Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Che Playa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 908 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 908 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.0
Hostel Che Playa Located at Calle 6, entre Avenida 15 & Avenida 20, , Playa del Carmen.
Hostel Che Playa
Mexico
Playa del Carmen Qintana Roo 77710 Calle 6, entre Avenida 15 & Avenida 20
85% 908
20.6262375 -87.0756196
Hostel Che Playa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
5.4

Over all, the hostel is just a place to sleep in.. The shower was sirty and no hot water, everything thats not bed sheets are in extra pay, and we didnt even got bed sheets. The staff wasnt welcoming at all, nor the bar upstairs nor the kitchen downstairs. Wouldnt come back

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
26 Sie 2016
8.9

Recomiendo el hostel. Lo unico malo es que es muy dificil de encontrar, tuve suerte de hallar en la calle un par de personas que conocian el hostel y me ayudaron a llegar. El personal es excelentes y las habitaciones amplias y limpias. Alquilan bicis para llegar a los lugares de interes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2016
7.4

Insgesamt okay, nur sehr laute musik bis spät in die nacht.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sie 2016
8.3

El hostel en si esta bueno, un poco sucio podrian prestarle mas atencion a la limpieza y a la estetica. Es un hostel para ir de fiesta, estan con la musica a todo volumen la mayor parte del tiempo y a veces es muy molesto. No hay lugar del hostel que sea tranquilo o que no se esuche la musica. El wifi no es de lo mejor. El personal es muy buena onda, algun que otro voluntario es un poco desubicado. Mas alla de eso hostel che es un buen lugar para quedarse, pero tampoco es el mejor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Sie 2016
9.7

Booked 1 night...ended up staying a week. Really nice hostel with extremely helpful staff. Location is close to the centre and walking distance to beach. Airconditioned rooms too which is great to escape the heat. Beds are comfortable enough. Communal areas are very big and usually people to chat with. Friday night live music is awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
9.1

yo ya habia estado en el hostal y elo tratao abia sido exelente estabes que fuimos yo con un amigo no nos gusto cuando las personas de la limpiesa se molestaron por que aun estabamos acostados siendo que ellas andaban limpiando ya muy tarde entiendo que es el trabajo de ellas pero no me gusto que se molestaran me incomode tambien en la cosian tenian muy pocos alimenos cono leche huebos y pan pero si lo seguire recomendando es un lugar muy agusto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
9.7

The stuff was perfect like thay get you as visitors at their home

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jdwalker
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
5.7

It was a bed at the end of the day. But aircon didn't work and the bass upstairs never ever turned off or down so it was constantly pumping music. If you want a party hostel then this is your place. If you want a nice relaxing time then I would not recommend this

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Sie 2016
10.0

The staff were fantastic with food and activity recommendations. We got free snorkels from the Sayvin partnership the hostel has; the dorms have great beds, A/C, wifi; we had all-you-can eat pizza night and free cocktails for girls; perfect location from the beach, collectivo stop and ADO station. Entirely ideal hostel experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
10.0

MUY BUENA UBICACION. LOS CHICOS SIEMPRE DISPUESTOS A AYUDARTE. SE CREA MUY LINDO AMBIENTE CON LAS ACTIVIDADES QUE SE ORGANIZAN. MUY RECOMENDABLE!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.