Hostelworld.com

Hostel Centraal

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 642 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 6.5
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 642 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 6.5
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.8
Hostel Centraal Located at Plantage Kerklaan 19, , Amsterdam.
Hostel Centraal
Netherlands
Amsterdam 1018SZ Plantage Kerklaan 19
65% 642
52.3661140 4.9113821
Hostel Centraal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Cze 2016
10.0

Un poco pequeñas las habitaciones

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
3.7

Salve il mio nome è Lanzalotti Fabrizio nato a Torino il 23/03/1990.Ho pernottato 7 notti (dal 19/05/16al 26/05/16 al hostel central di amsterdam in plantage kerklaan 19 1018SZ conosciuto tramite booking e ho da avvisarvi su 3 cose in modo particolare. La prima, ci hanno vietato di usare la cucina (solo per lo staff) obbligandoci a mangiare fuori ogni giorno con notevole dispendio. La seconda, non c'è modo di lavare la biancheria sporca, e la terza ma non meno importante il Wi-Fi non funziona c

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
4.9

Sur le site vous annonciez des chambres de 12 lits alors qu'il y en avait 24 .... ( avec deux douches et deux toilettes ) Je veux bien comprendre que vous prenez un pourcentage mais payez 80€ deux nuits alors que quand on arrive devant l'auberge c'est 24 € les 2 nuits c'est pas très agréable ! Sinon le voyages c'est très bien passez je recommande cette ville pour des jeunes qui veulent s'amuser !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
8.6

Personnel adorable, très bonne ambiance ! Les réceptionistes sont tous hyper gentil et arrangeants et l'ambiance est geniale. L'hôtel en lui même est petit et les douches aussi ce qui n'est pas pratique. Mais la bonne ambiance et l'emplacement près du centre l'emporte sur mon appréciation ! Si vous cherchez un endroit sympa pour poser vos affaires et dormir, foncez

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
5.7

La habitación en la que estuvimos alojadas era mixta y de 12 personas, era demasiado pequeña para albergar a tanta gente. La limpieza de la habitación era nefasta, debajo de las camas estaba lleno de polvo, las cortinas sucias y las alfombras de las duchas olían fatal. A pesar de estos defectos, el personal era muy atento y la ubicación fantástica. Finalmente, decir que para la calidad y las condiciones de este hostal el precio es demasiado excesivo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
2.0

This was the worst Hostel experience I have ever had. To be honest, I'm not sure if this establishment is even running anymore. Don't. Make. A reservation. If you do, read there policies like a hawk. I was set to stay here until the recent bombings in Brussels, so I canceled my reservation to avoid travel risks. NOTE:the bombings happened less than 72 hours before my reservation, so since I canceled "late", this hostel still charged me the full payment as if I stayed there. No crises excepti

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
3.7
Przetłumaczone przez Google

W funkcji pokojowej zaledwie 3 gniazd. Vion 5 lamp jest tylko jeden! reszta została skradziona czy coś. Łóżka piętrowe są bez barierek, bardzo gefählrich! Koce są bardzo brudne i poplamione. W łazience, nie można umyć go w dół, a prysznice w głównej stacji są czystsze. Mimo że jest to hostel, ale spać tam jeden mpüsste rzeczywiście dostać pieniądze. 60 euri za osobę na jedną noc, bez spłukiwania toalety aaber ogrzewanie, światło.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Lut 2016
4.9

Estructuralmente esta mal, las escaleras para subir son realmente pequeñas y empinadas. No existe acensor y tampoco el personal te va a ayudar. Hay paredes son terminar y se escucha mucho ruido en las noches. Existen solo dos enchufes para una habitación de 8 personas. Tienes que pagar por un locker, y si tu equipaje es grande solo lo puedes dejar expuesto en tu habitación. A pesar de todo eso, si solo buscas una cama ( estrecha) y un lugar calentito para pasar la noche, cumple su función.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Sty 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

Bardzo zadowolony, dobra obsługa, sprzątanie .. Wszystko Boen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2016
3.4

Sockets were hanging out of the walls, there were bare wires in the room, one plug socket for the whole room, toilet didn't flush properly, strange smell in the bathroom, room was really stuffy, stairs were way to narrow. The directions aren't accurate, the tram stop is called Artis, walk towards the zoo and then you turn right at the crossroads. Wouldn't recommend it

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.