Hostelworld.com

Hostel Centro Historico Regina

  • 5 de Febrero No. 53 & Regina, Col. Centro Historico, Meksyk, Meksyk
Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 666 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 666 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
Hostel Centro Historico Regina Located at 5 de Febrero No. 53 & Regina, Col. Centro Historico, Mexico City.
Hostel Centro Historico Regina
Mexico
Mexico City 06090 5 de Febrero No. 53 & Regina, Col. Centro Historico
82% 666
19.4277844 -99.1353034
Hostel Centro Historico Regina
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2016
8.0

We stayed in a private double room. It was beautiful! It also has a balcony looking out on to the main road which was a lovely surprise. The breakfast was really average. But nice to have a cup of coffee in the morning. I recommend grabbing something at the pastelaria down stairs. Delicious! Location was good. Close to the Isobel De Catolica subway station. I would definitely stay again. ps. It does get very noisy at night because of the roof bar but I had earplugs so it didn't bother me all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Maj 2016
4.0

El hostal es muy básico, es de 3 pisos encima de unos restaurantes y al lado de un oxxo que hacen mucho ruido durante la noche, los colchones son viejos, el servicio de las personas que atienden es malo porque no dan información correcta, los baños son pocos y están sucios, las duchas si son muy buenas. Aunque el hostal está ubicado cerca de dos estaciones de metro el sector no es tan bonito sobre todo en la noche. Creo que puede haber mejores opciones por ese precio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
6 Maj 2016
7.4

Hostel should make aware that there is a bar that is active Thursday to Saturday and there is nothing blocking the music to the rooms so don't expect to sleep until 3am maybe later depends when locals go home. Also for a HI hostel not much on offer in regards to tours and staff don't really explain much about the area or don't seem to be bothered with anything. Security also low as anyone can walk in to hostel and even though doors to rooms are key card locked, you can just hop over staircase

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
7.1

buen ambiente, pero había una gran cantidad de vuelos. No deje que su carga de móviles y ordenadores sin vigilancia

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
9.7

Adorei esse hostel. Os funcionários do hostel são muito cordeais e atenciosos. Fazem você se sentir bem e acolhido. Localização ótima no centro, tem um style muito top também. Eu recomendo. Sugestão de melhoria: Acredito que os colchões devam ser trocado, do resto está excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Kwi 2016
8.9

Great central location with everything you can ask for, bar good vibes, clean and decent accomodation. Would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Kwi 2016
8.3

excelente los chicos que atienden en el hostel!!muy pobre el desayuno, excepto por eso lo demás muy bueno!Nota: si quieres dormir y descansar temprano este no es tu lugar, hay fiesta en la terraza y mucho ruido hasta la madrugada.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Kwi 2016
8.3

It had a bar and restaurant downstairs and the hostel upstairs. Felt like anyone during the day could walk in! The doors to the dorm were locked and everyone got given a key but of course people left it open. We did all have lockers. The hostel itself was fantastic and the location in the center of the historical centre was perfect. I would recommend staying but be extra careful with your things, i know travellers don't steal your big bag but someone else might, has happened to a friend of mine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
6.6

Superb neighbourhood but a far from perfect hostel. Probably great if you want to party - not so good if you want to rest. Toilets and showers were dirty in the morning. Somehow there was 16 beds in the "14 mixed dorm" I booked. Unreliable wifi and sad breakfast. Music in restaurant and reception should be synchronised. When you sit in the hang out area by the computers you get two different sources of music with equal volume which is very annoying over time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Kwi 2016
8.6

muy lindo hostel, super amiglable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.