Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Centro Historico Regina

  • 5 de Febrero No. 53 & Regina, Col. Centro Historico, Meksyk, Meksyk

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 747 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 747 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Hostel Centro Historico Regina Located at 5 de Febrero No. 53 & Regina, Col. Centro Historico, Mexico City.
Hostel Centro Historico Regina
Mexico
Mexico City 06090 5 de Febrero No. 53 & Regina, Col. Centro Historico
83% 747
19.4277844 -99.1353034
Hostel Centro Historico Regina
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lis 2016
4.6

Location is good. Roof top bar not open all the time. Wifi only available in main foyer. Cleanliness of bedroom and shared bathrooms average at best. Don't plan on staying here if you need to catch a flight first thing in the morning as the bar downstairs doesn't close until early morning

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
20 Lis 2016
8.3

Was only here for a couple of days while passing through Mexico City so can't go into much detail of it but yeah in a good location, beds and bathrooms were OK.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
7.1

This Hostel is a great Hostel if you want to drink and meet new people. Atmosphere and decor is great but it's loud and people are up all night plus the Hostel bar is open until 2am. This is a party Hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • urubatan
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lis 2016
10.0

Hostel excelente, super bem localizado, e o Terrazzo Regina tem festas ótimas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sosullivan
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lis 2016
8.0

Good hostel in a central location, clean and good value. Only thing to mention is that the terrace bar blasts music until the early hours, and if you're on the level below it it's like you're sleeping inside an actual club.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
6.6

The room we had was the 4 person room, and it was a very nice room with a lofted area. There was a very loud dance party on our roof though that went on until 1am on Thursday night and then 2am on Friday night which we weren't told about when we checked in. Also, the internet was totally unusable inside of the rooms.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
5.7

O trinco da porta do dormitório feminino não funcionava. A porta esteve sempre aberta. Qualquer um podia entrar,e entraram várias pessoas para ir ao terraço. Acima dos beliches está parte do quarto misto, em mezannine, não havendo grande separação fisica -visual&acústica- (o q nao justifica a diferença de preço). A água do banho nunca esteve quente, apenas morna, quase fria. Havia baratas. Internet péssima!Pequeno almoço parco,consistindo de pão bimbo para torrar e cafe/chá.Eu mudei de hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lis 2016
8.3

Was nice for a few days. Good location in the heart of the city. Club/bar on roof where lots of locals go on weekends. Nice street art all around. WiFi was terrible when i was there. Alot of other backpackers were also annoyed by WiFi. Dorm rooms are really big and just takes one loud snorer to make it a bad night..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
9.7

A fantastic place to stay!!! It helped a lot that staff gave so much assistance with sight seeing as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lis 2016
8.3

es un hostal que esta muy centrico y la relacion calidad precio es bastante acorde con lo q ofrecen y ademas el personal es muy amable y el desayuno q ofrecen es bastante bueno ademas q te dejan traer tu propia comida y cocinarla.es perfecto para pasar unoscuantos dias en la ciudad de mexico

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.