Hostelworld.com

Hostel Che Playa

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 856 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.4
Hostel Che Playa Located at Calle 6, entre Avenida 15 & Avenida 20, , Playa del Carmen.
Hostel Che Playa
Mexico
Playa del Carmen Qintana Roo 77710 Calle 6, entre Avenida 15 & Avenida 20
80% 856
20.6262375 -87.0756196
Hostel Che Playa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Kwi 2016
9.4

Un lugar con muchisima onda y cerca de todo. El personal es muy atento y siempre te ayudan con lo que necesites en un instante. Las habitaciones son muy amplias y limpias y tienen aire. Genial!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
9.4

A NICE Hostel with a friendly and fun staff. Breakfast is the most varied, fruits, eggs, bread and cereal. The room where I stayed, was feminine, simple but with air conditioning, lockers and bathroom inside the room. Cleanliness is good, clean sheets, comfortable mattress and pillow. Without a doubt I would stay here. THANK CHE.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
9.1

In my opinion this hostel is one of the best from here! The bar in the roof is very fun, big breakfast, confy dorms and the people that works in the hostel make us feel at home all the time. Hope to come back someday to see this wonderfull people again !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
8.9

Muy buen ambiente e instalaciones. El personal tiene un trato excelente. Bien ubicado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

Estuve solo por una noche pero la onda del lugar fue muy buena! la atencion de los chicos de la recepcion la mejor! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

Muy buen hostel .... Increíble staff . Desde los chicos de recepción, limpieza,bar... Me hicieron sentir como en casa.... Nunca me sentí solita....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
7.4

Everything's ok, but you dont have a common room in the hostel where you can cook, meet other people. The kitchen is very small at the reception and no many places to sit. There is a computer which is a good point! Average age of other travelers when I was there: 18-25

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
9.1

Very good!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
9.1

Hermoso Hostel al igual que el personal! Está ubicado cerca de la terminal, del centro, a 3 cuadras del mar y del walmart! Siempre se organizan salidas tanto diarias como nocturnas! Volvería a elegirlo una y mil veces!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
10.0

Increíble lugar! Tanto los huéspedes como la gente del hostel terrible buena onda. Tiene un bar copado arriba donde se come y se puede previar de primera. Buena música y buen ambiente. Incluye desayuno. Si el día de mañana llego a volver no dudo en hospedarme ahí. Totalmente recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchísimas gracias.. Te esperamos nuevamente para que pases de nuevo una excelente estadía en el caribe...

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.