Hostelworld.com

Hostel Central Ilhabela

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 58 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 58 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
Hostel Central Ilhabela Located at Rua Irene R. Barbosa, 116, , Ilhabela.
Hostel Central Ilhabela
Brazil
Ilhabela Sao Paulo 11630-000 Rua Irene R. Barbosa, 116
90% 58
-23.7834598 -45.3556823
Hostel Central Ilhabela
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
10.0

Great place to stay! Most friendly and helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Hostel Central is a wonderful option for anyone wanting to travel to Ilhabela. The facility is very clean, the atmosphere is very homelike, and the staff are extremely welcoming and speak various languages. I have stayed in hostels all over the world and Hostel Central is one of the best that I have had the pleasure to enjoy. I will absolutely be booking Hostel Central for my next visit to Ilhabela.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Kwi 2016
10.0

Excelente local para ficar com baixo custo em Ilhabela

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
8.6

I really appreciated how clean and cute the hostel was and how friendly the staff was. The guests all seemed very comfortable. I felt comfortable and safe throughout my stay. However there was an incident in my dorm that invloved a drunk hostel mate who was vomiting. The staff were not very helpful in finding a solution about what to do with her and left it to the rest of us. It spoiled my last night there even after enjoying my three other nights.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2016
10.0

Nos agrado mucho el hostel. Los recomiendo. Muy buena relacion precio calidad. Volveremos en cualquier momento. Saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2016
5.7

El precio en relación a lo que entregaba el hostel no era coherente. La limpieza no era buena y la ducha no tenía vidrio ni tampoco cortina, la pieza se limpió dos veces de los casi 5 que nos quedamos y el baño que era solo para la gente de la pieza, termino siendo para otros huéspedes.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lut 2016
6.9

En las habitaciones se necesita mas frío, hace mucho calor . no me gusto la actitud del dueño del hostel . cada vez que le preguntaba algo no tenía la mejor forma y calidez de responder . el hostel esta bien , pero le falta energía .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2016
9.7

The location of the hostel is great and the hostel staff is really cool. They help me to knows a lot about the island and can give you advise what to do. The price of the stay is fair and the rooms are clean and also have air conditioning. The break fast is Brazil standard (Coffee, bread, cheese, ham and milk, juice and fruits). In general, the hostel is really nice, If you choose Ilha Central Hostel you'll gonna be a great experience in Ilhabela - SP/ Brazil

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2016
10.0

Excelente el hostel y la disposicion del personal para colaborar con los huéspedes, informando sobre excursiones y activactividades.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2015
10.0

O atendimento do Hostel foi excelente quanto ao cancelamento da reserva.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.