Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Cat

  • 1236 South Las Vegas Boulevard, Las Vegas, Nevada, Las Vegas, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 2146 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 2146 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • blucrz
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Lut 2017
6.6

This was my second stay in this hostel. I really like the courtyard, especially on a sunny morning! Everything else is average, and I find the kitchen small and awkward. But it only one of three hostels in Vegas, so a great option if you want a social option and NO annoying "resort fees"...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
8.0

El lugar está un poco lejos del street, pero puedes agarrar el autobús qué pasa por el frente y listo, la zona se ve un poco fea para caminar en la noche, no es de confiar, el staff súper atentos y amigables, rente un cuarto de 6personas, me pareció cómodo para loq pague, en precio calidad lo recomiendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
4.6

Awful place. Awful town. Zero atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Lut 2017
6.6

The girl who check me in make me feel unwelcome and bothering her. She said that she have lots of things to do to check me in so I should hold my questions (about the Grand Canyon tour). Second encounter, when I asked for laundry she said that there is a instructions on the wall. Glad that I meet Dani and Gabby the following days which turn this feeling around.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sweetboxer
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lut 2017
6.6

Ok hostel. Better than paying for a hotel. The staff were so so, the hostel was ok, pretty clean and its in a good location.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
9.1

Sehr nette Mitarbeiter, sauber, Küche ist gut ausgestattet. Es liegt etwas abseits vom Strip, der mit dem Bus aber schnell erreichbar ist, dafür dicht am Freemont in Downtown LV. Betten sind ok, es fehlt definitiv eine Leselampe am Bett, dafür sind ausreichend Steckdosen vorhanden. Musikbeschallung im Hof recht laut und meist eher unschön, bis auf ein paar seltene musikalische Highlights. Generell aber gutes Preis-/Leistungsverhältnis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

Don't judge a book by its cover. From the outside you might question your decision, but once your in, the place is great! The staff are awesome, always (and I mean always) cleaning, security checks to make sure your in a safe environment and friendly and encouraging to have fun! When I come back to Vegas I will be staying at hostel cat for sure

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

좋았습니다ㅎㅎㅎ기대이상

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
8.9

Nice and friendly staff! Very social and top location! Will come back for the next stay in Vegas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Lut 2017
6.0

Personeel was erg ongezellig. Snauwerig. Ook de gemeenschappelijke ruimte was weinig gezelligs aan. Ook veel mensen die niet reisen. Maar er tijdelijk wonen omdat het goedkoop is.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.