Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Che Playa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1074 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1074 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Cze 2017
2.6

I do hot recommend this hostel! I lost some stuff and it was very dirty and smells horrible! Go somewhere else! The staff were rude and not kind at all!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sorry for what happened. We have sent you an email so that you can help us by telling us more about your problem and helping us to improve. Greetings.

4 Cze 2017
9.7

Verres gratuits entre 22h et 23h pour les filles tous les soirs :) très bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are happy. We love to see you have fun. Greetings.

2 Cze 2017
9.4

Very happy I chose Hostel Che! I was trying to decide between Che and 3B ... after going to the "club" on the roof of 3B one night, I am SO HAPPY that I chose Che. Much more of a backpack community vibe, fun rooftop bar with live music. Staff was super friendly and helpful! Bathrooms were a little gross, but for $12 a night I couldn't complain. My mixed 8-bed dorm had AC & its own bathroom attached. My room was right below the bar and still the noise was no problem. You won't regret Hostel Che!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for choosing us. We hope to see you soon here. Greetings from all staff.

  • DraWarrior
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Maj 2017
10.0

Muy buen lugar lo recomiendo Super seguro, muy buena ubicación, el servicio muy bueno, el desayuno no fue fenomenal pero satisfactorio, la chica de la barra en la terraza por la mañana Super grosera con cara de culo toda la mañana pero era lo de menos :) fuera de eso todo estubo genial. Me encantó la seguridad del lugar :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por tu aporte. Trabaajremos en mejorar esto. Nos encantaría verte pronto. Saludos.

  • candidogomezl9918
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Maj 2017
5.7

El aire acondicionado hace que haga mucho frío en la noche, además estaba descompuesto y salía mucha agua. Dentro dee. La habitación con terraza entran.y salen huéspedes que no están en la hababutacion. El desayuno es de los peores.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sentimos lo ocurrido con el aire.nuestro equipo de mantenimiento pudo repararlo. Aveces los huéspedes no comprenden que las habitaciones son de las personas que rentaron la cama y no pueden ingresar personas que no sean de esa habitación.Siempre es importante dar aviso a recepción para que actúe de manera inmediata. Lamentamos que el desayuno no halla sido de tu agrado. Somos uno de los pocos hostales en el centro que brindan dicho servicio. Saludos.

27 Maj 2017
8.9

When I got in, they haven't enough space (that's why I reserved) so they gave me other room that wasn't that nice

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We feel what happened. Greetings.

22 Maj 2017
8.9

Nice hostel... but the keys of my room should be change because sometimes they just don't open the door...for the rest all good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for notifying us. We've repaired that lock. Greetings.

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Maj 2017
10.0

lindo hostel,bien ubicado y atendido por kevin,fernando y demas ,buena onda y atmosfera ,lo recomiendo para estar unos dias en playa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Nos alegra que te lleves el mejor de los recuerdo. Vuelve pronto. Saludos de todo el staff.

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
9.7

Che hostel has by far been my Favourite stay since traveling. The staff are outstanding and create a fun and enjoyable experience. It is in a perfect location, walking distance to the shops, beach, ferry, clubs and more. The rooftop bar with a pool and beer pong table, along with the dinner options available every night (at an additional, yet very reasonable price) makes this hostel one to remember. Hostel is very clean, rooms are a great size, beds were comfy. Wifi works best in the lobby or o

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your contribution. We hope you come home. Greetings.

  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
8.6

Muy buen lugar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias ... Esperamos verte pronto. Saludos.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.