Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Centraal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.1
Dobry 664 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.2
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.1
Dobry 664 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.2
  • Bezpieczeństwo 6.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 5.4
Hostel Centraal Located at Plantage Kerklaan 19, , Amsterdam.
Hostel Centraal
Netherlands
Amsterdam 1018SZ Plantage Kerklaan 19
61% 664
52.3661140 4.9113821
Hostel Centraal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
5.7

Not bad if you're staying just a couple of nights, good location. Cleanliness is questionable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • pmcgomes957062
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Sie 2016
4.6

We stayed in a 28 person room. It doesn't work in any way you can imagine. There is always someone making noise entering, in the bathroom or leaving. The bathroom is very dirty, I am mean, we all were sharing 2 toilets and 2 showers. The hall is okay and o don't know how are the rooms with less people. Oh, I almost forgot, you have practically no space to sleep or move.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Sie 2016
3.1

No pierda su tiempo y no se quede en esta hostal, lejos la peor experiencia que he tenido en mi vida; WIFI malo, cochino, habitación asquerosa pasada a pie, poca ventilación... HORRIBLE. Para peor intenté cancelar un par de días que no me iba a quedar y estos canallas me cobraron todo en la tarjeta de crédito. Piénselo dos veces antes de quedarse aca, ya que por un poco más hay muchas mejores opciones.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Lip 2016
6.3

Amsterdam is generally expensive but the hostel still cost us more than I would have liked to have spent on what we got for money. The showers are not brilliant and people had to share lockers and there was no air conditioning in the room. There was no way of storing food in fridges and the only cooking tool was a microwave. Nevertheless we met some amazing people, the table downstairs enable great conversation and the guy who ownes it was very helpful on what to see and where to go.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lip 2016
4.3

Much too expensive for what you get. Online advertising is misleading. Certainly would not recommend this facility to anyone.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
3.7

Ni se les ocurra ir a este sitio, es súper caro y la calidad pésima. El WiFi va fatal, el recepcionista da mal rollo y la habitación es súper pequeña para 27 personas que hay. Malo malo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Lip 2016
5.7

En la descripción habla de una cocina la cual no te dejan usar, al final, terminaron por desmontar la estufa y el horno de microondas para que nadie lo usara. El tipo de cabello largo fue muy grosero. El ambiente se siente tenso porque todo el tiempo te sientes vigilado y obvio a nadie le gusta eso

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
6.0

We booked this place 3 weeks in advance and when we showed up they said they didn't see our booking until that morning so they were not prepared for us. We had to have our group split up so we had placed to sleep and some of my friends had to sleep in the room with 20 other people.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lip 2016
4.0

There was no good vibe at the Hostel and everyone was whispering instead of talking. The air is so hot and dry in the rooms and there was no door seperating the toilet area and the sleeping area so everyone could hear everyones business... The location is not central but easy to get there by tram. Otherwise its a 30 min walk to both The Pijp and the centre. Would not recommend this Hostel! It was expensive compared to what you get.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
5.1

Escaleras enanas pra subir cinco pisos sin ascensor a una habitacion minima y pequeña, habitable digamos, pero dificilmente.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.