Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Che Playa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 996 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 996 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
4.3

L'hôtel Che est idéalement situé hormis cela je ne lui trouve aucune autre qualité. Nous y avons séjourné avec une amie durant 3 nuits, pendant lesquelles nous n'avons pas pu dormir tellement que cet hôtel est bruyant...En effet tous les soirs sur le Rooftop il y des soirées d'organisées avec la musique à fond jusqu'à environ 3h30 du matin. En résumé si vous voulez un peu de tranquillité cet établissement est à fuir...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Lut 2017
8.0

Muy buen lugar recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lut 2017
10.0

Despues de 25 dias de recorrer México parando en Hostels, no dudo que fue el mejor lugar donde estuve... Diversion compartida, terraza con toda la Onda, buenos tragos, previas y boliche en grupoo, ASADOS y pizzas en grupo. El personal de lo mejor y me llevo muchos amigos nuevos durante mi estancia. Juro que voy a volver! Lo recomiendo sin duda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
8.3

El hostal es muy lindo y los chicos que atienden muy amables y con muy buena vibra. Lo único malo es que en las literas no tienen escalera y es un poco complicad subir y mas incomodo si ya alguien esta dormido, pero fuera de eso el ambiente, la ubicación y la seguridad son muy buenos. A parte el ambiente de la terraza por las noches es muy bueno. solo fui por 2 noches pero sin duda regresare!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lut 2017
3.4

Hostel nao amigável, péssimas instalações, banheiro quase sem água com privada com defeito todos os dias! Hostel basicamente frequentado por argentinos, não indico para ninguém! Foi totalmente frustrante!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Lut 2017
5.7

Stayed in 8-bed dorm. The pros: It is a great party hostel, the bar is sick. And the location is amazing, super close to the beach and main street. The con's: one TINY bathroom for 8 people is not enough. And the bathroom was pretty dirty. Wifi was very hard to connect to, and lots of construction. only good for a night or two IMO.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Lut 2017
4.9

Las habitaciones son grandes y los colchones muy cómodos. Hay una terraza muy linda arriba, con pileta y una barra donde venden tragos y demás. Lo malo es que a las 6 de la tarde abre la barra y no podes consumir nada que no sea vendido por ellos. El día sábado hicieron una fiesta en esa terraza a la cual asistió mucha gente que no se hospedaba en el hostel. Cuando vuelvo a mi cuarto me doy cuenta de que me habían robado la plata de la billetera. Tengan cuidado y cuiden sus cosas en este hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.1

Muy buen lugar para hospedarse .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
9.4

El hostel fue barbaro! La gente super copada. La mejor fiesta. La limpieza podria ser mejor pero no afectaba xq se la pasa genial

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
5.1

Stayed here 3 nights to get a taste of the Playa nightlife. Rooftop bar is always very lively so it's a good way to meet people. The vast majority of guests are Argentinian so I would only recommend this hostel to people who speak very good Spanish. I only speak English and I often felt like an outsider. My dorm was not very clean. There were no windows and everything was constantly damp and musty. Hot water was intermittent and the sheets had several stains..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.