Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Centraal

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
6.1
Dobry 651 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.3
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 6.1
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.5
ZAREZERWUJ
6.1
Dobry 651 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.3
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 6.1
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.5
Hostel Centraal Located at Plantage Kerklaan 19, , Amsterdam.
Hostel Centraal
Netherlands
Amsterdam 1018SZ Plantage Kerklaan 19
61% 651
52.3661140 4.9113821
Hostel Centraal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
4.3

Much too expensive for what you get. Online advertising is misleading. Certainly would not recommend this facility to anyone.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
3.7

Ni se les ocurra ir a este sitio, es súper caro y la calidad pésima. El WiFi va fatal, el recepcionista da mal rollo y la habitación es súper pequeña para 27 personas que hay. Malo malo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Lip 2016
5.7

En la descripción habla de una cocina la cual no te dejan usar, al final, terminaron por desmontar la estufa y el horno de microondas para que nadie lo usara. El tipo de cabello largo fue muy grosero. El ambiente se siente tenso porque todo el tiempo te sientes vigilado y obvio a nadie le gusta eso

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
6.0

We booked this place 3 weeks in advance and when we showed up they said they didn't see our booking until that morning so they were not prepared for us. We had to have our group split up so we had placed to sleep and some of my friends had to sleep in the room with 20 other people.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lip 2016
4.0

There was no good vibe at the Hostel and everyone was whispering instead of talking. The air is so hot and dry in the rooms and there was no door seperating the toilet area and the sleeping area so everyone could hear everyones business... The location is not central but easy to get there by tram. Otherwise its a 30 min walk to both The Pijp and the centre. Would not recommend this Hostel! It was expensive compared to what you get.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
5.1

Escaleras enanas pra subir cinco pisos sin ascensor a una habitacion minima y pequeña, habitable digamos, pero dificilmente.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
22 Cze 2016
10.0

Un poco pequeñas las habitaciones

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
3.7

Salve il mio nome è Lanzalotti Fabrizio nato a Torino il 23/03/1990.Ho pernottato 7 notti (dal 19/05/16al 26/05/16 al hostel central di amsterdam in plantage kerklaan 19 1018SZ conosciuto tramite booking e ho da avvisarvi su 3 cose in modo particolare. La prima, ci hanno vietato di usare la cucina (solo per lo staff) obbligandoci a mangiare fuori ogni giorno con notevole dispendio. La seconda, non c'è modo di lavare la biancheria sporca, e la terza ma non meno importante il Wi-Fi non funziona c

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
4.9

Sur le site vous annonciez des chambres de 12 lits alors qu'il y en avait 24 .... ( avec deux douches et deux toilettes ) Je veux bien comprendre que vous prenez un pourcentage mais payez 80€ deux nuits alors que quand on arrive devant l'auberge c'est 24 € les 2 nuits c'est pas très agréable ! Sinon le voyages c'est très bien passez je recommande cette ville pour des jeunes qui veulent s'amuser !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
8.6

Personnel adorable, très bonne ambiance ! Les réceptionistes sont tous hyper gentil et arrangeants et l'ambiance est geniale. L'hôtel en lui même est petit et les douches aussi ce qui n'est pas pratique. Mais la bonne ambiance et l'emplacement près du centre l'emporte sur mon appréciation ! Si vous cherchez un endroit sympa pour poser vos affaires et dormir, foncez

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.