Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Che Playa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 933 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 933 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2
Hostel Che Playa Located at Calle 6, entre Avenida 15 & Avenida 20, , Playa del Carmen.
Hostel Che Playa
Mexico
Playa del Carmen Qintana Roo 77710 Calle 6, entre Avenida 15 & Avenida 20
86% 933
20.6262375 -87.0756196
Hostel Che Playa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
9.1

yo ya habia estado en el hostal y elo tratao abia sido exelente estabes que fuimos yo con un amigo no nos gusto cuando las personas de la limpiesa se molestaron por que aun estabamos acostados siendo que ellas andaban limpiando ya muy tarde entiendo que es el trabajo de ellas pero no me gusto que se molestaran me incomode tambien en la cosian tenian muy pocos alimenos cono leche huebos y pan pero si lo seguire recomendando es un lugar muy agusto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
9.7

The stuff was perfect like thay get you as visitors at their home

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jdwalker
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
5.7

It was a bed at the end of the day. But aircon didn't work and the bass upstairs never ever turned off or down so it was constantly pumping music. If you want a party hostel then this is your place. If you want a nice relaxing time then I would not recommend this

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
1 Sie 2016
10.0

The staff were fantastic with food and activity recommendations. We got free snorkels from the Sayvin partnership the hostel has; the dorms have great beds, A/C, wifi; we had all-you-can eat pizza night and free cocktails for girls; perfect location from the beach, collectivo stop and ADO station. Entirely ideal hostel experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
10.0

MUY BUENA UBICACION. LOS CHICOS SIEMPRE DISPUESTOS A AYUDARTE. SE CREA MUY LINDO AMBIENTE CON LAS ACTIVIDADES QUE SE ORGANIZAN. MUY RECOMENDABLE!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
9.7

Muy agradable lugar, y el personal es muy amable y super buena onda. Solo si creo que deben de ponerle un poco más de atención a la limpieza del baño. Pero por lo demás está increible

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lip 2016
8.9

I arrived pretty late and exhausted. I do not recommend this if you don't want to join the party. it was a mista on my b half. I think this is an excellent hiatal if you want to get your party on. The bed was really comfortable!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2016
8.6

Great location for staying in Playa Del Carmen. Just a few streets back from the main shopping strip and only a couple of minutes walk to the beach. Stayed in a 10 bed dorm and it was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lip 2016
9.7

hôtel bien situé dans playa. Roof top très convivial et staff excellent. Bon petit déjeuner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
9.4

It was good value for the money, very simple hostel but with everything you need and rooms where good. The pizza party was not a favorite

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.