Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Che Playa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
9.7

El detalle de los tapones para oídos fue genial, me permitió dormir sin enterarme de nada. La onda del staff es genial, el bar al lado de la pileta en la terraza es buenísimo. Me hubiera gustado quedarme más!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Siempre es una gran experiencia hospedarme en Hoste Che, el personal siempre es muy atento y amigable y las noches en la terraza son lo mejor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
10.0

i have stayed at che for 2 weeks and it is by far the best hostel i styed in my vacation. the rooms are very clean. the stuff are wiling to help with everything. and every day hostel che knows how to party. if you love latino music and beer thisis the perfect place for you !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2017
7.7

Muy bueno!(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias juli... Esperamos verte pronto. Saludos.

28 Mar 2017
9.7

I had a great time. Staff friendly and helpful. The breakfast is very good and the dinner as well. A party hostel. My only complaining is about the shower.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your opinion... We are working on solving that problem .. Greetings.

  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Mar 2017
9.7

Muy buena onda!! Muy limpio y buena ubicación!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
6.6

El hostel esta bueno, hay bocha de fiesta, lo cual a veces no te deja dormir. La gente que atiende es copada, los cuartos dan medio pena. Y mi hospedaje ya habia terminado y pregunte si me podia bañar cuando volvi de la playa (ya sin estar hospedada) y me dijeron que no! La comida que hacen en la terraza maso menos y el desayuno deja qua desear. Saludos!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • javier4340
  • Peru, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
10.0

El mejor hostel, ambiente muy linda... los chicos de recepcion copadisimos los del bar ... no dudo en recomendar el hostel che playa .... volveria mil veces mas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias.. Te esperamos nuevamente.. Saludos.

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
10.0

Nos encanto el hostel, muy divertido, muy buena ubicación. Todas las noches una propuesta diferente. Lo recomendamos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchisimas gracias viole.... Esperamos que vuelvas pronto... Saludos de todo el staff..

16 Mar 2017
9.7

Very nice hostel with friendly and helpful staff. Great Lady nights on the rooftop. Everything was clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.