Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Centraal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 731 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.8
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 5.5
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 731 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.8
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 5.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Lip 2017
7.1

Camerata con letti un po' stretti tra di loro, ma il problema è stata la doccia che si è rotta la prima sera, e la mancanza di corrente per una notte. Il personale tuttavia è stato molto gentile e tempestivo nel trovare una soluzione alternativa provvisoria e a riparare la doccia. Posizione buona: 15 mina piedi dal centro.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Lip 2017
9.7

Great hostel ! The staff was really nice and helpful ! some stuff were available for everyone, good beds. The hostel was located in a central and very beautiful area ( 15 minutes maximum to join every places in Amsterdam ) thanks a lot we had a greate time !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
6.0

Pictures probably make the hostel look nicer than it is, if your used to hostels its fine. We stayed in main room which occupied 30 the bunk beds are about a foot apart and crammed into every space possible. There are lockers and towels to rent which are handy and a couple basic showers, toilet, sinks and food preperation area. We were disturbed by others on second night but as we were sharing with 28 others it was a risk to take. All in all fine for the amount you pay, recommend a private room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
8.3

Basic hostel but perfect for what we needed!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
5.1

Es demasiado caro por lo que ofrece. Necesita mejorar en todo sentido.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Kwi 2017
8.0

Expensive for a not-great location in the city. The bedroom area was not big enough for all the beds to bunks were squished together and separated by a sheet of plywood. Facilities were very clean. Close proximity to a lot of other people and customers come and go at all hours.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Kwi 2017
4.3

일단 예약에서 요구한 가격외에 택스를 요구함. 한 사람당 5.2유로. 가격이 그나마 싸서 예약한건데 택스제외하고도 머가 추가됐는지 두 사람 예약해서 13유로를 더 내라고 함. 그래서 예약할때 이 앱에서 요구한돈을 제외하고도 6유로를 더 내야한다는것을 감안해야합니다. 화장실도 너무 열악하고 밤에 자는데 춥고 위치도 걸어서 30분은 걸리고 트램타도 꽤 걸렸습니다.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
3.4

The staff were extremely unhelpful and rude. The room smelled and was extremely hot. For 30 people in one room €40 a night was WAY TOO MUCH. You do not get what you pay for.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Kwi 2017
7.1

Estuvimos en una habitación privada para 6 personas. El espacio era demasiado reducido y en el baño la ducha es simplemente una alcachofa y solo una cortina lo separa de la zona del váter y demás, eso hace que se moje todo y la habitación sea un poco sauna rápidamente. Las camas son muy pequeñas y están muy juntas. Pese a todo estuvimos a gusto, cumplía los requisitos de limpieza y no está lejor del centro. No lo recomendaría como primera opción pero si se ajusta a lo que buscas estarás bien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
4.3

The receptionist was very rude a few times, not very happy with the service. The room was nice and good located though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.