment of the cleaning girl ... We show you the video of the camera where you clearly see what happened and we gave you a free night in Tulum. We understood that you were compliant and that you understood that it was a misunderstanding. We hope to see you soon. You are always welcome. Greetings.

29 Lip 2017
8.3

Great location & awesome rooftop bar and pool which gets really busy after 8pm. They have different dinners every night which are really cheap and delicious. Staff were friendly and everything ran smoothly. Would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much Sara. We hope to see you soon. Greetings.

  • shaneomacf
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
27 Lip 2017
8.6

Nice hostel close to the beach and shops. Party hostel with rooftop bar and pool. Food was not very good, but great kitchen downstairs to cook your own food. Air con from 6pm until 11am was a great addition and definately needed. Wifi worked well. Worth a stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Lip 2017
9.7

¡Increíble! The stuff there are amazing and always suggest where is the place you should know and how to get there... and you can relax in the swimming pool anytime :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2017
8.3

A good social hostel, with a nice bar upstairs. Can get pretty loud, we were lucky cause our room was on the ground floor. The hostel run day trips to different beaches and cenotes which is nice cause you get to meet people really easily. It's about a 5-10 minute walk from the beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are glad that you liked them. Greetings.

16 Lip 2017
5.1

二日間の滞在でした。立地、セキュリティは共に満足です。ただ部屋とバスルームが清潔ではないのと、部屋によってはエアコンの効きが悪く窓もないのでじっとりとした中での滞在となりました。運が悪く一日目は停電にもなってしまい、電気水道が次の日の昼まで全く使えず、暑苦しくてほとんど夜は眠れませんでした。 パーティが毎日開催されているためかドミトリールームでは夜中から明け方にかけて人の出入りが激しく、部屋の外の声や足音も大きく響いてくるため騒がしいのが苦手な方にはおすすできません。 宿に洗濯設備があるという情報だったのですが、実際は外部のランドリーに自身で連絡して頼まなければならなかったのも残念でした。

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.