Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Cat

  • 1236 South Las Vegas Boulevard, Las Vegas, Nevada, Las Vegas, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 2279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 2279 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • thomasgreisberger8188
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
8.6

Mitarbeiter sowie Gäste sind wirklich top! Es werden viele Aktivitäten geboten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
9.1

La gente del staff super amable, muy limpio todo, muy bien ubicado y el staff se encarga de que los huespedes se conozcan a traves de reuniones, excursiones o salidas grupales. Recomiendo para todo aquel que quiera conocer Las Vegas y conocer gente de otras partes del mundo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
6.0

Although I cant really pick on anything in particular, the hostel is probably going to surprise you when you first see it. Not exactly in the nicest neighbourhood, shared a parking lot with and is across from a gnarly looking strip joint. When I first got in, one of the cleaners had taken all of one girls things and put them in the laundry apparently (computer, purse, etc). He seemed to be on xanax or something, but caused a shitstorm. Also, dont expect workers to help if they "arent working".

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • valeriehentschel
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Cze 2017
8.3

Habe 4€ pro Nacht mehr gezahlt als Hostelworld Angibt, hätte nie gedacht dass die steuern so viel sind!! Payed 4$ more per night, never thought that the taxes are that much!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • davidbbb
  • Tajwan, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Maj 2017
10.0

Great people that you will experienced

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2017
6.6

If you want to be close to the strip, the hostel is located in a great place. There are wedding chapels across the street and and a strip joint next door. I was surprised that the bag of trash scattered outside the front door never got picked up while I was there. The room was clean, although I found 2 cockroaches during the night. The staff was friendly and well informed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Maj 2017
9.4

Geat place to meet people and have fun. Beer and games every night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Maj 2017
8.6

It is good accommodation. Stuffs are very kind. Kitchen and fridge are clean. One bad thing is that it is easy to shake bunk bed by moving on bed or waking on floor. When I stayed in this hostel, I couldn't sleep because of person below me moved frequently, but kind stuff changed my room. Thank you!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
9.7

I really enjoyed my stay at the hostel. The staff is very nice and helpfull, and the limonight organised by the hostel was awsome

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Maj 2017
6.6

위치가 참 별롭니다 deuce 버스 정류장과는 가깝지만 완전 북쪽에 위치해있고 근처 치안도 별로라서 여자분 혼자 가신다면 추천하고 싶진 않아요. 방에 거울은 딱 하나, 화장실에만 있고 침대가 높고 천장이 높아서 이층침대에서도 편하게 하리를 피고 있을 수 있다는 거 말고는 시설적인 면에서 장점은 없네요. 그리고 방에 에어컨이 구려서 상당히 덥습니다. 그냥 사람 모아서 싼 호텔에서 머무는 걸 추천

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.